.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от CrIsTiaNo_
    za vseki ima lubov moje bi prosto o6te ne si q otkril pojelavam ti na drugiq Sv. Valentin da si s 4ovek koito da te obi4a kolkoto i ti nego i da razbere6 4e "червените балони навсякъде , розите , постоянно подминаващите ме двоики по улицата" nqmat tova 6tastie koeto bi imal ti togava ...
    ...аз пък му пожелавам още на 4ти юли да е с гадже и заедно да гърмят пиратки
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Двама сме :Р (или повече...)
    Трима сме .
    И аз мразя балоните с формата на сърчица , двойките по улиците , тези дето ги виждам по спирките да се мляскат. Става ми тъпо незнам що
    Свети Валентин =

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    E.. аз съм имала възможност да празнувам този иначе супер любим за някой хора празник..И това не ми пречи сега просто да го ненавиждам. Преди 2-3 дни тъкмо обяснявах на един авер как ме дразнят всички розови и червени сърца по абсолютно всички магазини. Много лошо ми действат. Не мисля, че проблема е в тва че си нещастен и т.н. Деня е супер досаден, заради насадените от превзети хора традицийки. Виж Тр. Зарезан си е друго нещо! Пийвай и не се занимавай с глупости. Живота е кофти, какво да прайм и ти ще намериш своето щастие :P

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    То и аз не го харесвам,не защото няма с кои да съм или нещо подобно,просто съм против това на този ден всички да се правят че обичат някого всички са влюбени,щастливи и т.н.Ако някои наистина държи на мен той ще ми казва че ме обича и ще ми прави подараци без да е 14.02
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си