- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Stiga s teq temi 4e mrazite sveti valentin i 4e ste sami....
hora za6to navsqkade gledam temi 4e mrazite sveti valentin ??
I na mene mi e mnogo gadno no kakvo i mi e gadno za6toto gledam po ulicite hora koito se obi4at durjat se za ruce navsqkade surca ne e rabotata do samiq den tova e prosto den kato den a ot tva 4e vijdam tolko mnogo hora vliubeni na edno mqsto i vsi4ki tezi raboti mi nabivat vse po silno i po silno v surceto i v akula edin lik lika na edno momi4e koeto se podigra i produljava da se podigrava s mene razbirate li az se radvam za tezi hora koito sa namerili 6tastieto s 4oveka do sebe si....v momenta se 4uvstvam smazan ne stiga 4e jivota mi e edna razvalina da v istinskiq smisul razvalina i se krepqh na edna nadejda nadejdata 4e do mene ima 4ovek,4ovek koito me obi4a durji na men i me 4uvstva blizuk no qvno tova sum 4uvstval az a ne moqta partniorka v li4en plan....moje da sum mom4e no pla4a pla4a i ne mi puka kakvo 6te kajat nqkoi dano izpitate vsi4ki takava istinska liubov liubov koqto vi dava sili i krila...gadno e razbiram vi mnogo dobre no se radvaite za horata koito sa namerili 6tastieto....![]()
![]()
![]()
![]()