.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: целувка

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    ехе и ти май си новак в тая работа.. ми кфо, не е нищо сложно всичко зависи от това как възприемаш нещата. Аз например първия път така се паникьосах, че направо си изкарах езика от устата на момчето и казах че не мога да го направя от страх да не объркам нещо хахаааа ама тфа беше едно време. Попринцип няма някфо правило - първо да оближеш устните после крайчетата на зъбите после небцето или както, подяволите!! там се казваше. тфа са простотии - целувката става по следния начин - вкарваш си езика в устата на другия и просто важното е да не го оставяш на едно място :P и няма никфи начини там и техники.. движението му е майката
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Ох болна тема!!!

И мен ме е много страх- просто дори не мога да го опиша- щатоо нне е обикновен страх а е неква фобия, панически животинсик страх!!! Ужасно се чувствам щото имналата неделя момчето което е моя най-добър и близък приятел се опита да ме целуне... и станаха доста гадни признания и т.н. няма да разказвам положението надълго и нашироко щото е сложно, искам само да попитам лошо ли постъпих като го отблъснах и казах "не" когато той почна да преминава към съществената част.... т.е. с език ?!???
    Az na tvoe mqsto 6tqh da mu udarq 6amar 6ot e dosta nelovko nai-dobriqt ti priqtel da te celune izvednuj
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Мега фен
    Мен се опита да ме целуне едно момче, с което мислех, че мога да имам чисто приятелски отношения...и му бях дала няколко явни знака, че искам да сме само приятели...и повече не се видяхме след това.

ааааалеле
    Guest

хахха

пу да ви таковам в малоумните копелета нафлуудихте темата на момчето My_Infernal_Majesty, какво ти пречи мила да драснеш една нова темичка току виш сме обяснили подробно и на теб колкото до онзи който питаше как да си мърда езика - бутай го там, размахвай го нема значение какво е и да "сбъркаш" евентуално (при все че няма в какво да се сбърка то не се усеща щото всичко кфото правите ще ви е кеф и на двамата тфа е. вие сте две съвършени машини и правите това за което сте програмирани такова нещо като грешка в системата просто не съществува

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    това бях аз, разбира се

Guest
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    с практиката ще се научиш никой не се е родил научен
    Що лъжеш вее Аз съм се родил научн Елада ти вкаръм един езиК да видиш.. само да не загубиш некои заб 1е езика ми е като бормашина врътка-врътка

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Що лъжеш вее Аз съм се родил научн Елада ти вкаръм един езиК да видиш.. само да не загубиш некои заб 1е езика ми е като бормашина врътка-врътка
    мм верно ли бе айде да ми го вкараш в ...

offf.....kakvo da vi kaka nqma ni6to slojno v tova da celune6 nqkoi i ne se pretisnqvai,ako tova vi e 1 celuvka ostavete se tq/toi da vi vodi si4ko posle stava lesno....Daje 6te vi haresa ....

Супер фен
    Това става от самосебе си,ако е по план няма да е хубаво!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Тва е по-лесно от колкото да караш колело бе, кво му го мислите толкоз. Затваряш очи и опитваш на вкус, все едно прайш манджа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мм верно ли бе айде да ми го вкараш в ...
    oo бабу шти гу фкарам и на полюлейо ше те качим от кеф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си