.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113

Тема: GERGANA E NOMER 1

Мега фен
    Глупави същества, цитирайте само последното мнение!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    [quote:e3b36f121c="Queen_Victorya"]УууууууужасТ Ей верно ли има още хора дето харсват перхидролни магистрални субединици.Силикон по циците и по устата,изрусена коса и п***а и лещи за сини очи.
    Ей верно ли още има заблудени девици които си мислят че мъжете не харесват перхидрол и силикон ?
    Аз вярвам в еволюцията,съкровище Знам,че повечето мъже харесват силиконови шматки.Ама знам,че на хората пък не им харесват особено много.С тия 50 кила дини....(забележи само как разграничих понятието МЪЖ и ЧОВЕК )
    А кво да не би човека да е жената ? НА английски нали знаеш че за мъж и човек има една дума - man. А за жена има странична дума, съкровище.
    Ех обичам те!Ти българин ли си или англичанин?На български имаме три различни думи-човек,мъж и жена.И жената е създадена,за да я боготвори мъжа(ех тоя феминизъъъъъм ) С две думи ти си мъж аз съм жена и когато някой от двама ни не харесва Гергана се превръща в човек.Харесвам чалга е обратното на човек...Следиш ли ми мислте?
    Не мога да разбера къв ти е проблема с гергана? Май избиваш некви зверски комплекси от нея а ? Не можеш да проумееш как така на тебе никой на света не ти обръща внимание колкото и да се стараеш да изпъкнеш докато разни гегани без мозък ги знае цяла страна от 7 милиона и се пълнят стадиони дето на мачове не са се пълнили толкова. Сега разбирам омразата ти към Герито, ама знаеш ли що ти се смея, щото и да я нямаше гергана ти пак щеше да си същата.
    Не се нуждая от вниманието на такива които харесват Гергана.Благодаря! Аз съм си такава и с Гергана и без Гергана и с тебе и без тебе и си го знам.Не искам да се променям и така си се харесвам.А ти щом си обичаш "Герито" ОК.Да приключваме тая простотия.Ти си я слушай нея аз предпочитам H.I.M. и ще си ги слушам.И все пак когато съм на маса ще си пусна Сашо Роман,Радо Шишарката или братя Кулинови,защото товае истинската люта чалга и срещу тва нема как да говоря.Вино без Тутурутка не върви.Айде със здраве и наздраве
    Ама аз не харесвам Гергана. Просто се дразня като излезе некъв никаквец и почне да киселее пред успехите на някой положил труд и стремеж. Българския селяк трябва да се научи да си гледа в паничката и като в нея има пумия изобщо да не поглежда в чуждите ми да направи нещо по въпроса с неговата.
    Гергана положила труд? Полагат труд всички пластични хирурзи,козметици и компютърни специалисти в звукозаписните студия.Тя само си върти очите и си тресе циците!Тва е нейния труд.... А как се полага стремеж?
    Аре тогава ти си върти очите и без никакъв сремеж - искам след една година да те видя на сцената на българския шоубизнес. И ше ме убедиш че не е нужно да полагаш стремеж. Глопак.
    Абе не благодаря-няма да се кача на бг сцената като чалгарка та ако ще и пари да ми даваш.За там никакъв стремеж няма да положа [/quote:e3b36f121c]
    Изобщо не ме интересува къде ше се качищ, първо земи постигни нещо, преди да коментиращ постиженията на другите. Щото ти си едно нищо, зал живот нищо не си направила обаче си отваряш устата неподготвена. Смешна си просто, ше отидеш някъде , ше говориш говориш, сички ше те гледат и ше се чудят откъде се зе тая?
    2т. системно

