.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    zimbabve

tolkova sujelqvam...

moje bi nqma 4ovek na zemqta na koito da mu e po gadno ot men bqh na kupon i tam be6e edin fr na koito stra6no mnogo darjah...kak se polu4i po4nahme da tancuvame i izvednuj da se celuvame problema e 4e az si imam priqtel(malko e dale4) ama adski mnogo go obi4am...qvno tova e za6toto go nqma neznam molq vi bez upreci ot roda "ti si kurva" za6toto kvoto i da si govorim na vseki se e slu4valo kakvo bihte napravili na moe mqsto

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ако ти стиска кажи на приятеля си , ако не помоли тоя с който си се целувала да си мълчи и го запази в тайна

Голям фен
    Ще направиш много курвенски номер ако не му кажеш ...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами според мен трябва да кажеш на приятеля си, защото ако си премълчиш и той разбере от друг човек, съм почти на 100% сигурна че ще те зареже!Недей да криеш такова нещо при положение че осъзнаваш грешката си!Признай му, извини му се и гледай да не се повтаря!Айде успех и после да кажеш кво е станало

Мега фен Аватара на koalka
    Честно да ти кажа бих му казала, защото не мога да крия нищо от него и бих имала големи угризения.Да, можеш и да премълчиш, но ако искаш да си честна по-добре му кажи.Ако той те обича и може да ти просто, ще е много хубаво, но не мисля, че би простил втори път такова нещо.Но се надявам да ти прости.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    По-добре му кажи, защото ще е най-добре да го чуе от твоята уста, а не от слухове и т.н.
    Много повече ще го заболи ако разбере, че си го лъгала.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Trqbva da kajesh na priqtelq si... S risk da zagubish vsichko trqbva da mu kajesh... Zashtoto inache rano ili kysno neshtata she gi razbere i she stane zle.. togava nqma da ima vryshtane nazad i shte ti byde oshte po gadno i ot sega...

P.S. Nedei da syjalqvash za neshta koito si iskala da napravish..! Nikoga!

Trqbva da mu kajesh ako durjish na nego..Nqma smisul da go lujesh .. Uspeh BabY :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен Аватара на iiirish
    на твое място, аз ако съм напълно сигурна в чувствата си към приятеля ми бих оставила случилото се в миналото. един разговор с който да обясниш на най-добрия си приятел ситуацията, е най-доброто решение.
    виж друго става ако към него също изпитваш нещо...

Супер фен
    Mi spored men po dobre da kajesh na priqtelq si,zashtoto ako sa vi videli drugi hora moje da se nameri nqkoi ` dobronameren ` chovek koito da mu kaje i togava shte stane oshte po losho.Obqsni mu kak stoqt neshtata i vqrvam che shtom se razkaivash za storenoto i ti e gadno shte ti prosti.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Поговори с приятелят си и му обясни случилото се.Ще го заболи,но ако те обича ще ти го прости.А и друг път гледай с кого какво правиш,защото аз лично немога да си представя как така обичаш един, а се целуваш с друг.

Guest
    Според мен има 2 варианта:

I. Ако той има някакъв шанс, дори и минимален за случилото се - казваш му. Ако разбере сам е почти сигурно че всичко ще е свърши

II. Ако обаче си 100% сигурна, че той няма откъде да научи освен от теб, бих те посъветвал да си мълчиш и да потулиш историята. Само ще го нараниш повече, и да му кажеш би било само от егоизъм - и от това че не можеш да живееш с вината си. Пак повтарям - избери този вариант само ако си сигурна че той няма начин да разбере от другаде.

Госта бях аз ;>
    Всеки отминал момент е пропуснат шанс да преобърнеш живота си

Цитирай Първоначално написано от Atika
    Ще направиш много курвенски номер ако не му кажеш ...
    =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Повече от фен
    Град
    sofia
    ako go obi4a6 istinski,budi 4estna,kaji mu!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз пък не бих му казала, има доста голям шанс да я скъса, а и не е сигурно, че ще разбере, ако не познава хората от купона просто няма как да стигне до него новината .. не знам, премисли нещата, но ако тръгваш да му казваш бъди готова да го загубиш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Щом "любовта" ти не е издържала това изпитание поне не го унижавай и му кажи истината,още повече щом твърдиш,че имаш някакви чувства към него

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Ако ти стиска кажи на приятеля си , ако не помоли тоя с който си се целувала да си мълчи и го запази в тайна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си