Цитирай Първоначално написано от maybelline
Цитирай Първоначално написано от Plamen †
Една от най-големите и смъртоносни болки е тази от любовта. Когато сте се провалили с някое момиче или момичета помнете ЧЕ САМОУБИИСТВОТО АБСОЛЮТНО НИКОГА НЕ Е РЕШЕНИЕ ! ! !
Най-важното е да помните че любовта все някога ще дойде и при вас. Рано или късно идва при всеки. Но ако се самоубиете тя няма да дойде. За това послушайте ме и бъдете търпеливи не губете надежда ! ! ![/code]
Абсолютно прав си.Идеята за самоубийство често минава през главите на хора,които са били зарязани след една прекрасна връзка.Самоубийството не е решение и няма да помогне на никой.Любовната мъка минава,а колко бързо ще мине зависи единствено от вас.Аз имах късмет да го осъзная и да се взема в ръце.Толкова много хора ги е грижа за вас - родители, братя, сестри, други роднини, всички приятели,дори учители(за тези,които са в приятелски отношения с някой учител).Всички тези хора ви обичат и се тревожат за вас...не си заслужава да погубите живота си заради някой мухльо(или някоя патица) и да причините истинска болка на всички тези хора.Защото мухльото(и патицата) ще ви забравят 2 дни след смъртта ви,но останалите няма да могат.В такъв момент определено не осъзнавате присъствието на толкова много приятели в живота си,но тях ги има.Само ги открийте и им обърнете внимание.Те ще ви помогнат много.
АЗ ИСПИТАХ СЪЩОТО НА МОЯТ ГРЪБ.