- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- двойния молив на Колор тренд - Ейвън
Здравейте, преди няколко дни една моя приятелка си поръча такъв молив и след това ми каза, че като си го сложи и я жежат очите. Братовчедка ми също си го поръча и каза че има същия проблем. Някои ползвал ли го е този молив и става ли ви и на вас така или просто техните очи са чувствителни.
Ае защо си купувате на Color Trend нещата, изобщо не са качествени. Иначе аз нямам такъв проблем, освен ако не си разтъркам очите и от молива попадне вътре, но мисля че при всеки молив става така.
ami qvno avon imat i neka4etveni produkti, za6toto edna moq priqtelka polzva spirala ot color tend..i o4ite i sylzqt....
Продуктите точно от тази серия са боклук.Недей да си го взимаш.
da produktite ot tazi seriq ne struvat..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз имам безцветната спирала и малкото гланцче.От спиралата ми сълзят очите ама гланца е много хубав.
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
ахам...да от моя клас две приятелки си взеха два такива(на промоция)и постоянно им сълзът очичките и казват че им се размазва и че им щипе...Няма човек до са който да си го е купил и да чуе добри отзиви относно тематаПървоначално написано от babi_girl
ami az shtqh da si go vzema tai kato bratov4ddka mi go ima i kato si go sloji mn`me kefi kak sedi :P ... e v posledstvie ne si go vzeh i tq mi dade neiniq da polzvam za izvestno vremeta vsi4ko si e nared
![]()
az go imam i nqmam nikakvi oplakvaniq.nanasq se mn lesno i sedi spr.ne mi salzqt o4te ili ne6to dr.abe qk e