.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Guest

6te doide v daskaloto...a az?

ehhh zdraveite na si4ki....taka po4vam....da si kaja problema emi zna4i utre edno mom4e koeto haresvam i toi men 6te doide utre v moito daskalo i nqma da e sam s kompaniqta 6te e....6te doide pri men tva onva...a az kvo da praq??? ae pomognete mi obyrkana sym...znam 4e moje da vi zvy4i typo ama se pak HELP me blagodaria predvaritelno

амииииии виж са може би е малко срамежлив затфа иде с компания ...
    но се пак виж некой подходящ момент и го изтегли настрана и предполагам знаеш ко да праиш ае късмет

Mi za na4alo !nadqvam se da ne te e sram da mu kajesh zdravei!posle go pitai kak e kvo prai i malko po malko zadulbo4avai hubavata tema!pitai go kak e s gadjetata........usmihvai mu se pove4e i nakraia mu kaji :ama ti nali znaesh 4e mnogo te haresvam (ili neshto ot roda)abe skaipa mi e john_kaleka ako iskash podrobnosti mi pishi are 4ao dano sum bil polezen pone malko
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Мега фен Аватара на koalka
    Отпусни се, когато дойдат и не се притеснявай.Просто се вижте, а това момче харесва ли те?Недей да се срамуваш да говориш с него.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Ne vqrvam da e sluchainost,che tochno utre shte doide.Puk i kakvo kato e s kompaniq.Moje da e stesnitelen i s tqh da e po-spokoen.Ako iskash i ti si vikni priqtelka za podkrepa :Pp Druj se estestveno s nego i zashto ne da go drupnesh na strani i da mu kajesh eii dneska e 14ti fevruari i nz za tebe ama az mn te haresvam i vadish edna ubiistvena usmivka nqma kak da ne se raztopi... a ne kaza samo toi haresva li te po princip ili ne znaesh?!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от X-NRG
    амииииии виж са може би е малко срамежлив затфа иде с компания ...
    но се пак виж некой подходящ момент и го изтегли настрана и предполагам знаеш ко да праиш ае късмет
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Отпусни се, когато дойдат и не се притеснявай.Просто се вижте, а това момче харесва ли те?Недей да се срамуваш да говориш с него.

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си