- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tolkova sujelqvam...
moje bi nqma 4ovek na zemqta na koito da mu e po gadno ot men![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bqh na kupon i tam be6e edin fr na koito stra6no mnogo darjah...kak se polu4i po4nahme da tancuvame i izvednuj da se celuvame
![]()
problema e 4e az si imam priqtel(malko e dale4) ama adski mnogo go obi4am...qvno tova e za6toto go nqma neznam
molq vi bez upreci ot roda "ti si kurva" za6toto kvoto i da si govorim na vseki se e slu4valo
kakvo bihte napravili na moe mqsto
![]()
![]()
![]()
Ще направиш много курвенски номер ако не му кажеш ...
Ами според мен трябва да кажеш на приятеля си, защото ако си премълчиш и той разбере от друг човек, съм почти на 100% сигурна че ще те зареже!Недей да криеш такова нещо при положение че осъзнаваш грешката си!Признай му, извини му се и гледай да не се повтаря!Айде успех и после да кажеш кво е станало![]()
Честно да ти кажа бих му казала, защото не мога да крия нищо от него и бих имала големи угризения.Да, можеш и да премълчиш, но ако искаш да си честна по-добре му кажи.Ако той те обича и може да ти просто, ще е много хубаво, но не мисля, че би простил втори път такова нещо.Но се надявам да ти прости.
По-добре му кажи, защото ще е най-добре да го чуе от твоята уста, а не от слухове и т.н.
Много повече ще го заболи ако разбере, че си го лъгала.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Trqbva da kajesh na priqtelq si... S risk da zagubish vsichko trqbva da mu kajesh... Zashtoto inache rano ili kysno neshtata she gi razbere i she stane zle.. togava nqma da ima vryshtane nazad i shte ti byde oshte po gadno i ot sega...
P.S. Nedei da syjalqvash za neshta koito si iskala da napravish..! Nikoga!
Trqbva da mu kajesh ako durjish na nego..Nqma smisul da go lujesh ..Uspeh BabY :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
на твое място, аз ако съм напълно сигурна в чувствата си към приятеля ми бих оставила случилото се в миналото. един разговор с който да обясниш на най-добрия си приятел ситуацията, е най-доброто решение.
виж друго става ако към него също изпитваш нещо...![]()
Mi spored men po dobre da kajesh na priqtelq si,zashtoto ako sa vi videli drugi hora moje da se nameri nqkoi ` dobronameren ` chovek koito da mu kaje i togava shte stane oshte po losho.Obqsni mu kak stoqt neshtata i vqrvam che shtom se razkaivash za storenoto i ti e gadno shte ti prosti.
Поговори с приятелят си и му обясни случилото се.Ще го заболи,но ако те обича ще ти го прости.А и друг път гледай с кого какво правиш,защото аз лично немога да си представя как така обичаш един, а се целуваш с друг.![]()
Според мен има 2 варианта:
I. Ако той има някакъв шанс, дори и минимален за случилото се - казваш му. Ако разбере сам е почти сигурно че всичко ще е свърши
II. Ако обаче си 100% сигурна, че той няма откъде да научи освен от теб, бих те посъветвал да си мълчиш и да потулиш историята. Само ще го нараниш повече, и да му кажеш би било само от егоизъм - и от това че не можеш да живееш с вината си. Пак повтарям - избери този вариант само ако си сигурна че той няма начин да разбере от другаде.
Госта бях аз ;>
Всеки отминал момент е пропуснат шанс да преобърнеш живота си
=D> =D> =D>Първоначално написано от Atika
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Аз пък не бих му казала, има доста голям шанс да я скъса, а и не е сигурно, че ще разбере, ако не познава хората от купона просто няма как да стигне до него новината .. не знам, премисли нещата, но ако тръгваш да му казваш бъди готова да го загубиш![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Щом "любовта" ти не е издържала това изпитание поне не го унижавай и му кажи истината,още повече щом твърдиш,че имаш някакви чувства към него![]()
Първоначално написано от GLeZoRanA