- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Razibiti mechti!
![]()
![]()
Dnes e Sv. Valentin i shte byde poslednata mi vecher s gadjeto,zashtoto shte skysame
Snoshti se skarahme i toi mi kaza che dnes iska da govori mnogo seriozno s men i chte tozi ragovor ne e za po telefona
Ot edna sedmica se dyrji mnogo studeno s men i az predchustvah che shte se sluchi neshto....kaza che ne iska da praznuvame Sv. Valentin
A prichinata da skysame navqrno sym az,zashtoto prekaleno mnogo go revnuvam i.......dali dovechera kato doidi da ne mu se izvinq i da go pomolq za tvori shans ili da ostavq neshatat taka....V denq na vliubenite nie shte se razdelim,mnogo mi e kofti
![]()
![]()
gadno pitai go kakav e problema za6to se darji taka s teb i preceni dali e po silite ti da se spravih s problema ako e i ako go obi4ai iskam mu vtori 6ans ako ti dade zna4i ne e bezrazli4en kam teb ako li ne nqma za kakvo da sajelqva6 jivota prodaljava...
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Е може да не иска да скъса с теб а да ти е подготвил някаква изненада... има много варианти според мен... но ако наистина е за това което ти си мислиш поговори с него, но едва ли ще скъса с теб на Св.Валентин.. извинявай но в този случай трябва да е най-големия глупак на света...
Няма какво да го пита бе рапон! Тя написа съвсем ясно че довечера ще се видят, защото ТОЙ ИСКА ДА ГОВОРИ С НЕЯ! Което означава, че без да го пита той сам ще си изпее проблема!Първоначално написано от CrIsTiaNo_
От всичко на света винаги съм мразил момиче да ме ревнува или да се съмнява в мен. Вярно че това си е нейно право да го прави, все пак го обича... Но каква е тази обич ако му нямаш доверие ?!
Грешката си е твоя, а не негова и явно на него му е писнало... Прав е да го прави и ако ти даде шанс, значи те обича! Отдай се на шанс-а си и се промени ако и ти го обичаш... Така нищо няма да спечелиш! Вместо да се радвате на моментите заедно - да прекарвате часове с разпити и спорения кой, къде, с кой е бил е направо ЛУДОСТ!
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?
Badi spokoina...Seriozen razgovor ne vinagi zna4i "kasane"Eto ti povod da izqsnite nqkoi problemi.Kasmet
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
mno kofti![]()
![]()
Ama tva ne oznachava che shte skusat..Budipone malko optimistka
![]()
![]()
Uspeh :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Говори с него и му се извини за всички тези неща.Покажи му, че го обичаш и искаш да си с него.
Не се натъжавай миличка..късайки си нервите,плачейки и страдайки няма нищо да се оправи.Събери си главата и се опитай да говориш с него.Ако каже не ,опитай пак!Ако си обичаш момчето се бори за него и вярвай.Бъди силна!
2 т. от правилника. Бан на профил
Съгласен съм. Надявам се да не скъсате на свети Валентин.. се пак мен са ме скъсвали на 14ти февруари и знам какво е...Първоначално написано от koalka