- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ЗАЩО ???!!!
За съжаление аз съм момче което се чуства в момента много гадно. Не мога да разбера защо но почти всички момечета в училището ми ме харесват. НО ТЕ НЕ МЕ ОБИЧАТ А МЕ ИСКАТ ЗА РАДИ ПРОКЛЕТИЯТ ШИБАН СЕКС ! ! !
-Моля ви кажете ми какво да направя аз просто искам някое момиче което да ме обича а не което САМО ИСКА ДА ПРАВИ ПРОКЛЕТ СЕКС ПРОСТО МИ ОМРЪЗНА ВЕЧЕ СЕКСЪТ МИ Е ТОЛКОВА ПРОТИВНА ТЕМА ЧЕ ПРОСТО. . . нямам думи. Кажете ми моляви.
а знаеш ли как да накараш някое момиче да те обича и да не иска само секс от тебе ?
sam ne moga :P
Не можеш да накараш никой да те обича или да не те обича!
Първоначално написано от ODB36
не и това е проблемат. Аз никога не съм свалял те са ме свалали и това е проблемат за това моляви кажете ми как на си сваля момиче което ме харесва а не само заради секса ! ! !
Ne mi se vqrva 4ak p1k sqko momi4e da iska sex ot tebspox shte se nameri i takava koqto da te obicha
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
наистина много ми се иска да си права за това че не е вярно![]()
![]()
ХА ХА ХА КОЛКО СМЕШНО ! ! !Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Всяка ... Не се ли надценяваш малко повечко от колкото трябва !
и мисли , че тарсиш там кадето не трябва ! ако тарсиш сред "готините " мн ясно , че ще намериш само желание за СЕКС !
успех
и Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан !
Първоначално написано от Анонимко
Пак повтарям ще ми се да се надценявам.
да търся сред готините (всеки търси там).
мерси и на теб.
Леле... за първи път чувам момче да се оплаква че момичетата го харесват и искат само за секс а и аз първи път чувам момичетата да го търсят само за това... То извинявай ама някак нереално ми звучи....Но неможе да няма поне ч момиче което да иска да е с теб и да те обича.... нз.. попринцип момчетата искат да са с момичетата за секс-а а не обратното, но кой знае в днешно време вече жените взимат функциите на мъжете и обратно...
Първоначално написано от even_in_death
може и да има такова което да ме обича но аз за сега непознавам такова. А що се отнася за секса просто не го обичам защото Е ПРЕКАЛЕНО ОПАСЕН ! ! !
mi... nzm spored men trqq da potarsi6 po dobre....ima mnogo momi4eta k0it0 iskat nekoi do tqh ne sam0 za sex ami i za ne6ty p0 seri0zn0
Mhm mi...i za tfa ima vreme sPx ne vsi4ki momi4eta iskat sam0 i edinstveno SeX po sk0r0 mom4etata...
.......aaa kak trqq da svali6 nqkoi momi4e....mi ti sam 6e se yseti6 kf0 trqq da naprai6... Hmm
.........aIde ysPeH i 4eStIt sV.vAlEnTiN i tRiFoN ZarEzaN...
![]()
![]()
![]()
Права е.Не си попаднал на подходящото момиче, какво друго мога да ти кажа?Като не искаш секс, не го прави с всяко удобно момиче, а се научи да отказваш.Първоначално написано от `Death`Whore`
Не обичал секса понеже е мн опасен?? Ти си много интересен човек.
Колкото по темата, да ти кажа малко не ми се вярва момичетата да те връзват с вериги и да те водят до леглото с пистолет опрян в челото... Или май и да казваш "не" е опасно,а?
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ако си им показал с нещо,че само за секс те бива...нищо чудно,че са ти се качили на главатаЗа да америш момичето,което наистина ще те обича,трябва да си разкараш тази репутация на мъжка курва(аз поне разбрах,че това е проблемът ти).Ти знаеш как е станало така и ти можеш да го оправиш.Може би ако спреш а се сваляш с момичетата(макар че незнам дали го правиш) и да им подсказваш по някакъв начин,че могат да те ползват за сексуална играчка,те ще се усетят и ще спрат.