.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Евичка
    Guest

Точно на Св.Валентин ли !?

Здравейте.Ако сте прочели поста ми"Моля посъветвайте ме"знаете проблема ми.Вчера той ми върза тенекия,а днес ми съсипа деня.Как ли?Днес бях на кафе с приателка.Той също се появи.Не ми се извини за вчера дори.Бях си купила едно розово сърчице и той ме попита дали си имам гадже.Още преди да му кажа не,той ме попита дали се целуваме!!!Такув тъпанар е а когато видя цигарата ми в ръка каза че съм му паднала в очите*(бтв той също пуши)ест.каза го на шегано мн.се ядосах.А той каза че нито пие нито пуши нито гадже си има.Всичко това не е вярно но като ми каза това за гаджето направо откачих.Чудя се дали е вярно или просто се шегува.Тругнах си веднага.Добре че валеше за да не се личат сълзите ми.Вече не знам какво да мисля.Кажете ми какво да правя защото вече откачам

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Varzal ti e tenekiq?I oshte mislish za nego?Q go ostavi...Qvno e ot neserioznite na koito ne im puka osobeno kakvo mislqt u 4uvstvat drugite..Ne iskash takova mom4e da ti e gadje nali?! Uspokoi se...Prosto veche ne se zanimavai s nego.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest

Re: Точно на Св.Валентин ли !?

Цитирай Първоначално написано от Евичка
    Здравейте.Ако сте прочели поста ми"Моля посъветвайте ме"знаете проблема ми.Вчера той ми върза тенекия,а днес ми съсипа деня.Как ли?Днес бях на кафе с приателка.Той също се появи.Не ми се извини за вчера дори.Бях си купила едно розово сърчице и той ме попита дали си имам гадже.Още преди да му кажа не,той ме попита дали се целуваме!!!Такув тъпанар е а когато видя цигарата ми в ръка каза че съм му паднала в очите*(бтв той също пуши)ест.каза го на шегано мн.се ядосах.А той каза че нито пие нито пуши нито гадже си има.Всичко това не е вярно но като ми каза това за гаджето направо откачих.Чудя се дали е вярно или просто се шегува.Тругнах си веднага.Добре че валеше за да не се личат сълзите ми.Вече не знам какво да мисля.Кажете ми какво да правя защото вече откачам
    Абе ти си мн тъпа бе. Метни се от някъде.
    Е преди 5 мин писах в една тема "Защо жени". Е тва е... той е боклук, а тя милата само за него си мисли. Ако беше свестен, щешше да се мъкне известно време с него и накрая да си намери друг боклук, за който да реве.

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Varzal ti e tenekiq?I oshte mislish za nego?Q go ostavi...Qvno e ot neserioznite na koito ne im puka osobeno kakvo mislqt u 4uvstvat drugite..Ne iskash takova mom4e da ti e gadje nali?! Uspokoi se...Prosto veche ne se zanimavai s nego.
    poprincip to4no v tozi slu4ei podkrepqm 100 % mnenieto ti no spored teb ako horata se razbelqha samo za6toto nqkoi ne e oti6al na sre6ta za6toto e stanalo ne6to ili za6toto ne mu e bilo do teb ili proto se e 4utval gadno i ne e iskam da ti razvalq nastorenieto i na teb !

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от CrIsTiaNo_
    poprincip to4no v tozi slu4ei podkrepqm 100 % mnenieto ti no spored teb ako horata se razbelqha samo za6toto nqkoi ne e oti6al na sre6ta za6toto e stanalo ne6to ili za6toto ne mu e bilo do teb ili proto se e 4utval gadno i ne e iskam da ti razvalq nastorenieto i na teb !
    Ima i takiva slu4ai.V tova te podkrepqm...no v takava situaciq e pone redno da se izvinish.A toi daje ne se e setil

evi4ka
    Guest
    taka e.Ni6to ne sym mu storila za da se dyrji taka s men.Uj bqhme priateli a toj se dyrji kato typak.Pitame dali imam gadje a toj mnogo dobre znae 4e nqmam.Prosto iska6e da se po4uwstwam gadno ............i uspq

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от evi4ka
    taka e.Ni6to ne sym mu storila za da se dyrji taka s men.Uj bqhme priateli a toj se dyrji kato typak.Pitame dali imam gadje a toj mnogo dobre znae 4e nqmam.Prosto iska6e da se po4uwstwam gadno ............i uspq
    Spri da mu obrashtash vnimanie,otnasqi se s bezrazli4ie kam tapite mu shegi,koito imat cel da te unijat! Nqma smisal da ti puka za takav chovek.

hora spokono de az ne sam na ni4iq strana nedeite taka da mojel e da se izvini da ne kazvam 4e toi e prav ne kazvam 4e e trqbvalo da go pravi , no zaradi edna negova gre6ka da go zabravi ako tq go haresva nujno li e ne ti li se e slu4valo da ti e gadno i da iska6i na nqkoi drug da mu e gadno da se 4udi6 koi da obidi6 ili da narani6 po nqkakv na4in za da ti stane po dobre na teb i posle da sajelqva6 za tova koeto si kajal ili napravil i da se izvini6 togava ! nikoi nz dali go e napravil naro4no ili prostone e mislil kakvo pravi .....

А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Евичка
    Guest
    Така е!Права си.ИМа едно момче което мн. ме харесва а и аз не съм бездразлична към него.Той е мн. мил и добър с мен.Днес може би ще излезем,и ако реши ще тръгнем и няма да ми пука от никой.Нито от гадняра който цели да ме унижи.Все пак не е единственият по света има много.Няма да има проблем ако му кажа две три думи от който 100% ще откачи

Цитирай Първоначално написано от Евичка
    Така е!Права си.ИМа едно момче което мн. ме харесва а и аз не съм бездразлична към него.Той е мн. мил и добър с мен.Днес може би ще излезем,и ако реши ще тръгнем и няма да ми пука от никой.Нито от гадняра който цели да ме унижи.Все пак не е единственият по света има много.Няма да има проблем ако му кажа две три думи от който 100% ще откачи
    a ti ne si bezrazli4na kam tova mom4e a sigirna li si 4e go obi4a6 i zaradi tova 6te si s nego a ne za6toto prosto iska6 da napravi6 napuk na drugoto mom4e za6toto da se podigrava6 s ne4ii 4uvstva i da si igrae6 s tqh makar i nesaznatelno e mn po-gadno ot tova koeto sa ti napravi li na teb ot tova "unijenie" koeto si izpitala ti ...

Мега фен Аватара на iiirish
    да ти имам проблемите! това е ужасно глупаво и от твоя и от негова страна! от негова, защото няма право да ти държи сметка дали ще си с някой или не, какво правиш и т.н. От твоя страна, защото ти се чудя как изобщо го харесваш след подобно държание! Такова отношение лично на мен би ми било повече от обидно, от което ще последва най-много да му тегля една!

Мега фен Аватара на koalka
    Не се занимавай с него, не го заслужава.Какво се ядосваш за глупости?

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    булкаа.....заеби го тоя ...не те заслужава и не заслужава да мислиш за него....!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Голям фен
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз ти казах още тогава да го напсуваш...
    Ти- не.., бил по-специален..

На ти го специалния.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Show must go on ..