- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- GERGANA E NOMER 1
Глупави същества, цитирайте само последното мнение!
Абе не благодаря-няма да се кача на бг сцената като чалгарка та ако ще и пари да ми даваш.За там никакъв стремеж няма да положаПървоначално написано от Queen_Victorya
[/quote:e3b36f121c]
Изобщо не ме интересува къде ше се качищ, първо земи постигни нещо, преди да коментиращ постиженията на другите. Щото ти си едно нищо, зал живот нищо не си направила обаче си отваряш устата неподготвена. Смешна си просто, ше отидеш някъде , ше говориш говориш, сички ше те гледат и ше се чудят откъде се зе тая?
2т. системно
Абе не благодаря-няма да се кача на бг сцената като чалгарка та ако ще и пари да ми даваш.За там никакъв стремеж няма да положаПървоначално написано от Amayo
[/quote:e4c227b553]
Изобщо не ме интересува къде ше се качищ, първо земи постигни нещо, преди да коментиращ постиженията на другите. Щото ти си едно нищо, зал живот нищо не си направила обаче си отваряш устата неподготвена. Смешна си просто, ше отидеш някъде , ше говориш говориш, сички ше те гледат и ше се чудят откъде се зе тая?[/quote:e4c227b553]
А ти откоя планета кацна?
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Абе не благодаря-няма да се кача на бг сцената като чалгарка та ако ще и пари да ми даваш.За там никакъв стремеж няма да положаПървоначално написано от Queen_Victorya
[/quote:1f58ba7980]
Изобщо не ме интересува къде ше се качищ, първо земи постигни нещо, преди да коментиращ постиженията на другите. Щото ти си едно нищо, зал живот нищо не си направила обаче си отваряш устата неподготвена. Смешна си просто, ше отидеш някъде , ше говориш говориш, сички ше те гледат и ше се чудят откъде се зе тая?[/quote:1f58ba7980]
А ти откоя планета кацна?[/quote:1f58ba7980]
Ше казваш ли нещо съществено или да те храня на бозпочвена основа?
2т. системно
Абе, пикльовци и пикли!
Това че на вас не ви харесва даден жанр музика или изпълнител не значи, че всички сме длъжни да ставаме свидетели на невъздържания ви пуберски нрав - ако обичате си запазете ругатните. Момичето е попитало най-нормално за сайт със снимки на любимата и изпълнителка - това по никакъв начин не е повод вие да се габаркате и да ръсите простотии.
На човека, който е пуснал снимката на Гергана, мога да кажа само, че и аз мога да изкопая най-ужастната снимка на ТВОЯ любим изпълнител и да я пусна - що не пуснеш някоя хубава, а? Искам да ви светна, че Гергана е на 22-23 и има собствен апартамент и кола, тонове дрехи и всичко, което поиска - значи не е чак толкова проста, а?! Когато вие постигнете това по един или друг начин - пак говяорете, а до тогава -![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
И какво, като има апартамент и дрехи? Това не я прави човек, нито умна. Ако за теб парцалките и парите, спечелени с друсане на фалшиви цици, са индикация, че си постигнал нещо в живота, те съжалявам.
Съжалявай я, и помисли над този въпрос след 30 години докато чакаш на спирката на трамвайчето до шивашката фабрика.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2т. системно
Не съм те питала. Ще те помоля да не коментираш мои мнения, защото не ми се занимава с глупости.
ти коментираш мненията на другите - що пък те да не коментират твоите?!Първоначално написано от `Death`Whore`
Независимо дали си друса циците или не, факта, че в момента сочи, че явно я бива в това, което прави.
Admin-Coki:
ей тва чалгарите много просто нещо бе...две кози извадили "хубави" гласове и тез полудяват по тях...ГОЛЯМ СТЕ ДОБИТЪК БЕ !!!!![]()
ама сте прости...
и въобще не мъ коментирайте щот въобще не мъ ебе ко мисли няква измет за мнението ми![]()
![]()
Казвам на него специално. Другите да си коментират.
А за биването - и онези на магистралата явно ги бива в друсането на цици и задник - тях уважаваш ли? Завиждаш ли им? Малко по-елитните вземат немалко пари.
както и да е.
Admin-Coki:
Ми на мен тя ми е от любимите певици, но определено не е номер 1!!!
Глей си работата.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2т. системно
Откога тая курва Гергана стана изпълнителка...хаха[/quote]
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Гергана: МЪРЛА БУЦА ВЪШЛА ПИКЛА УФСА НАДУТА ......мързи ма да пиша още...![]()
трябва да редактирате заглавието....
GERGANA E NOMER 1000000000000000023522000000235236547![]()
![]()
...има две цици, но няма глас и не може да пее.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
недей така ше земеш да я Убидиш бряПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
moeto mnenie za gergana e:
t1pa,6ibana,ebana,grozna,izkustvena,KURVAAAAAA!!!
prosto e zaka6mer
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
ti vyv fetisha li bachkash a inache potemata gergana kakto i drugite ot painer i kato celo u taq muzika sa edni grozni kraviПървоначално написано от `Death`Whore`
gergana kakto i drugite ot painer i kato celo u taq muzika sa edni grozni kravi[/quote]
ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО!!!!!!!!ТЯ Е УЖАСНА
![]()
![]()
кои ти е казал миличък\чка такава лъжа (че е номер 1)![]()
пхахахаххахахаххахахахаПървоначално написано от geri_fff