.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

НЕКА ДА СЕ СВЪРШИ.

Любов ?Какво по дяволите? Всеки път едно и също."Обичам те", клетви , обещания и накрая те разкарват,под предтекст , да си останем приятели.Маината ви на вас и вашите приятелства.Никога през живота си досега не съм се чувствал толкова скапано , самотно , тъпо , сдухано , тъжно и както искате го наречете, от седмици ходя като парцал напред назад , губя се в тъпото ни съвремие, тъпото ни скучно съвремие , което ме съсипва ден след ден.Дявол да го вземе само на 17 съм а вече съм отчаян от скапания живот и това , което съм.Толкова пъти ми строшиха сърцето на парчета , че вече никога няма да го сглобя , толкова пъти.Сега отново съм на прага на скапана дилема.Лили момиче от моето училище..само 1 усмивка ми е достатъчна и единственото което виждам цял ден е лицето и как усмихнато ме гледа.Познавам я отскоро а всъшност изглежда се познаваме от години.Тя обаче си има приятел..приятел които уж не иска а път всъшност ... истината е , че никога не съм бил по объркан от даден човек през живота си и то само от усмивка.Забравям си думите и приказките и всичко като я видя, а аз не съм такъв!Аз съм дързък и ловък в това отношение,винаги се старая във всичко,но с нея се чуствам като малко дете..Какво е това ?Закво ми се случва?Не го искам!Искам да съм сам искам да спре да ме боли и искам да се испари шибаната ми чуствителност (наследена от маика ми ). Чувствам се като момиченце да му се невиди омръзна ми да се оплаквам и да търся съвети омръзна ми от всичко.Защо просто шибаните чувства не ме оставят намира докато не доиде наистина някоя , която да каже "Обичам те" наистина , с която да съм наистина , а не само на думи.Ако има антибиотик , които се пие за да станеш безчуствен с удоволствие бих го испил , за да се отърва от всички скапани чувства , които испитвам и съм испитвал и ще испитвам , нека се превърна в парченце лед и се разтопя под слънцето.Нека да се свършва.

Повече от фен
    Град
    In Your Mind

Re: НЕКА ДА СЕ СВЪРШИ.

Цитирай Първоначално написано от Джон Сняг
    Защо просто шибаните чувства не ме оставят намира докато не доиде наистина някоя , която да каже "Обичам те" наистина , с която да съм наистина , а не само на думи.
    Тя не може да дойде просто ей така,за да я намериш трябва да я търсиш,а докато я търсиш естствено ще преминеш през тези гадости.Но всичко си има и по нещо положително.Аз винаги като мина през една гадост и откривам по нещо ново за мен.Последния път разбрах че е по добре да се държа такъв какъвто съм си,а не да преигравам!!!Продължавай да търсиш твоето момиче за да я намериш.Все пак живота не е лесен ако беше лесен нямаше да е интересен и никой нямаше да се ражда с плач!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    съчувствам ти за всичко, което си преживял и което сега в момента преживяваш, но не бъди такъв песимист! живота е пред теб, не бива да се отчайваш и да скланяш глава! бъди упорит и вярвай в себе си и в хубавото, което те очаква! дано някой ден наистина до теб бъде човек, на когото с чисто сърце да кажеш "Обичам те!"

Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Защо просто шибаните чувства не ме оставят намира докато не доиде наистина някоя , която да каже "Обичам те" наистина , с която да съм наистина , а не само на думи.
    Тя не може да дойде просто ей така,за да я намериш трябва да я търсиш,а докато я търсиш естствено ще преминеш през тези гадости.Но всичко си има и по нещо положително.Аз винаги като мина през една гадост и откривам по нещо ново за мен.Последния път разбрах че е по добре да се държа такъв какъвто съм си,а не да преигравам!!!Продължавай да търсиш твоето момиче за да я намериш.Все пак живота не е лесен ако беше лесен нямаше да е интересен и никой нямаше да се ражда с плач!!!
    С тази разлика , че при раждането не съм исплакал и са ме реанимирали.Може да се каже, че си е жив късмет тфа моито раждане..

