- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се целува с език?
бахти..милион такива теми.съвсем скоро имаше 8!!!!
някой да я заключи тая тема!!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
ах каква любовна драма...[/quote:4eb8f46917]Първоначално написано от punisher
Ахахахах тва за първи път го виждам във форум.. баси к'ф флууд сте направили , яко!
П.Т. Развърти леко по часовниката стрелка, после обратно, после нагоре и надолу , после само с връхчето ...![]()
Първоначално написано от BAYO
...така, така.... който ги разбира...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
яяя имаме бифша двойка във форума! я продължавайте 4е сапунката тамън ми стана интересна!!!!!
Brq..![]()
![]()
Kakva "interesna" tema stanaaa..
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ХахахахПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
всичко е въпрос на въображение
![]()
pochvash i tva e ako tia se e ceunkala predi tebe ia pomoli da te svetne nema sramno
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
От форумчето малку трудно ще се научиш,тъй че кату си дойде момента грабвай гаджето иии сичко ще си дойде на мястото :P
Има 100000000000000000000000000 такива теми ма маи някои го мързи да потарси!!!!!!!!!
Това не може да се обясни, когато дойде време сама ще разбереш.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
амиии има разли4ни техники типове и тн 6те ти кажа двата типа наи яки и най използвани те са близалка и 4асовник ... близалката е когато сму4а6 езика на приятеля си то4но както с близалка (извун устите)а тип 4асовник е когато е в устата на моми4ето и ти се движи6 по 4асовниковата стрелка и мом4ето движи своя по 4асовниковата стрелка
и се полу4ава не6то като гонене и обикаляне на езика на партнйора ами успех
:P
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Чакаме 2 сезон =D> =D> =D>Първоначално написано от Mike-Jones
4akame pradaljenie stana mn interesno
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII sprete WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE puuu vadete si kirlivite rizi nekude drugade 4e me e strah ot vas ! prosto mnogo zle ! edin zadava tupi vuprosi :drug vadi kirlivi rizi v neta :tuka nema garderobi:' :-D smeq sio se na glupostite ! tuka se pita tup vupros a vie vadite rizi tuka :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D