Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
"Аз му вярвам и за това правя секс без презерватив." " Ние имаме сериозна връзка и правим секс без презерватив" "Правя секс без презерватив само с постоянната си партньорка" има и още............. Като чета това много се дразня. нима,които правим секс С презерватив нямаме доверие на партньора си? нима връзката не е сериозна? Нима след като с мен прави секс с презерватив,аз не съм постоянната му партньорка? доверието не е метод на котрацепция. 1 на ръка,че има предеякулярна течност,в която има макар и наистина малко сперматозоиди,но какво ще стате,ако така се превъзбуди,че не го извади? Какво ще стане,ако сте в такава поза,при която това става по-трудно-да речем момичето отгоре и той не предупреди навреме да се отдръпнеш? Това може да стане за части от секундата. Аз имам доверие на приятеля сич,е ще пе пази,че ще пази мен и себе си. А за болестите какво да говорим? да си сложим ръка на сърцето-колко от вас са се изследвали за СПИН? колко от вас ходят редовно на уролог и гинеколог? Колко от вас си правят редовно изследвания за сифилис,трипер,хламидия и прочие?
Пазете себе си и човекът,с който правите секс! ползвайте презервативи-не хапят!
БАТИ НЕВЕРОЯТЕН КОМЕНТАР!!!!БРАВО!!! =D> =D> мойте поздравления отбелязала си своето мнение и си го защитила..нямам какво да добавя повече момичето си е казало всичко
Брагодаря! защо 1 от малкото свестни теми в този форум така замря?