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Цитирай Първоначално написано от anubite
    Отрежи си ръката.

Любов ?Какво по дяволите? Всеки път едно и също."Обичам те", клетви , обещания и накрая те разкарват,под предтекст , да си останем приятели.Маината ви на вас и вашите приятелства.Никога през живота си досега не съм се чувствал толкова скапано , самотно , тъпо , сдухано , тъжно и както искате го наречете, от седмици ходя като парцал напред назад , губя се в тъпото ни съвремие, тъпото ни скучно съвремие , което ме съсипва ден след ден.Дявол да го вземе само на 17 съм а вече съм отчаян от скапания живот и това , което съм.Толкова пъти ми строшиха сърцето на парчета , че вече никога няма да го сглобя , толкова пъти.Сега отново съм на прага на скапана дилема.Лили момиче от моето училище..само 1 усмивка ми е достатъчна и единственото което виждам цял ден е лицето и как усмихнато ме гледа.Познавам я отскоро а всъшност изглежда се познаваме от години.Тя обаче си има приятел..приятел които уж не иска а път всъшност ... истината е , че никога не съм бил по объркан от даден човек през живота си и то само от усмивка.Забравям си думите и приказките и всичко като я видя, а аз не съм такъв!Аз съм дързък и ловък в това отношение,винаги се старая във всичко,но с нея се чуствам като малко дете..Какво е това ?Закво ми се случва?Не го искам!Искам да съм сам искам да спре да ме боли и искам да се испари шибаната ми чуствителност (наследена от маика ми ). Чувствам се като момиченце да му се невиди омръзна ми да се оплаквам и да търся съвети омръзна ми от всичко.Защо просто шибаните чувства не ме оставят намира докато не доиде наистина някоя , която да каже "Обичам те" наистина , с която да съм наистина , а не само на думи.Ако има антибиотик , които се пие за да станеш безчуствен с удоволствие бих го испил , за да се отърва от всички скапани чувства , които испитвам и съм испитвал и ще испитвам , нека се превърна в парченце лед и се разтопя под слънцето.Нека да се свършва.
    Напълно си прав подкрепям те на 100%.Думите ти изразяват и моето мнение както и на много други хора които са отекчени от съвремието в което е готино да разбиваш чуствата на хората!!!Аз сам против любовта само болка а сега какво пак ме настига и сам си харесал едно момиче!!!

Vladoka rulzzz

Абсолютно ти съчувствам. Бил съм същата ситуация преди доста време. Искаше ми се да умра, да спра да обичам, но не можех, както не можеш и ти. За съжаление животът е скапан, смачква те, както прави с мен последните седмици. Опитай се да правиш нещо, да се разсейваш по - често и да не тъжиш толкова. Каквото и да ти кажа в такава ситуация, би ми се изсмял. Не знам.. трудно е. Вдигни глава и вярвай, че там някъде в скапания свят има човек, който ще срещнеш и ще те обича истински и ще те цени. Вярвай.. не скланяй глава. Наранявали са те, убиждали са те и аз съм бил така, но винаги се е намирала следваща любов, която да ме държи жив няколко месеца. Явно и при теб е така. Някой ден ще срещнеш обичта.. само вярвай и не се предавай.

Мега фен Аватара на koalka
    Това, което е станало хич не е хубаво и в момента не знам какво да ти кажа, за да се почувстваш добре.Ще се радвам, ако прочетеш мненията в темата и поне малко да се окуражиш и да се почувстваш по-добре.