Голям фен
    [quote:e4c227b553="Amayo"][quote:e4c227b553="Queen_Victorya"]УууууууужасТ Ей верно ли има още хора дето харсват перхидролни магистрални субединици.Силикон по циците и по устата,изрусена коса и п***а и лещи за сини очи.
    Ей верно ли още има заблудени девици които си мислят че мъжете не харесват перхидрол и силикон ?
    Аз вярвам в еволюцията,съкровище Знам,че повечето мъже харесват силиконови шматки.Ама знам,че на хората пък не им харесват особено много.С тия 50 кила дини....(забележи само как разграничих понятието МЪЖ и ЧОВЕК )
    А кво да не би човека да е жената ? НА английски нали знаеш че за мъж и човек има една дума - man. А за жена има странична дума, съкровище.
    Ех обичам те!Ти българин ли си или англичанин?На български имаме три различни думи-човек,мъж и жена.И жената е създадена,за да я боготвори мъжа(ех тоя феминизъъъъъм ) С две думи ти си мъж аз съм жена и когато някой от двама ни не харесва Гергана се превръща в човек.Харесвам чалга е обратното на човек...Следиш ли ми мислте?
    Не мога да разбера къв ти е проблема с гергана? Май избиваш некви зверски комплекси от нея а ? Не можеш да проумееш как така на тебе никой на света не ти обръща внимание колкото и да се стараеш да изпъкнеш докато разни гегани без мозък ги знае цяла страна от 7 милиона и се пълнят стадиони дето на мачове не са се пълнили толкова. Сега разбирам омразата ти към Герито, ама знаеш ли що ти се смея, щото и да я нямаше гергана ти пак щеше да си същата.
    Не се нуждая от вниманието на такива които харесват Гергана.Благодаря! Аз съм си такава и с Гергана и без Гергана и с тебе и без тебе и си го знам.Не искам да се променям и така си се харесвам.А ти щом си обичаш "Герито" ОК.Да приключваме тая простотия.Ти си я слушай нея аз предпочитам H.I.M. и ще си ги слушам.И все пак когато съм на маса ще си пусна Сашо Роман,Радо Шишарката или братя Кулинови,защото товае истинската люта чалга и срещу тва нема как да говоря.Вино без Тутурутка не върви.Айде със здраве и наздраве
    Ама аз не харесвам Гергана. Просто се дразня като излезе некъв никаквец и почне да киселее пред успехите на някой положил труд и стремеж. Българския селяк трябва да се научи да си гледа в паничката и като в нея има пумия изобщо да не поглежда в чуждите ми да направи нещо по въпроса с неговата.
    Гергана положила труд? Полагат труд всички пластични хирурзи,козметици и компютърни специалисти в звукозаписните студия.Тя само си върти очите и си тресе циците!Тва е нейния труд.... А как се полага стремеж?
    Аре тогава ти си върти очите и без никакъв сремеж - искам след една година да те видя на сцената на българския шоубизнес. И ше ме убедиш че не е нужно да полагаш стремеж. Глопак.
    Абе не благодаря-няма да се кача на бг сцената като чалгарка та ако ще и пари да ми даваш.За там никакъв стремеж няма да положа [/quote:e4c227b553]
    Изобщо не ме интересува къде ше се качищ, първо земи постигни нещо, преди да коментиращ постиженията на другите. Щото ти си едно нищо, зал живот нищо не си направила обаче си отваряш устата неподготвена. Смешна си просто, ше отидеш някъде , ше говориш говориш, сички ше те гледат и ше се чудят откъде се зе тая?[/quote:e4c227b553]

А ти откоя планета кацна?
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Супер фен
    [quote:1f58ba7980="Queen_Victorya"][quote:1f58ba7980="Amayo"][quote:1f58ba7980="Queen_Victorya"]УууууууужасТ Ей верно ли има още хора дето харсват перхидролни магистрални субединици.Силикон по циците и по устата,изрусена коса и п***а и лещи за сини очи.
    Абе не благодаря-няма да се кача на бг сцената като чалгарка та ако ще и пари да ми даваш.За там никакъв стремеж няма да положа [/quote:1f58ba7980]
    Изобщо не ме интересува къде ше се качищ, първо земи постигни нещо, преди да коментиращ постиженията на другите. Щото ти си едно нищо, зал живот нищо не си направила обаче си отваряш устата неподготвена. Смешна си просто, ше отидеш някъде , ше говориш говориш, сички ше те гледат и ше се чудят откъде се зе тая?[/quote:1f58ba7980]

А ти откоя планета кацна?[/quote:1f58ba7980]
    Ше казваш ли нещо съществено или да те храня на бозпочвена основа ?
    2т. системно

