.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: kato mastyrbirax

Guest

kato mastyrbirax

zdr,mn sum pritesnena.v4era kato mastyrbrax,i kato zapo4na da mi stava xybavo,si predstavqx dqdo si .i sled kato svur6ix,tolkova gadno mi be6e,revax,i sq postoqnno mislq za tova.P.S temata ne e ebavka

oo malii...do kyde stignahme nqmam si i na ideq kvo da ti kaja,ako verno ne se ebava6

Голям фен
    Град
    trqvna
    а баба ти пропуснали я

Голям фен
    A кой бъзикна баба ти по пъпа?
    И дядо ти по рунтавия... саксофон?
    Животът е БРЯГ!

;

i az sum si mislel za mnoo stranni raboti kato stignesh kulminaciiqta nali da ne ti puka

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Нема страшно, всичко е до предела на напрежението, щом си го отпуснал се радвай

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Оооо ой ой ой горкото дете... На дядо внучето...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Guest
    stiga se podigravaite,na men mi e gadno,a vieeeeee

Едит

Guest
    abe tap,kvo mi e tapoto we bastyn?tva e ne6to seriozno,ne bix se ebavala s takova ne6to

Едит

Guest

Re: kato mastyrbirax

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr,mn sum pritesnena.v4era kato mastyrbrax,i kato zapo4na da mi stava xybavo,si predstavqx dqdo si .i sled kato svur6ix,tolkova gadno mi be6e,revax,i sq postoqnno mislq za tova.P.S temata ne e ebavka

ауу мн гадн0 разбирам те дете м0е !!! единствения начин е да спреш да маструбираш !! т0ва к0ет0 ти се случва е ужасн0.. влизам ти в п0л0жениет0.. има и 2ри начин да 0тмине т0ва - засили се през 0смия етаж

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Като му отидеш на гости му се похвали, ще се зарадва със сигурност.

Guest
    xaxaxaxax,baxtii brydqgiteee,6a me razcepite ot smqx

Едит

Guest
    ay,ay vul4o mnogo stari lafove izpolzva6,zasyxrena mi6nice

Едит

Гордостта на дядо
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Guest
    ne li ako iskam,aaaaa/vul4o,ako mi padne6 6a ti zaxapq ta6aka i 6e si belqzan zavinagi my6myl mrasen,mnoo pe4en sa prai6 ne6to,a?

Едит

Guest
    xexexexe,ne6to ymno izmisli mozukut ti,,mnogo slojni dymi izymqva6 me......ari v gabite

Голям фен
    По темата: не виждам по какъв на4ин мога да ти помогна, другия път гледай да си мисли6 за по млади мъже

Към госта : ти умник такъв като няма6 какво да каже6 по темата си мъл4и и не обиждай безпри4инно потребителите, като за на4ало, и 2ро си заври "модерните" псувни някъде си...

Към Въл4о: не му се връзвай на това мекотело, не го ли вижда6 к'ъв е "УМЕН", баси охлюва....
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    По темата: не виждам по какъв на4ин мога да ти помогна, другия път гледай да си мисли6 за по млади мъже

Към госта : ти умник такъв като няма6 какво да каже6 по темата си мъл4и и не обиждай безпри4инно потребителите, като за на4ало, и 2ро си заври "модерните" псувни някъде си...

Към Въл4о: не му се връзвай на това мекотело, не го ли вижда6 к'ъв е "УМЕН", баси охлюва....
    разбира се че ще те послушам така че лека нощ
    и приятен сън на сички !
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

Guest
    bixte li mlaknali po dqvoliteeeeee,ni sa zanimavaite s GOSPODARQ,za da ni ymreteeeeeeeeeee

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ебавките преминаха всякакви граници!Обръщам се към авторката на темата:Ти тъпа ли си се родила или се прайш на такава ( и в двата случая излгеждаш смешно ) а относно интелигентния ни гост - по добре напусни форума...такива като теб много ги има...нямаме нужда от още един ГОСТ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си