- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- GERGANA E NOMER 1
Дет Хор е хубава, ама ти сигурно пак ще кажеш, че съм извратен.![]()
На Гергана какво да и коментирам. Единствено, че братовчед и е добър футболист друго интересно в нея не виждам.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Bi trqbvalo moderatorite da sa bezpristrastni i dane obijdat potrebiteliteПървоначално написано от koalka
Puk kakv e toq zor ot vsi4ki da pluqt nqkoi,ne mi haresva gergana no nqma da sedna da q pluq grozna si tupa si,ima si auditoriq bi trqbvalo te da se zanimavat s neq,a vseki ot nas da se zanimava s nashite lubimi izpulniteli
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
gergana e t1pa silikonka
Are slushaite si pesnite we,metyli gnusni!!!!!!!!! Abe deeba i kompleksarite mirizlivi,i na men ne mi haresvat mnogo raboti ama ne sym trygnal da gi komentiram,nali we! Vseki si ima pravo na mnenie! Na edin mu haresva Gergana,na drug Petkana i t.n.Kvo vi interesuva koi kvo slusha.Bila silikonka(ne q zashtitavam) ama metylite ako se poglednete otrani shte povyrnete we!kolko chesto se kypite mirizlaci takiva,s vmirisanite vi cherni bluzki i maznata kosa,koqto vseki moment shte pusne olio!Tova e muzika za razocharovanite ot jivota hora,propadnalite-koito nishto drugo ne gi interesuva osven kak da se naliokat s evtina bira i da se derat na "muzikata" si.Ne vi li omryzna ot tova razdelenie?Vseki shte slusha kakvoto iska i nikoi ne moje da naloji volqta si!!!!!!!!!!!!! qsno li eeeeee!aide slushaite si kitaristite,grupichkite i t.n. i ne napadaite horata!zasramete se pone malko!
Are slushaite si pesnite we,metyli gnusni!!!!!!!!! Abe deeba i kompleksarite mirizlivi,i na men ne mi haresvat mnogo raboti ama ne sym trygnal da gi komentiram,nali we! Vseki si ima pravo na mnenie! Na edin mu haresva Gergana,na drug Petkana i t.n.Kvo vi interesuva koi kvo slusha.Bila silikonka(ne q zashtitavam) ama metylite ako se poglednete otrani shte povyrnete we!kolko chesto se kypite mirizlaci takiva,s vmirisanite vi cherni bluzki i maznata kosa,koqto vseki moment shte pusne olio!Tova e muzika za razocharovanite ot jivota hora,propadnalite-koito nishto drugo ne gi interesuva osven kak da se naliokat s evtina bira i da se derat na "muzikata" si.Ne vi li omryzna ot tova razdelenie?Vseki shte slusha kakvoto iska i nikoi ne moje da naloji volqta si!!!!!!!!!!!!! qsno li eeeeee!aide slushaite si kitaristite,grupichkite i t.n. i ne napadaite horata!zasramete se pone malko!
Обаче метълите не пишат която псувня и която обида се сетят. Те мислят.
O,da,tochno taka! Qvno ne si chula kogoto trqbva! ama ne mojesh da otrechesh vsicho napisano,nali?Първоначално написано от `Death`Whore`
Не го прочетох. Не си правя труда да чета подобни глупости. И ад го прочета, и да изкажа своето мнение - глас в пустиня.
i mnenieto na povecheto "metyli"-syshtoПървоначално написано от `Death`Whore`
Тогава защо пишеш? След като са тъпи и няма да разберат, запази гениалните си мисли за теб. Или се изживяваш като просветител?
То бива да си тъп,ама госта покори всички класации по ограниченост и заблуда.
П.С. и да много е грозна тая.
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
XaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXa XaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXa XaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXa XaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXa XaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXa XaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXa XaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXa
BAZIKASH LI SE BE?!?!?!?!GERGANA
I CrY WheN AnGeLs DeSeRvE To DiE....
2т. системно
Ей адел аре да млъкнеш и да ми ядеш хуя искаш ли ?
2т. системно
и тфа ако не е някой комплексиран фешън........Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
да жидим кой се прави на много интересен...Щом не си тръгнал да коментираш,ко праиш тука бе мой?!?!Щом всеки си има право на мнение НЕ СЕ ОБАЖДАЙ!!!Както на някои има харесва Гергана,така на други има харесва и метъла...нали така?Първо се замисли малко и после пиши некви пълни глупости!!!Първоначално написано от Анонимко
п.п.А това с последното с бирата май повече отива на вашите чалгаджийски среди,а?Щракащи с пръсти цигани и недорасли девойчета.....
I CrY WheN AnGeLs DeSeRvE To DiE....
Напълно подкрепям !Първоначално написано от Анонимко
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
Dam..i mojesh da q zavari6 v podobna pozaПървоначално написано от nata6ka
![]()
УууууууужасТЕй верно ли има още хора дето харсват перхидролни магистрални субединици.Силикон по циците и по устата,изрусена коса и п***а и лещи за сини очи.Идеалът на всеки девствен третокласник.Гергана да разклати силиконовите си бомби и оргазма е готов.А като си отвори тая уста едва ли го докарва на звук ама сигурно добре й се получават свирките.Изобщо всъщност как може да харесвате нещо,което "пее"(в кавички,защото хиляди машини и програми преправят грозното и грачене в песен.И като казах грачене се сетих за онова стихотворение там "Гарванът грачи грозно зловещо".Чудесно би звучало "Гергана грачи грозно зловещо...") за любов и то по най-гнусния начин (да гнусен е думата)?Не мога да ги разбера тия чалгари ей...не мога....
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
офф... не четох мнол кво сте писали, обаче некъв мизерен гост беше писал 'метъли гнусни, да ви еба комплексарите' и нз кво.. доре, проблемът е, че не само метълите мразят чалгата - и рейвърите, и рапърите, и пънкарите, даже тия дечица, дет слушат американска чалга от сорта на PCD - и те мразят чалга (напълно необосновано)... а и.. абе изобщо всеки човек с мозък на място мрази чалгата.. лично наблюдение..
а по темата () - гергана да ходи да си го набие до гърлото и да си скъса гнусните гласови струни, щот ми писна да я чуам от сяка гнусна квартална кръчма. баси убитачката перхидролена
барби гнусно..
Ей верно ли още има заблудени девици които си мислят че мъжете не харесват перхидрол и силиконПървоначално написано от Queen_Victorya
?
2т. системно
Аз вярвам в еволюцията,съкровищеПървоначално написано от Amayo
Знам,че повечето мъже харесват силиконови шматки.Ама знам,че на хората пък не им харесват особено много.С тия 50 кила дини....(забележи само как разграничих понятието МЪЖ и ЧОВЕК
)
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
гергана хич не ме вълнува, но това ме утрепаПървоначално написано от Queen_Victorya
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
А кво да не би човека да е женатаПървоначално написано от Queen_Victorya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
? НА английски нали знаеш че за мъж и човек има една дума - man. А за жена има странична дума, съкровище.
![]()
2т. системно