.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: целувка

никои
    Guest

целувка

Ще ми кажете ли как се целува едно момиче ?

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Супер фен Аватара на Barbie
    Питаш как да целунеш момиче? С нежност.

Гледаш я (по възможност в очите), прибираш нежно някой кичур коса зад ухото й, плъзваш ръка съвсем леко (почти неусетно) към брадичката й, много нежно докосваш брадичката и доближаваш устни до нейните. Другата част от целувката не може да се обясни...тя просто се случва. Това го казвам като пример, защото е една от най-нежните целувки, които съм получавала... Но нещата не стават по рецепта. Не мисли как...а просто го направи

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ехе и ти май си новак в тая работа.. ми кфо, не е нищо сложно всичко зависи от това как възприемаш нещата. Аз например първия път така се паникьосах, че направо си изкарах езика от устата на момчето и казах че не мога да го направя от страх да не объркам нещо хахаааа ама тфа беше едно време. Попринцип няма някфо правило - първо да оближеш устните после крайчетата на зъбите после небцето или както, подяволите!! там се казваше. тфа са простотии - целувката става по следния начин - вкарваш си езика в устата на другия и просто важното е да не го оставяш на едно място :P и няма никфи начини там и техники.. движението му е майката

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    ехе и ти май си новак в тая работа.. ми кфо, не е нищо сложно всичко зависи от това как възприемаш нещата. Аз например първия път така се паникьосах, че направо си изкарах езика от устата на момчето и казах че не мога да го направя от страх да не объркам нещо хахаааа ама тфа беше едно време. Попринцип няма някфо правило - първо да оближеш устните после крайчетата на зъбите после небцето или както, подяволите!! там се казваше. тфа са простотии - целувката става по следния начин - вкарваш си езика в устата на другия и просто важното е да не го оставяш на едно място :P и няма никфи начини там и техники.. движението му е майката
    Еми има гъдел

Повече от фен
    Град
    sofia
    mn me izkefi kak go obqsni

никой
    Guest
    Нежноста ВИНАГИ МИ Е ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО ПРИЛАГАМ а за езика незнам как да го движа

Голям фен
    Град
    Варна
    Движи го се едно ядеш в нейната уста

Град
    Варна, България
    Ако мислиш за това,как да го направиш - няма нищо да стане! Остави се момента и чувствата да те водят ..
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

lol

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Moqta parva celuvka beshe s mom4eto koeto adski mn haresvah...e tozi mig nikoga nqma da zabravq.Ne misli kak da go pravish,ostavi se chuvstvata da te vodqt Samo taka shte se polu4i kakto trqbva
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    In Your Mind
    трудно
    бду моята първа целувка беше с най-добрата ми приятелка
    I love you...

Град
    In The Heart of Darkness
    Ох болна тема!!!

И мен ме е много страх- просто дори не мога да го опиша- щатоо нне е обикновен страх а е неква фобия, панически животинсик страх!!! Ужасно се чувствам щото имналата неделя момчето което е моя най-добър и близък приятел се опита да ме целуне... и станаха доста гадни признания и т.н. няма да разказвам положението надълго и нашироко щото е сложно, искам само да попитам лошо ли постъпих като го отблъснах и казах "не" когато той почна да преминава към съществената част.... т.е. с език ?!???
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

! ! !
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Ох болна тема!!!

И мен ме е много страх- просто дори не мога да го опиша- щатоо нне е обикновен страх а е неква фобия, панически животинсик страх!!! Ужасно се чувствам щото имналата неделя момчето което е моя най-добър и близък приятел се опита да ме целуне... и станаха доста гадни признания и т.н. няма да разказвам положението надълго и нашироко щото е сложно, искам само да попитам лошо ли постъпих като го отблъснах и казах "не" когато той почна да преминава към съществената част.... т.е. с език ?!???
    ОПРЕДЕЛЕНО МНОГО ЛОШО СИ ПИСТЪПИЛА ! ! !

Мега фен Аватара на koalka
    Вие пък като сте започнали да питате за тая целувка, защото трудната работа. Просто си допираш устните до нейните и след това въобръжение.

