- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seks v kola
zdr.zna4i s moq priatel,iskame da pravim seks,no nqma kade drygade,osven v kolata my.i problemut e,4e az sum devstvena,i si mislq,4e nqma da e mnogo ydobno kato za purvi put,vie kak mislite?
Syglasna sym.. nqma da e udobno v kola..
Едит
Наемете си стая в хотел. Не е скъпо, отделете малко пари, все пак ще ие за първи път![]()
axaxaxax,tva da ne e bata6koto klane
gadno e v kola pyrviq pyt!moq beshe taka i to ne moga da go nareka pyrvi pyt,zashtoto prosto nishto ne stana.pylen fars :/ pone nqmashe kryv,za da se omajat sedalkite![]()
eeee tolkoz kruv li 6te te4e we xora,pla6ite me
Първоначално написано от Анонимко
Сега - както във всички теми за първия път - не, миличка, не слушай как те плашат лошите форумци (и особено лошият Вълк *гледа вълка лошо*) ако има кръв ще е няколко капки. При мен на чаршафа нищо не капна.
![]()
Да, няма да е удобно.За това му кажи да изчакате и да го направите на по-удобно.![]()
Milichka nedei da govorish taka.. shtoto pri vsqko momiche e razlichno.. Pri nqkoi ne teche hich.. pri drugi teche nqkolko kapki.. pri men teche mnogo.. znaesh li imashe petna kryf po charshafa...Първоначално написано от Barbie
Според мен в кола за първи път не е усобено удобно. Аз правя честичко секс в кола,ама пак не ми е особоно удобно. Една на ръка,че аз трябва да съм активна,а и в тая тъмница не можеш да нацелиш където трябва от първия път. Най-добре е на легло!
не,но тъмницата в колата като спреш радиото е просто ужасна. Не виждаш абсолютно нищо! А и по-добре е да има някаква светлина-при мен беше от телевизор. да не е дразнеща,ама да си има!
Естествено, че е различно. Ама момичето реши, че някакви реки ще текат. А всъщност не е толкова страшно.Първоначално написано от Nadelina
секса в колата е супер. . особено като се запотят стъклата и си слагаш ръката на стъклото иии .. Титаник![]()
но все пак не смятам ,че е подходящо място за 1ви път![]()
съгласна =D> \Първоначално написано от shadow4e
/ =D>
dobre de,ne sym pravila sex v kola i mi interesno,kyde go pravite?na zadnata sedalka ili si spuskate prednata? :![]()
na kapaka
къф модел ше да е туй лУксозно возило?Първоначално написано от Анонимко
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
e i spored men nqma da e udobno v kola![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Ем от изводите до тука стигнахме до= Няма да го правите в кола = нямате пари за хотел = пробвайте на некфа пейка в некаф парк и такаако и там не стане отидете в некаф храст ако и там не може щото некфи кучета са ебЪт пробвайте "ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТА" ЯХЯХХЯХЯХЯ
abe za parvi pat ne e hubavo v kola,no posle moje no da e v nqkoe bmw golqma nqkoq qka kola ne nqkoi bokluk da vidi6 kvo e use6taneto.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
ше ме прощаваш ама пъвия път едва ли не е хубав щото си в кола или където и да било в тоя ред на мисли..Първоначално написано от gazarka
I am in your fridge stealing your foodz!!
По принцип сме на засната седалка-той е седнал и аз съм седнала в него. Абе готин си е сексът в кола-свършвам много по-бързо,отколкото на легло,но позите са силно ограничени!Първоначално написано от alex4i