Цитирай Първоначално написано от Whisskas

Ееее, ко стана,стигна ли навреме вчера?Ама видя ли как на Квита му харесааааа.... Трябваше да пуска 2 часа,той докара 3 и повече и накрая Бирбен трябваше да го извлечеее
Ооо,не знам,не знам,аз съм sooo happy след това парти,колкото и по-добро можеше да бъде,аз и сега съм си щастлива....
Сега ще се наспя и утре everything goes on,на рожден ден в Пулс....
Някак си...Съм вътрешно удовлетворена
Не можеш да кажеш,че партито не беше яко
Ами всъщност аз пристигнах доста по-рано от очакваното и още в дванадесет без нещо бях в черната кутия, та сварих малко от подгряването на Аланис, който btw беше предната вечер при нас в комуната (excess) ама аз там избягвам да ходя Уискъс ко да ти кажа - партито беше СТРАХОТНО !!! =D> Аз се кефя че Квитта се качи в 2 и почти цялото парти беше може да се каже хардтехно, като изключим минимъла на Джакрок (който беше много добър) и накрая изпълненията на Бирбен..... иначе и той размаза яко.... както винаги - последен, но зъл И аз съм доволен, още като се качи Квитта и пусна sunglasses at night шранц микса и си казах... ЯКО ЩЕ Е ! и така беше.... предоволен съм, а и факта, че едвам стигнах до Бургас и не си усещах краката..... супер беше, супер.... ! искам пак ! btw коя си ти ? сигурно съм те мернал, ама знам ли как изглеждаш ?! метни няква снимка, нещо ??

По темата (за да не ме бият, щото правя оффтопик) нямах време да седя много на компа и не съм теглил нови неща, ама от няколко дена насам си слушам и доста стари парчета от преди и вмъквам тези някъде в средата на класацията

Electric Universe - The Prayer страшен psy, просто никога няма да ми омръзне това парче и EU като цяло... точно electric universe, space tribe & astral projection са класика и са ми любимци откъм транс и някой по-горе беше казал някъде "всички парчета на еди-кой-си...", така и аз казвам всички парчета на тях !!! но The Prayer е култово... !!!

Thomas Krome - Soulcollector - стар ама як минимъл...."като едно време"...