- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- opasen akt?
s priqtelq mi pravihme sex bez prezervativ no toi ne svyrshi v men.iskam da popitam kakva e opasnostta da sym bremenna ot technostta koqto se otdelq ot penisa po vreme na akta????? molq vi mnogo me e strah
zabravih da otbeleja che sm v ovulaciq
mi ima riska makar i malak.ima edna te4nost su6to sudurja6ta spermatozoidi(makar i malko) koqto se otdelq predi svar6vaneto.kvo tolkova vi pre4e6e edna guma?
mi nqmashe guma zatova taka go napravihme no sega me strah
Оф абе като си тръгнала да изпадаш в паника и да питаш къв е шанса да си бременна от къв чеп правиш секс без презерватив бе?
И като не е имало презерватив да бяхте карали само на френска или да идете до някоя денонощна аптека, не е толкова трудно!
Секса не е нещо, към което трябва да се подхожда по толкова безотговорен начин![]()
I love you...
Еми следващият път не го правете така.Сега след една седмица си направи тест, за да видиш, но опастността не е много голяма.Първоначално написано от Анонимко
Basi da ne mojete da se sdyrjite... zagoreli li ste bili tolkova? E takiva bezotgovorni glavici zaslujavat da umrat ot pritesnenie... ne jelaq na nikoi da zabremenee na nashte godini.. ili po tochno ne jelaq na nikoi nejelana bremennost... mislete be hora! Mislete!Първоначално написано от koalka
При лирса на презерватив правим френска любов или просто се поопипваме. Толкова ли е сложно?
Има вероятност. Аз ако бях, щях да взема Постинор. Ако са минали пове4е от 3 дни от рисковия акт или не мислиш, 4е 4ак от Постинор имаш нужда, задължително си направи тест след една седмица най-рано
![]()
Робинята на Quench
аре спрете да плашите момичето има вероятност и тя е когато гуштера пръдне трябва пича да е някакав мега куцуз ваоше недеи да са плашиш и постинори дори я карате да зема няма смисал сичко е точно
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
има малак риск но се пак го има
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Мхм има мноого малък шанс да забременееш ама наистина много малък
ами малка е вероятността но щом си в овулация.. нз ако решиш вземи хапче и занапред внимавай !
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
като те е много страх и знаеш за тази течност следващия път не прави секс без презерватив! Иначе шанса е минимален но като те притеснява - постинор.
Абе, щом не е свършил в теб не си бременна.
Нищо, че си била в овулация..
Те тия сперматозоиди да не са някакви бойни.. ?
Вземи си тест за бременност, просто.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
риск малак...ама не мога да разбера знаете че може да стане някой фал но въпреки това се лашкате на поразия....нямало презерватив ми като няма няма да прайте секс!кфо толкова..можехте после да си земете един и да свършите пак същата работа но без излишни грижи и притеснения![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Има вероятност, малко, но все пак я има. След 1 седмица си направи тест.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
6анса не е голям ама пак съ6тествува, загоряло девой4е, дано поне да си вземе6 поука![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!