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от ! ! !
    ОПРЕДЕЛЕНО МНОГО ЛОШО СИ ПИСТЪПИЛА ! ! !
    Тц...ох мамка му! А ккаво можех да направя- точно това не биватше дастава и винаги съм си мислела че няма да се случи... не трябваше да става и винаги ще твърдя така
    Cold was my soul
    Untold was the pain

Еми то не е трудно! Просто допираш устни в нейните(ох колко поетичко ) и леко си вкарваш езика в устата и и почваш да го движиш! И аз първия път сепритеснявах, ама то си е като рефлекс накъде и как да си движиш езика
    Няма страшно! Успех

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от sledko_f>93
    е като рефлекс накъде и как да си движиш езика
    Няма страшно! Успех
    Ааа как така бе!? Рефлекс ли?! А аз си мисля че ако тръгне да ме целува направо ще избягам или ще почна да крещя "Не, не не!!!" и да го бутам!
    Cold was my soul
    Untold was the pain

Повече от фен
    Нежно и едновременно с това само импулса ще ти покаже как ТОЧНО да го направиш най-добре Така че отдай се на емоцията и усещанията си,не мисли кое как се прави

Голям фен
    Град
    Бургас
    с практиката ще се научиш никой не се е родил научен
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Няма страшно! Успех
    Ааа как така бе!? Рефлекс ли?! А аз си мисля че ако тръгне да ме целува направо ще избягам или ще почна да крещя "Не, не не!!!" и да го бутам!
    Не разбрах. Не искаш целувката, защото не харесваш момчето по такъв начин и искаш само приятелство...?

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Няма страшно! Успех
    Не разбрах. Не искаш целувката, защото не харесваш момчето по такъв начин и искаш само приятелство...?
    Ох... и аз незнам вече, много е сложно и дълго за обясняване... а той много ме харесва, и лошото е че не е просот харесване... а има силни чувства към мен и иска аз също да ги имам, да ги споделям... но ме е страх..защото не трябваше така да става и защото разума ми говори едно а сърцето което е на заден план друго... и незнам кое да послушам.
    Cold was my soul
    Untold was the pain

Голям фен
    Питаш как да целунеш момиче? С нежност.

Гледаш я (по възможност в очите), прибираш нежно някой кичур коса зад ухото й, плъзваш ръка съвсем леко (почти неусетно) към брадичката й, много нежно докосваш брадичката и доближаваш устни до нейните. Другата част от целувката не може да се обясни...тя просто се случва. Това го казвам като пример, защото е една от най-нежните целувки, които съм получавала... Но нещата не стават по рецепта. Не мисли как...а просто го направи
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Ох... и аз незнам вече, много е сложно и дълго за обясняване... а той много ме харесва, и лошото е че не е просот харесване... а има силни чувства към мен и иска аз също да ги имам, да ги споделям... но ме е страх..защото не трябваше така да става и защото разума ми говори едно а сърцето което е на заден план друго... и незнам кое да послушам.
    След като той има чувства, вие приятелство така или иначе вече нямате. Всичко зависи от това ти какво чувстваш

Град
    In The Heart of Darkness
    След като той има чувства, вие приятелство така или иначе вече нямате. Всичко зависи от това ти какво чувстваш
    Ох..да тук найстина си права. но ... да...боже~ можех да се сетя и по-рано -разбира чсе че ен съм му само приятелка, той изобщо не ме възприема така! И вече незнам какво да правя съвсем се притесних и обърках след думите му "Иска ми се да те целуна щом те видя и този път да е за по-дълго" ... това означава че и аз не съм му приятека вече и е толко сложно всичко... не знам кво ще правя- и найстина ако пак се видим в каря на тази седмица...и ако пак тръгне да ме целува... какво да правя тогава!?!!?!?!?
    Cold was my soul
    Untold was the pain

Re: целувка

Цитирай Първоначално написано от никои
    Ще ми кажете ли как се целува едно момиче ?

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    ми как...както се целува и едно момче-същото е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си