- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kato mastyrbirax
zdr,mn sum pritesnena.v4era kato mastyrbrax,i kato zapo4na da mi stava xybavo,si predstavqx dqdo si.i sled kato svur6ix,tolkova gadno mi be6e,revax,i sq postoqnno mislq za tova.P.S temata ne e ebavka
oo malii...do kyde stignahme
nqmam si i na ideq kvo da ti kaja,ako verno ne se ebava6
![]()
![]()
![]()
а баба ти пропуснали я![]()
![]()
A кой бъзикна баба ти по пъпа?
И дядо ти по рунтавия... саксофон?![]()
Животът е БРЯГ!
i az sum si mislel za mnoo stranni raboti kato stignesh kulminaciiqta nalida ne ti puka
Оооо![]()
![]()
ой ой ой горкото дете... На дядо внучето...
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
stiga se podigravaite,na men mi e gadno,a vieeeeee
Едит
abe tap,kvo mi e tapoto we bastyn?tva e ne6to seriozno,ne bix se ebavala s takova ne6to
Едит
Първоначално написано от Анонимко
ауу мн гадн0 разбирам те дете м0е !!! единствения начин е да спреш да маструбираш !! т0ва к0ет0 ти се случва е ужасн0.. влизам ти в п0л0жениет0.. има и 2ри начин да 0тмине т0ва - засили се през 0смия етаж
Като му отидеш на гости му се похвали, ще се зарадва със сигурност.
xaxaxaxax,baxtii brydqgiteee,6a me razcepite ot smqx
Едит
ay,ay vul4o mnogo stari lafove izpolzva6,zasyxrena mi6nice
Едит
Гордостта на дядо
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ne li ako iskam,aaaaa/vul4o,ako mi padne6 6a ti zaxapq ta6aka i 6e si belqzan zavinagi my6myl mrasen,mnoo pe4en sa prai6 ne6to,a?
Едит
xexexexe,ne6to ymno izmisli mozukut ti,,mnogo slojni dymi izymqva6 me......ari v gabite
По темата: не виждам по какъв на4ин мога да ти помогна, другия път гледай да си мисли6 за по млади мъже
Към госта : ти умник такъв като няма6 какво да каже6 по темата си мъл4и и не обиждай безпри4инно потребителите, като за на4ало, и 2ро си заври "модерните" псувни някъде си...
Към Въл4о: не му се връзвай на това мекотело, не го ли вижда6 к'ъв е "УМЕН", баси охлюва....![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
разбира се че ще те послушам така че лека нощПървоначално написано от sexy_anji_
и приятен сън на сички !
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
bixte li mlaknali po dqvoliteeeeee,ni sa zanimavaite s GOSPODARQ,za da ni ymreteeeeeeeeeee
Ебавките преминаха всякакви граници!Обръщам се към авторката на темата:Ти тъпа ли си се родила или се прайш на такава ( и в двата случая излгеждаш смешно) а относно интелигентния ни гост - по добре напусни форума...такива като теб много ги има...нямаме нужда от още един ГОСТ!!!
![]()
![]()
![]()