.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Предпочита учебниците си пред мен!

Е то това се казва мания... с учебниците става, с учебниците ляга... само учи, учи, учи... като луд. Вече му забравих лицето, защото само е заврян в книгите!!!
    Каква връзка имаме като трябва да се конкурирам с учебниците по история?! Може би ще съм по-добра компания ако самата аз бях учебник!!!
    Все не излизаме защото имал много да учи, все нещо имал да прави.
    Вижда ме се, за по един час и после пак се затваря с глупавите учебници... не всъщност, те не са глупави... глупавото е, че уж сме гаджета а на мен ми отделя по 2 часа в седмицата!!!
    Не спи - учи, не яде - учи... разболя се от това. Казах му да забави малко тоя ритъм, че не му се отразява добре... ама той не ме слуша.
    Отлага срещите ни пак заради учене... не знам какво да го правя вече!

Мега фен Аватара на iiirish
    опитай се главно да го разбереш. всеки си има планове за бъдещето, може би той наистина обаче мисли реално над нещата и знае, че ако не се потруди няма да успее. и е напълно прав! не го обвинявай! училището и ученето са най-важни за един ученик, те трябва да бъдат на първо място, а след тях вече да идват всички останали развлечения...
    поговорете и само му обясни, че учи прекалено много, но не го спирай и не го насилвай да бъде постоянно с теб

Ми да, ученето е много важно. Евала на пича.
    Само че и не може да е сам... той си преценява.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    и кво лошо? човекът има цели и е осъзнал как може да ги постигне...или си станала толкова обсебваща, че си търси извинение да не е всяка минута с теб...и все пак по-вероятно е просто да иска да постигне нещо в живота...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU
    бейби, точно тва че пича е целеустремен към нещо и иска да постигне нещо в тоя живот, а не да бъде мишка го прави различен - той се занимава с това сега, за да има после всичко /образно казано/ което пожелае...и това го прави различен...
    и аз да бях на неговото място, и аз така щех да правя /а и съм го правил/...като не ти оттърва, пътя, чантата и за хляб, лиолиовци, които мислят за само за жени и под път, и над път....няма начин да не си намериш някой...
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

някоя си там
    Guest
    Хубаво, амбиция да има... ама не виждате ли, какво е написало момичето?! Виждат се за по 2 часа в седмицата!!! Това връзка ли е изобщо или някакъв базик?!
    Мила, ако тоя е някакъв книжен плъх и не вижда по-надалеч от носа си го зарежи.

Мега фен Аватара на koalka
    Колкото и да се грижи за бъдещето си, това е прекалено да учиш толкова много.А и това явно не му се отразява добре, защото не спи и не яде, което е вредно.Говори отново с него, но този път бъди настоятелна и да се надяваме,че ще разбере.Не мисли по този начин, че се състезаваш с учебниците.Просто ученето за него стои на първо място.

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    я ми кажи кои клас е твойто гадже? ако е 11-12 го разбирам и му прая ЕВАЛА за тва! Момичета много така , че нетря да се коси за тва! А ти ако го обичаш ще тарпиш! така е мацка ама много е важно 1 човек първо да се изучи а после да си гледа кефа! Гадно , но справедливо! Ако и ти седнеш малко над учебниците ще е добре
    Аз съм 11 клас и ся ходя на уроци 3 пъти в седмицата а събота и неделя съм на село! Смятай аз колко се виждам с гаджето си но все пак изкарваме 3 месец!
    Всичко е до търпение и любов!
    Успех на него и на тебе!

Голям фен
    Град
    Memphis
    axaxaxax ))))) coolll toq pi4 e lud napravo az sam sigoren 4e v tiq u4ebnici ima edna dupka naprail i ruga tam kato jeni sa mu ti si bezpolezna toi si ima 4oveka jeni
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Съвет - не се хващайте със зубъри/зубърки... Само ще си късате нервите
    Аз се водя за голяма читанка и наистина,когато имам изпити или контролни се затварям и уча,НО вечерта ми е отделена за приятеля или за приятелките ми. Не може да се учи по 24 часа на ден-изперкулясваш. Аз след 5-6 часа съм парцал(е,по изпити се налага и по 8 часа на ден да се учи).

Супер фен
    я го питай да си каже тайната да не го мързи хаха че и аз трябва да седна най-после да поуча ама се намирам нещо мнооо по-интересно да правя и не ми се получава, а пък трябва.. та да каже тайната хах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Предпочита учебниците си пред мен!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е то това се казва мания... с учебниците става, с учебниците ляга... само учи, учи, учи... като луд. Вече му забравих лицето, защото само е заврян в книгите!!!
    Каква връзка имаме като трябва да се конкурирам с учебниците по история?! Може би ще съм по-добра компания ако самата аз бях учебник!!!
    Все не излизаме защото имал много да учи, все нещо имал да прави.
    Вижда ме се, за по един час и после пак се затваря с глупавите учебници... не всъщност, те не са глупави... глупавото е, че уж сме гаджета а на мен ми отделя по 2 часа в седмицата!!!
    Не спи - учи, не яде - учи... разболя се от това. Казах му да забави малко тоя ритъм, че не му се отразява добре... ама той не ме слуша.
    Отлага срещите ни пак заради учене... не знам какво да го правя вече!
    гледай "Красив Ум"

ili u4enieto e ne6to mn vajno za nego (koeto li4no na men ne mi se vqrva ) ili prosto te razmotava pogovori s negoi go pitai koe ot dvete e ako e 1voto po dobre se otkaji za6toto vrazka s 2 4asa na sedmica ...
    ako e vtoroto razberi pri4inata i se opitai da q opravi6 ...

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Няма лошо, напълно го подкрепям пича Макарче аз не мога така, защото съм си мързелче Но е хубаво, че той от сега мисли за бъдещето си и учи, за да може после да има хубав живот Нищо лично, но шанса да е с теб и след време е малък, такаче за него е по-важно да мисли в перспектива, за нещо, което сто процента ще му се случи - да се сблъска с живота(да е жив и здрав до тогава ), такаче ако не можеш да го разбереш, потърси си двойкар, който винаги ще е свободен за теб :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си