Голям фен
    Абе, пикльовци и пикли!
    Това че на вас не ви харесва даден жанр музика или изпълнител не значи, че всички сме длъжни да ставаме свидетели на невъздържания ви пуберски нрав - ако обичате си запазете ругатните. Момичето е попитало най-нормално за сайт със снимки на любимата и изпълнителка - това по никакъв начин не е повод вие да се габаркате и да ръсите простотии.
    На човека, който е пуснал снимката на Гергана, мога да кажа само, че и аз мога да изкопая най-ужастната снимка на ТВОЯ любим изпълнител и да я пусна - що не пуснеш някоя хубава, а? Искам да ви светна, че Гергана е на 22-23 и има собствен апартамент и кола, тонове дрехи и всичко, което поиска - значи не е чак толкова проста, а?! Когато вие постигнете това по един или друг начин - пак говяорете, а до тогава -
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен
    И какво, като има апартамент и дрехи? Това не я прави човек, нито умна. Ако за теб парцалките и парите, спечелени с друсане на фалшиви цици, са индикация, че си постигнал нещо в живота, те съжалявам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И какво, като има апартамент и дрехи? Това не я прави човек, нито умна. Ако за теб парцалките и парите, спечелени с друсане на фалшиви цици, са индикация, че си постигнал нещо в живота, те съжалявам.
    Съжалявай я, и помисли над този въпрос след 30 години докато чакаш на спирката на трамвайчето до шивашката фабрика.
    2т. системно

Мега фен
    Не съм те питала. Ще те помоля да не коментираш мои мнения, защото не ми се занимава с глупости.

Голям фен
    Не съм те питала. Ще те помоля да не коментираш мои мнения, защото не ми се занимава с глупости.
    ти коментираш мненията на другите - що пък те да не коментират твоите?!
    Независимо дали си друса циците или не, факта, че в момента сочи, че явно я бива в това, което прави.
    Admin-Coki:

Град
    нямам си на представа...
    ей тва чалгарите много просто нещо бе...две кози извадили "хубави" гласове и тез полудяват по тях...ГОЛЯМ СТЕ ДОБИТЪК БЕ !!!! ама сте прости...

и въобще не мъ коментирайте щот въобще не мъ ебе ко мисли няква измет за мнението ми

Мега фен
    Казвам на него специално. Другите да си коментират.

А за биването - и онези на магистралата явно ги бива в друсането на цици и задник - тях уважаваш ли? Завиждаш ли им? Малко по-елитните вземат немалко пари.

Голям фен
    както и да е.
    Admin-Coki:

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми на мен тя ми е от любимите певици, но определено не е номер 1 !!!

Супер фен
    Глей си работата.
    2т. системно

Откога тая курва Гергана стана изпълнителка...хаха [/quote]
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Град
    нямам си на представа...
    Гергана: МЪРЛА БУЦА ВЪШЛА ПИКЛА УФСА НАДУТА ......мързи ма да пиша още...

Град
    нямам си на представа...
    трябва да редактирате заглавието....
    GERGANA E NOMER 1000000000000000023522000000235236547

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    ...Гергана
    ц. малко е
    Гергана

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...Гергана...
    ...има две цици, но няма глас и не може да пее.

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ...Гергана...
    ...има две цици, но няма глас и не може да пее.
    недей така ше земеш да я Убидиш бря

moeto mnenie za gergana e:
    t1pa,6ibana,ebana,grozna,izkustvena,KURVAAAAAA!!!
    prosto e zaka6mer
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Guest
    Казвам на него специално. Другите да си коментират.

А за биването - и онези на магистралата явно ги бива в друсането на цици и задник - тях уважаваш ли? Завиждаш ли им? Малко по-елитните вземат немалко пари.
    ti vyv fetisha li bachkash a inache potemata gergana kakto i drugite ot painer i kato celo u taq muzika sa edni grozni kravi

Guest
    gergana kakto i drugite ot painer i kato celo u taq muzika sa edni grozni kravi[/quote]
    ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО!!!!!!!! ТЯ Е УЖАСНА

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    кои ти е казал миличък\чка такава лъжа (че е номер 1)

Голям фен
    Град
    София

Re: GERGANA E NOMER 1

Цитирай Първоначално написано от geri_fff
    TURSQ MATERIALI ZA NAI-KRASIVATA ISPULNITELKA GERGANA.AKO NQKOI ZNAE NQKAKUV SAIT ILI NESHTO TAKOVA DA GO NAPI6E. BLAGODARQ PREDVARITELNO!
    пхахахаххахахаххахахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си