.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: seks v kola

Guest

seks v kola

zdr.zna4i s moq priatel,iskame da pravim seks,no nqma kade drygade,osven v kolata my.i problemut e,4e az sum devstvena,i si mislq,4e nqma da e mnogo ydobno kato za purvi put,vie kak mislite?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Syglasna sym.. nqma da e udobno v kola..

Едит

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Наемете си стая в хотел. Не е скъпо, отделете малко пари, все пак ще ие за първи път

Guest
    axaxaxax,tva da ne e bata6koto klane

Guest
    gadno e v kola pyrviq pyt!moq beshe taka i to ne moga da go nareka pyrvi pyt,zashtoto prosto nishto ne stana.pylen fars :/ pone nqmashe kryv,za da se omajat sedalkite

Guest
    eeee tolkoz kruv li 6te te4e we xora,pla6ite me

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Сега - както във всички теми за първия път - не, миличка, не слушай как те плашат лошите форумци (и особено лошият Вълк *гледа вълка лошо*) ако има кръв ще е няколко капки. При мен на чаршафа нищо не капна.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, няма да е удобно.За това му кажи да изчакате и да го направите на по-удобно.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Сега - както във всички теми за първия път - не, миличка, не слушай как те плашат лошите форумци (и особено лошият Вълк *гледа вълка лошо*) ако има кръв ще е няколко капки. При мен на чаршафа нищо не капна.
    Milichka nedei da govorish taka.. shtoto pri vsqko momiche e razlichno.. Pri nqkoi ne teche hich.. pri drugi teche nqkolko kapki.. pri men teche mnogo.. znaesh li imashe petna kryf po charshafa...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Според мен в кола за първи път не е усобено удобно. Аз правя честичко секс в кола,ама пак не ми е особоно удобно. Една на ръка,че аз трябва да съм активна,а и в тая тъмница не можеш да нацелиш където трябва от първия път. Най-добре е на легло!

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    а и в тая тъмница не можеш да нацелиш където трябва от първия път!
    А!?
    Уау! абе първия път на светло ли трябва да стане?!???? :
    -k
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    Свищов
    не,но тъмницата в колата като спреш радиото е просто ужасна. Не виждаш абсолютно нищо! А и по-добре е да има някаква светлина-при мен беше от телевизор. да не е дразнеща,ама да си има!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina

Milichka nedei da govorish taka.. shtoto pri vsqko momiche e razlichno.. Pri nqkoi ne teche hich.. pri drugi teche nqkolko kapki.. pri men teche mnogo.. znaesh li imashe petna kryf po charshafa...
    Естествено, че е различно. Ама момичето реши, че някакви реки ще текат. А всъщност не е толкова страшно.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    секса в колата е супер. . особено като се запотят стъклата и си слагаш ръката на стъклото иии .. Титаник

но все пак не смятам ,че е подходящо място за 1ви път

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Наемете си стая в хотел. Не е скъпо, отделете малко пари, все пак ще ие за първи път
    съгласна =D> \/ =D>

alex4i
    Guest
    dobre de,ne sym pravila sex v kola i mi interesno,kyde go pravite?na zadnata sedalka ili si spuskate prednata? :

Guest
    na kapaka

Re: seks v kola

zdr.zna4i s moq priatel,iskame da pravim seks,no nqma kade drygade,osven v kolata my.i problemut e,4e az sum devstvena,i si mislq,4e nqma da e mnogo ydobno kato za purvi put,vie kak mislite?
    къф модел ше да е туй лУксозно возило?
    I am in your fridge stealing your foodz!!

e i spored men nqma da e udobno v kola
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Guest
    Ем от изводите до тука стигнахме до= Няма да го правите в кола = нямате пари за хотел = пробвайте на некфа пейка в некаф парк и така ако и там не стане отидете в некаф храст ако и там не може щото некфи кучета са ебЪт пробвайте "ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТА" ЯХЯХХЯХЯХЯ

Супер фен
    Град
    sofiq
    abe za parvi pat ne e hubavo v kola,no posle moje no da e v nqkoe bmw golqma nqkoq qka kola ne nqkoi bokluk da vidi6 kvo e use6taneto.

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    abe za parvi pat ne e hubavo v kola,no posle moje no da e v nqkoe bmw golqma nqkoq qka kola ne nqkoi bokluk da vidi6 kvo e use6taneto.
    ше ме прощаваш ама пъвия път едва ли не е хубав щото си в кола или където и да било в тоя ред на мисли..
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от alex4i
    dobre de,ne sym pravila sex v kola i mi interesno,kyde go pravite?na zadnata sedalka ili si spuskate prednata? :
    По принцип сме на засната седалка-той е седнал и аз съм седнала в него. Абе готин си е сексът в кола-свършвам много по-бързо,отколкото на легло,но позите са силно ограничени!

Голям фен
    za parvi pat nqma da e mn udobno....po dobre namerete dr mestence
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си