.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    бахти..милион такива теми.съвсем скоро имаше 8!!!!

някой да я заключи тая тема!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто си вкарваш леко езика в устата си и започваш да го движиш.
    ми да...тва е,няма нищо сложно...

Be tq 6te nau4i spoks

Цитирай Първоначално написано от punisher
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    [quote:4eb8f46917="anito.sl"]то във форум никой няма да успее да ти каже, пък и по принцип е мноооого тъпо да питаш всичко си идва отвътре!
    vutre da samo vutre
    коки, спри да се правиш на интересен, че ме дразниш вече
    kazal sam ti da nemi spomenqvash imeto nego li zapomni tova nqma koki za tebe she praq kakvoto iskam kakto i ti si4ko xubavo samo za imeto naistina ne iskam da go spomenqvash az nete poznavam neznam koq si
    уф лошо спомени а сори че те одрязах мой човек, но нямаше как айде стига си се правил на голямата работа, че не си интересн
    ei samo neznam koi kogo odrqza i ti na tova ako vikash odrqzvane tui 4e nqmashe kakvo da pravq i se zabavlqvax sas teb tui e drug vupros nese pravi ti na interesna mal4i si i tova e xi4 nesi pravi truda da mi pishesh
    охо вече забравихме кой на кого се моли но както и да е
    kakvo sam ti se molil ti normalna li si az se ebavax sas teb ebavax se i sprqx da ti pisha ti mi beshe 4oveka deto se moli imam logove dori
    айде айде да не ти извадя кирливите ризи пред всички! опитах се да имаме приятелски отношения, ти се направи на интересен... ми проблема си е твой! ако това го имаш за молене
    xaax kakvi rizi shte iskarash mi xaide dai gi da vidim de da ne iskaram tvoite deto mi pravi svirki zabravi mai tuka se pravish na mnogo primerno momi4e no samo taka izglejda shtqla da iskara kirlivite mi rizi davaiiiiiiii gi bee kolko me uplashi
    ах каква любовна драма...[/quote:4eb8f46917]

Ахахахах тва за първи път го виждам във форум.. баси к'ф флууд сте направили , яко!

П.Т. Развърти леко по часовниката стрелка, после обратно, после нагоре и надолу , после само с връхчето ...

Цитирай Първоначално написано от BAYO

П.Т. Развърти леко по часовниката стрелка, после обратно, после нагоре и надолу , после само с връхчето ...

...така, така.... който ги разбира...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

яяя имаме бифша двойка във форума! я продължавайте 4е сапунката тамън ми стана интересна!!!!!

Супер фен
    Brq.. Kakva "interesna" tema stanaaa..
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от BAYO

...така, така.... който ги разбира...
    Хахахах всичко е въпрос на въображение

Град
    sofia
    pochvash i tva e ako tia se e ceunkala predi tebe ia pomoli da te svetne nema sramno
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

От форумчето малку трудно ще се научиш,тъй че кату си дойде момента грабвай гаджето иии сичко ще си дойде на мястото :P

Град
    Пловдив*
    то във форум никой няма да успее да ти каже, пък и по принцип е мноооого тъпо да питаш всичко си идва отвътре!
    vutre da samo vutre
    kazal sam ti da nemi spomenqvash imeto nego li zapomni tova nqma koki za tebe she praq kakvoto iskam kakto i ti si4ko xubavo samo za imeto naistina ne iskam da go spomenqvash az nete poznavam neznam koq si
    уф лошо спомени а сори че те одрязах мой човек, но нямаше как айде стига си се правил на голямата работа, че не си интересн
    ei samo neznam koi kogo odrqza i ti na tova ako vikash odrqzvane tui 4e nqmashe kakvo da pravq i se zabavlqvax sas teb tui e drug vupros nese pravi ti na interesna mal4i si i tova e xi4 nesi pravi truda da mi pishesh
    kakvo sam ti se molil ti normalna li si az se ebavax sas teb ebavax se i sprqx da ti pisha ti mi beshe 4oveka deto se moli imam logove dori
    айде айде да не ти извадя кирливите ризи пред всички! опитах се да имаме приятелски отношения, ти се направи на интересен... ми проблема си е твой! ако това го имаш за молене

Семейни проблеми
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Има 100000000000000000000000000 такива теми ма маи някои го мързи да потарси!!!!!!!!!

Повече от фен
    Това не може да се обясни, когато дойде време сама ще разбереш.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

амиии има разли4ни техники типове и тн 6те ти кажа двата типа наи яки и най използвани те са близалка и 4асовник ... близалката е когато сму4а6 езика на приятеля си то4но както с близалка (извун устите) а тип 4асовник е когато е в устата на моми4ето и ти се движи6 по 4асовниковата стрелка и мом4ето движи своя по 4асовниковата стрелка и се полу4ава не6то като гонене и обикаляне на езика на партнйора ами успех :P
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

то във форум никой няма да успее да ти каже, пък и по принцип е мноооого тъпо да питаш всичко си идва отвътре!
    vutre da samo vutre
    xaax kakvi rizi shte iskarash mi xaide dai gi da vidim de da ne iskaram tvoite deto mi pravi svirki zabravi mai tuka se pravish na mnogo primerno momi4e no samo taka izglejda shtqla da iskara kirlivite mi rizi davaiiiiiiii gi bee kolko me uplashi
    Чакаме 2 сезон =D> =D> =D>

4akame pradaljenie stana mn interesno
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

To z 1 celuvka se pochna ,a nakraq semeina svada

kvo me interesuva men mi e lubopitnoto ?! :?

kakto to4no se celuva s ezik ! :smt002 :grin:

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII sprete WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE puuu vadete si kirlivite rizi nekude drugade 4e me e strah ot vas ! prosto mnogo zle ! edin zadava tupi vuprosi :drug vadi kirlivi rizi v neta :tuka nema garderobi:' :-D smeq sio se na glupostite ! tuka se pita tup vupros a vie vadite rizi tuka :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си