.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

Е какво е тва кажете?!?

Бях писалаедна тема за това какс едно мом4е с което се мразимще сме в една групаи т.н.
    Е дойде тоя ден и той кат влезе ме изгледа мн странно, но в никакъв случай не беше никак злобно!
    И .... този път, единствено този път НИКОЙ от там не ме обиждаше, аслучайно чух един от там да казва на въпросното момче"ти само за нея говориш" и ме погледна! Не каза на никой какво е станало преди и се държа абсолтно нормално и човешки!
    ????????
    Казвам ви тоя човек е ужасно странен! Нямате представа какво беше преди! Какво му стана?

Мега фен Аватара на koalka
    Ако само за теб говори нищо чудно момчето от това да те мрази, да е започнало да те харесва.Но е хубаво, че се държи добре вече.

Фен
    Град
    sofia
    harata se promenqt...tova e hubavo osobeno ako promenite sa v polojitelna nasoka...moje pak i da te haresva koi znae?!...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами радвай се,нещата се променят.

Град
    Plovdiv
    Обрата е мн. хубаво нещо а ?
    Never Fall Of Love
    Това съм АЗ !

Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ !

Guest
    ako ti haresva prosto otvurni na pogledite

xax nqma ni6to stranno v tva.s men stana to4no taka zna4i godina i polovina bqhme mn zle kato vragove bqhme obijdahme se i t.n. i sled taq godina i polovina az tr1gnah s nego,za6toto os1znah,4e stra6n0 mn go obi4am i taka i s tva iskam da ti kaja 4e,jivota e edno kolelo koeto se v1rti- ponqkoga v dobra nasoka,no ponqkoga v ne 4ak tolkova dobra :} pri teb mai e ot 1viq variant :P

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами понякога омразата преминава в любов Тва не го ли знаеше, или просто не предполагаше че така ще се получи ?

Град
    Казанлък...В сърцето ти...
    Moje bi naistina omrazata e prerasnala v lubov!Mislq ,4e ako e taka trqbva da se radva6! A ina4e moje da celi ne6to dr....

Мега фен Аватара на iiirish
    със сигурност има някаква промяна, но по мое мнение не бързай още да се радваш. винаги имай едно на ум и знай, че хората могат да лъжат, колкото и да не ни се иска да го повярваме

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ами понякога омразата преминава в любов Тва не го ли знаеше, или просто не предполагаше че така ще се получи ?
    второто! Просто даже не ми беше минавало през ума, че може изобщо да стане нещо такова, защото толкова сме секарали, че порсто....
    + тва даже и да го харесвам, едва ли ще си станем гаджета. Просто преди харесвах един от приятелите му(не искам да изглеждам като к***а все пак.....нз!) и той разбра и...от тогава сме скарани и с него и с най-добрия му приятел!(защото онзи не ме харесваше...не сме скарани заради мен) Сега като разбрах,че ПАК ще сме в една група простооо... толкова се бях притеснила,че ще разкаже на другите, а той изобщо не каза нищо!
    Нз..?

Сапункааа!
    О все пак е фобре,че вече се държи по-добре с теб

nali znae6 liubovta e golqma,omrazata sashtu no granicata mejdu tqh e stra6no tanka

Guest
    Значи е възможно да ме харесва и за това да ме "мрази"? А може ли да е защото преди разбра,че харесвах негов приятел?
    Ами ако е друго?
    Не мисля да предприемам нещо! Според мен е най-добре да изчакам как ще се развият нещата
    Вие какво мислите?

Голям фен
    Сигурно се чувства пренебрегнат. Но ако значи нещо за теб не чакай, а направи ти първата крачка.

Guest
    Проблема е,че много пъти ми е казвал,че ме мрази и сега не знам какво да мисля?!
    + тва не съм мн хубава ,а и не съм имала гадже преди и незнам какво трябва да правя? Как да знам?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако само за теб говори нищо чудно момчето от това да те мрази, да е започнало да те харесва.Но е хубаво, че се държи добре вече.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Проблема е,че много пъти ми е казвал,че ме мрази и сега не знам какво да мисля?!
    + тва не съм мн хубава ,а и не съм имала гадже преди и незнам какво трябва да правя? Как да знам?
    Виж...ако ти не смяташ,4е си красива, никой няма да го направи
    Няма учебник за това какво трябва да правиш

Повече от фен
    Град
    sofia
    em..moje da te haresva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си