Сега ще изкажа и моето мнение.Възможно е да си прекалено влюбчив човек, отдаващ се на чувствата си, но не всички момичета отвръщат на това, не всички споделят чувствата ти, както ти би искал.Разбирам положението ти, ужасно е да се чувстваш разбит и да не знаеш какво да правиш.Но ако само се самосъжаляваме и просто ни е гадно, без да правим нищо, за да променим това....няма да стигнем до никъде.На 17 си и точно за това не трябва едва ли не да се отказваш от живота.Недей да ставаш безчувствен, да не вярваш в любовта, защото когато наистина се появи момичето на живота ти(никога не е ясно кога) какво ще направиш?Няма да можеш да отвърнеш на чувствата й или поне няма да са същите, защото вече не вярваш в любовта...недей.Сега относно това момиче-разбирам, че си влюбен в нея, но не мислиш ли, че трябва да си дадеш малко почивка и да забравиш за малко за момичетата?Това момиче ти харесва, но разбери, че си има приятел и това доста намалява шансовете й.Според мен трябва да изчакаш, докато се разделят, но според мен няма смисъл, защото те може и да не се разделят една година и не си струва например да я чакаш толкова време.
    Ще се радвам, ако съм ти дала съвет и поне малко да съм те разубедила, че не всичко е болка и страх.И съм сигурна, че един ден ще срещнеш момичето, което ще те направи истински щастлив.

Испаднал съм в някфа такава странна ситуяция.Сичко около мене ми се вижда прозрачно дразнещо скапано досадно противно идиотско и само 1-та и усмивка ме държи.Испокарах се с родители , приятелите ми никфи ги няма , секи се е заринал в разни глупости и никои не му се слушат чужди проблеми , едно време се смеех на 1 позната заради този форум . но излгежда съм грешал.Благодаря за окуражителните съвети , ще се постарая да се пооправя..

Голям фен

DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен

DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен
    Mi lubvota ne pita,a vryhlita.Tochno kogato nai malko q ochakvash tq sama idva pri teb.A shtom e doshla i pri teb a ti ne q iskash ... ami nameri si drugo zanimanie,ne misli za tova.Prosto vremeto lekuva kolkoto i iztyrkano da zvuchi ot lichen opit znam che pomaga!!!
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Пише се "иЗпаднал", " иЗпокарал"....

Това е животът.
    Бъди боец.
    Още нииииииииииииииищо не си видял от него.
    Тепърва ще идват трудностите и ще ти се иска да изчезнеш от лицето на гнусната Земя.
    Недей да хленчиш заради едно момиче... момиче с красива усмивка, както разбирам. Стегни се и вдигни гордо глава. Радвай се на малките неща. Бъди благодарен на това, което имаш и за тези, които са до теб. Усмихвай се на слънцето, на залеза, на летящата птица, защото после толкова ще затънеш в лайна и "проблеми", че ще забравиш , че си част от Вселената.
    Сигурно ти е трудно, сигурно ти е скапано,знам какво е. Изпадала съм в много по-кофти настроения. Е.. няма смисъл. Съкращаваш си живота допълнително. Правиш го от егоизъм.

( и още нещо между нас си.. ако наистина обичаш мацката, ако тя е щастлива с приятеля си, ти също ще си щастлив. Защото на нейното лице грее усмивка.. )
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Пише се "иЗпаднал", " иЗпокарал"....

Това е животът.
    Бъди боец.
    Още нииииииииииииииищо не си видял от него.
    Тепърва ще идват трудностите и ще ти се иска да изчезнеш от лицето на гнусната Земя.
    Недей да хленчиш заради едно момиче... момиче с красива усмивка, както разбирам. Стегни се и вдигни гордо глава. Радвай се на малките неща. Бъди благодарен на това, което имаш и за тези, които са до теб. Усмихвай се на слънцето, на залеза, на летящата птица, защото после толкова ще затънеш в лайна и "проблеми", че ще забравиш , че си част от Вселената.
    Сигурно ти е трудно, сигурно ти е скапано,знам какво е. Изпадала съм в много по-кофти настроения. Е.. няма смисъл. Съкращаваш си живота допълнително. Правиш го от егоизъм.

