.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

Дали поне малко ще му хареса..?

Здравейте! Искам само да ви питам дали според вас това сърце от снимката, която съм приложила по-долу би се харесало на вас.. съответно ще преценя горе-долу и на приятеля ми дали ще се хареса

Снимката е малко гадничка, защото е правена сега тази вечер.. в смисъл на лампа.. не на дневна светлина
    Иначе тва сърце докато го направя се измъчих тотално, затова и искам оценка от вас.. бива ли, зле ли е, добре ли е..? кажете вие плс ще се радвам да чуя мнение след 5 4асовото майсторене на това сърце.. то беше рязане на 4 сърца от хартия + едно от картон, то беше шиене, пълнене с оризова хартия, след тва пробиване на дупки, прокарване на канап, панделки.. лелее.. ужас не, ами Ожас! изморих се ама мисля, че стана гоооре-долу добре плс кажете си мнението Айде аз отивам д нуням и утре ще видя какво мислите вие 10х

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    хубавичко е, специално на мен ми хареса :P ама миличка ако приятеля ти не го хареса, на мен можеш да го дадеш бе спокс

Супер фен Аватара на Barbie
    Не мисля, че има човек, който да не се трогне, че самичка си му измайсторила подарък. Пък ако ще да си му направила...мравояд от найлонов плик

(Сърцето е чудесно и той ще го хареса Честит Св.Валентин!)

Мега фен Аватара на koalka
    Направила си го сама, което е много готино, а и сърцето ми харесва.

Голям фен
    Град
    Memphis
    :0 da ne losho kvo zna4enie ima kakuv e podaraka
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на iiirish
    браво, че си се постарала, но аз лично мразя такива лигавщини като сърца и тем подобни

Град
    E, to ne e samo tva podaruka, v smisul vzela sum mu i dr ne6ta, verno 4e e hartieno, ama az imam takuv bonbon ot edna fr z rojdeniq mi den minalat godina i suoer mn mu se kefq, zatova re6ih da napravq takova surce z gadjeto.. to ne e tolko kato podaruk, kolkoto kato VALENTINKA iskah ne6to az d mu napravq, a ne d mu kupuvam nqkvi piu6eni taraleji, deto vikat "haide d si poigraem" (bih vzela taralej4etata, mn sa sladki, no samo zaradi tova, koeto govorqt, 6tot pliu6ka n mom4e ne vurvi..) ina4e mu vzeh edna pura i vino i nqkuv 6okolad i tva surce i sum mu napravila edno kato karti4ka vuv photoshop i tva e.. dr ne mojah d izmislq..
    t.e. iskah ne6to ot www.bezpanika.com, ama ne ostana vreme d poru4vam..

ako e ot sarce i napraveno s libov 6te mu haresa badi sigurna a tava 4e si go napravila samo za nego spored men 6te go trogna mnogo az samo moga da kaja bravo na teb ... \/ \/ \/

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Фен
    Град
    Sofia
    6+ слънце на мен много ми харесва това сърце
    sam ne moga :P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    На мен лично ми харесва, макарче не си падам много по такива неща .. дано му хареса и на него
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    E truda si struva,zashtoto pone na men mnogo mi haresa Nadqvam se i na nego da mu haresa
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    in Paradise
    OoO syrceto e superrrr i sym sig che nan nego shte mu haresa

If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

Град
    Eiiii, mnogo vi blagodaria, hora! Super ste, snimah go surceto i sega n svetlo - 6te vi ka4a o6te edna snimka d go vidite n svetlo dano d se vijda po-dobre

Awe kato se zamislq, te snimkite sa po4ti ednakvi, nqma razlika, ma kakto i d e

aide da ni kajej kakvo e stanalo dove4era kato mu go podari6 ... pls :P uspeh sarceto e hubavo taka 4e ...

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

az mislq 4e nqmq mn golqmo zna4enie kav 6e e podaraka nai vajnoto e 4e e ot sarce i e ot lubimiq 4ovek! pone az se radvam i na nai malkoto ne6to 6toto zn 4e e podareno s mn lubov i tva me pravi 6tastliva

Град
    Zdraveite pak Mi toku 6to se pribiram, bqh s nego do sega Kaza, 4e mnogo mu haresva surceto mersi mn z moralnata podkrepa, sladur4eta mnogo kisski ot men

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си