- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мания кьм БАРОВЦИ?!
така сега ще ти обясня защо си се вманиячила понеже бях в същото положение доскоро а и имам доста такива приятелки(да не кажа всички).Първо когато човек свикне да излиза с хора,които са по улегнали,което е много важно и които разполагат с пари му е много трудно от класата да мине в простащината,беднотията, малките ''гъзарчета''които се правят на интересни и надутите фукли които мислят че всичко знаят.нормално е да ти харесва да излизаш с мъже с положение,но наистина понякога пък имаш нужда и от по обикновен човек до теб.не мисля че някой ще ти се смее за това,че ще излезеш с обикновено момче а това че той ще се чувства тъпо е истина защото ще знае за увлеченията ти.според мен не можеш изведнъж да промениш начина си на живот ще ти липсва повярвай ми!но пробваи примерно да се видиш с някое обикновенно момче за да видиш как ще се развият нещата оттам нататък всичко ще дойде от самосебе си!успех
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!