.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    prosto_f 4e
    Guest

ne hodim oficqlno,da mu zema li ne6to?

ne hodim oficqlno,mn pove4e ot fr sme na posledak i 6te izlezem to4no na sv valenti.i dvamata imame 4ustva edin kam dr i 6te ni bade ama da mu vzema li ne6to?kvo 6te si pomisli?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако искаш да му вземеш нещо , може да е кутийка с бонбони във формата на сърце . И после да си ги изядете заедно

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Е та,щом имате чувства и го знаете,какво да си помисли,нищо няма да си помисли,ще се зарадва.Вземи му,но не нещо прекалено голямо.

Мега фен Аватара на iiirish
    съгласна съм за кутията със шоколадови бонбони пък и после е някак романтично да седите, да гледате в една посока и да се наслаждавате на бонбонките (хехе колко лигаво го подкарах )

Голям фен
    sled kato imash 4uvstva zashto da ne mu vzemesh..(:

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    che shto da ne mu vzemesh nali se haresvate.Tova predpolaga,che i toi moje da ti vzeme.Kupuvash mu neshto malko i ne mnogo angajirashto.Vajen e jesta i toi 100% shte go oceni
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен Аватара на koalka
    И аз подкрепям за бонбоните.Да не е нещо като плюшена играчка например или нещо такова.

Фен
    Град
    sofia
    vzemi mu ne6to makar i da ne si priznavat mom4etata sa6to se vpe4atlqvat kato razberat 4e ima nqkoi koito si misli za tqh 6te vidi6 6te mu stane mnogo priqtno...btw az sa6to podkrepqm ideqta za bonboni

Аз бих ти препоръчала като за начало да вземеш картичка

avtora
    Guest

ot avtora

mi mersi mn
    za savetite ama nqma li da go izpla6a? 4e sam mn hlatnala?

avtora
    Guest

ot avtora

mi mersi mn
    za savetite ama nqma li da go izpla6a? 4e sam mn hlatnala?

Супер фен
    Град
    София
    Аз пък ще ти препоръчам нищо да не му взимаш,защото наистина може да го изплашиш и накрая да се окажеш неприятно изненадана. По-добре виж дали той ще ти подари нещо и ако го направи се извини,че нищо не си взела примерно...някакво извинение измисли

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    spored men bonbonite sa nai-podhodqshtiq podaruk v tvoq sluchai.taka ako toi sluchaino e propusnal da ti vzeme neshto,nqmadase chuvstva chak tolkova tupo,zashtoto tvoq podaruk nqma da e chaaak tolkova angajirasht.i kakto ti kazaha,posle zaedno si gi izpapkaite
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Дам..бонбонки става или нещо дребничко. Според мен щом ще излизате точно на св.Валентин той има нещо в предвит. Подходяща дата за започване на една връзка нали.

И аз съм за бонбоните.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мда бонбоните са най-доброто репение, ама вземи по-малка бонбониера да не преядете .Айде успех

avtorkata
    Guest
    mili4ki mersi mn za pomo6ta,zlatni ste mi! {{{}}}} samo moje li da spodelq o6te ne6ti4ko?.....zna4i tva ne mi e nito 1 voto gadje ni6to 1 vata celuvka ....ve4e sam go minala toq period ama nz za6to super qko se pritesnqvam poneje mai mn qko sam hlatnala verno i ......prosto nz,daite nekav lek za preodolqvane na straha? aide mn kisses na vsi4ki det otgovoriha

Еми на първия въпрос си имаш отговори,а за другото,дето казваш че си се притеснила...да не се пра`я на специалист обаче сега се сетих нещо много подходящо"Настоящето е това,което минава покрай нас,докато обмидляме миналото и се притесняваме за бъдещето(или нещо от сорта)"
    Не го мисли!: )
    А като дойде 14 се кефи на макс на момента и да не ти пука

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Аз подкрепям Anito.Sl и щях да напиша нещо подобно ама нямаше да е толкова "лигаво" както тя се изрази

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Е та,щом имате чувства и го знаете,какво да си помисли,нищо няма да си помисли,ще се зарадва.Вземи му,но не нещо прекалено голямо.

БебЕтатаа мииии

Мега фен Аватара на machoka
    Бонбоните, парфюмите и плюшките са толкова банални вече, че по-скоро бих се издразнил ако приятелката ми подари нещо такова, давайки си сметка че я е домързяло да потърси нещо по-нестандартно и интересно. По-добре нищо, от колкото да бъда като всички останали, удостоен с кутия бонбони.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За това се пита. Като станеш на определена възраст гледаш да купуваш практични неща. Въпреки,че си харесвам подаръка,който ще получа утре,не бих върнала 1 сърчице,дори и най-малкато. Но дефакто фактът,че ще намери 2 часа да ме види през тези дни,когато е ужасно зает и е по изпити за мен е много по-ценен от всеки друг подарък!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си