( и още нещо между нас си.. ако наистина обичаш мацката, ако тя е щастлива с приятеля си, ти също ще си щастлив. Защото на нейното лице грее усмивка.. )
    Колкото и поучително да звучат думите ти не мога да се съглася с тях.Не хленча заради едно момиченце.Не мога да съм щастлив в нещастието си.Момиченцето ми е 1 от грижите..Последните 2 години бяха наи кошмарните някога , изгубих близки и така нататък няма да иЗпадам в подробности,изгубих и приятели.Не ми се искаше да го казвам тук , но ето докъде стигнах от тия ужасни неща - да "хленча" по форумите..

Град
    при чичо Страх
    Аз ти казах : ако я обичаш наистина толкова силно и ако тя е щастлива с приятеля си, и ти ще си щастлив, че на нейното лице грее усмивка.

Всеки губи по нещо или по някой.

Дай да забравим кои сме и какво има в нас... Да, бе.
    Няма да ти говоря мили думички.
    Няма да те окуражавам.
    Няма да казвам някакви клишета.
    Ти си се клиширал достатъчно.

Наистина ти е тежко. Ай ноу. Ай ноу ит хъртс. Дори те поздравявам с ето тази песен : http://store2.data.bg/jezveee/ear%20...-Giving_Up.mp3

Просто ти казвам да се радваш на живота, докато е време. Докато все още забелязваш нещата. Докато все още не си забравил напълно корените си. Докато не си се превърнал в потребител. Затънал в консумиране и проблеми.

Едни си отиват. Други идват. Спомените остават. Мечтите също.Тях никой няма да ги отнеме.

Все някъде те чака и твоята половинка. Ще се намерите, сигурна съм.

Извинявам се, ако съм била по-груба, или съм те обидила. Нищо лично. Просто... животът е гаден, промени го...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Джон сняг, хм? И мене ме кефят тея книги.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

По няква случаиност таа песничка ми е една от любимите на Психо =) Благодаря за поздрава и споко , няа нищо .Като сме тръгнали с поздравите - Panacea - New improved Stormbringer =))

Град
    при чичо Страх
    Мерсииииииии.

Хайде малко офф-топик.

Беше ли на Panacea ? Аз лично много се изкефих. Партито беше много готино.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    Напълно си прав подкрепям те на 100%.Думите ти изразяват и моето мнение както и на много други хора които са отекчени от съвремието в което е готино да разбиваш чуствата на хората!!!Аз сам против любовта само болка а сега какво пак ме настига и сам си харесал едно момиче!!!

И аз съм така ... .
    Джон Сняг - бъди оптимист.
    Песимистът вижда чашата на половина празна.
    Оптимистът вижда чашата на половина пълна.
    Реалистът вижда просто една чаша с вода.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Май всички с разбити сърца разсъждаваме по един и същи начин . Какъв кофти модел на мислене .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Я по-добре пробвай с чалга. ..или с няква по-ритмична и радостна музичка!...Да ти препоръчам:Теодора-Гаси тока. Не ,че ми е любима,ама е по-ритмична.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Фен
    Град
    drevna garciq
    pi4 probval li si samoubistvo? haha
    odreji si rakata :P
    smelo smelo nie te podkrepqme m oralno :P
    haha
    bazikam se
    sq seriozno probvai s 4a6a bira ili vodka ili kvot iska6 pii ne6to i se uspokoi pod stres si ako se osaznae6 6te razbere6 4e libov na tezi godini ne ti trqa ispuska6 mnogo taka liubov sled 17!
    tei4e si prei gluposti zaribqvai si macki kiss posle .........
    aide uspeh preodolei go ne ispadai v krizi pusni si vesela muzika ne6to po tka runtavo i si prei kopon4e i si izbuhni s nisko ka4estven flirt aide USPEH!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Тука само алкохолици бе Колкото до партито бях естествено,беше уникалната лудницааа \/

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Май всички с разбити сърца разсъждаваме по един и същи начин . Какъв кофти модел на мислене .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си