.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    uchuden
    Guest

Проблем с момичетата

Значи,проблема ми е следен..... Движиме компания в която почти сички са с гаджета само аз и още няколко приятеля нямаме.
    Дайте ссъвет как да действам,защото явно съм неопитен,понеже знам че много момичета ме харесват,и ме мислят за най-готин а и в училището много момичета знам че ме харесват,приятели са ми казвали а и те ми намекват постоянно,но някакси немога да организирам нещата с нито една.Преди си харесвах една и тя някакси така се отнасяше с мене че също ме харесва,но аз незнам точно как да действам,за да им покажа че аз ги харесвам...Тва е проблема че аз незнам как да покажа на момиче че я харесвам !

am .... dnes e Sv. Valentin idi i i podari cvete pokaniq da izlezete sled nqkolko sre6ti 6te razbere6 dali tq e momi4eto a sled tova 6te si doidat ne6tata na mqstoto ot samosebisi .... improvizirai ....

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от CrIsTiaNo_
    am .... dnes e Sv. Valentin idi i i podari cvete pokaniq da izlezete sled nqkolko sre6ti 6te razbere6 dali tq e momi4eto a sled tova 6te si doidat ne6tata na mqstoto ot samosebisi .... improvizirai ....

Добре казано... пък и като знаеш че те харесват покани някоя от тях на кафенце ала-бала ... прави намеци и ти ... Ние момичетата много обичаме да бъдем охажвани,а пък и днес на Св.Валентин мисля че е един от най-удобните моменти
    Кучка съм, но не твоята...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си