- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- знам че ще се изсмеете, но искам да знам
здравейте на всички! Значи сигурно от въпроса, които ще ви зарадм ще си помислите че съм няква задръстенячка, но менне ми пука![]()
та, да карам по същество-значи тази поза "мисионерската" каква е? Смисъл момичето е отдолу или отгоре![]()
![]()
Плс кажете щото постоянно слушам за нея пък ми е некво гадно като незнам за кво става въпрос![]()
ti si otdolu a pi4a te qri![]()
Jenata e otdolu.. a myja otgore.. :P
Първоначално написано от Анонимко
мда, така е
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
момичето отдолу![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Момичето отдолу- мисионерска
Момичето отгоре - ездачка Момичето е яхнало момчето все едно както се язди кон.
Ами мисионерската е 1 многооооооо хубава поза ! От където и да я погледнеш !![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Освен когато разликата в ръста на момчето и момичето не е голяма и някак си... НЕ СЕ ПОЛУЧАВАПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
I love you...
Be poluchava si se da ti kaja... Toi-187.. Az-155 :PПървоначално написано от Alerta
Въпреки че Kulio Gangstera доста добре ти го обесни ето ти и снимка \/
http://kamasutrabg.hit.bg/pose9.htm
еее аре разбрахме,че знаете какво е мисионерската поза:P няма нужда да се хвалите че знаете
)),все пак момичето не е малоумно всеки да и обяснява каква е тая поза
![]()
sam ne moga :P
ахах най-точното обяснение.Първоначално написано от Kulio Gangstera
Kulio Gangstera, къдриш ме пич![]()
=D>
\
/
![]()
![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Говорите пълни глупости! Ръстът има значение единствено при позите, в които двамата са прави! Казвам го от личен опит!