- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Dimmu Borgir
Какво мислите за групата? Аз напоследък все повече и повече се заребявам по музиката им, а Шаграт е толкова хубав...
В момента куфея на Burn in Hell...
i az ne haresvam black i po-skoro vokalite.muzikata stava,no ne moga da ponasqm nqkoi da mi se dere s jenski piskliv glas.padam si pove4e po death metal.
Женски писклив глас и Диму Боргир?Първоначално написано от Анонимко
![]()
THE BEST OF BLACK METAL /SYMPHONIC/
Т'ва да не ти е GorgorothПървоначално написано от Анонимко
Muse_of_Madness намали си аватара, защото модераторите ще го махнат. Нищо лично, само ти казвам.
Така бива ли?Първоначално написано от ۩۞&am
Дам
Аз първо им изтеглих Stormblast албума и им се накефих много, и реших да им изтегля дискографията. Много са си яки. И китариста ICS Vortex много ме зарибява.
Дъ Найт Райдър веднъж ми прати една песен и се ужасих.![]()
Бе всички метъли ли си говорят сами, или тоя над мошно прави изключение?
Това е най-малкото нещо, за което може да се притесняваш. Блекарите са болни хора.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
phahahahah ROFL!!!Първоначално написано от niGGa
Dimmu са... прилична група. Имат няколко прекрасни парчета, доста, които стават за слушане и... глупави имат.
Ама изглеждат... тъпо.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Кефят ме.Нямам чак толкова техни песни (пък от цели дискографии изпитвам някакъв страх...просто не обичам много много много песни) но на това, което имам много се кефя.
Пък и като ме хване да тегля ще дръпна още техни неща.
хъхъ..
Кефят ме повече първите албуми Stormblast и For all tid и другите са яки ама в тия пеят на техния си език и атмосферата се получава доста по яка.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one