- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mini tema kum mom4etata...
nqma da obqsnqvam mn`mn`.. no imam nujda ot malko pomosht zna4ii mom4eta pomagaite..iskam da mi kajete vsi4ko koeto vi drazni v edno momi4e i vsi4ko za koeto bihte skusali s nego.... neshta koito v obsahti linii vi lazqt po nervite \
/
няма нищо по-лошо от едно лигаво момиче
vijdam,che mujete ne se otzovavat,zatva az shti kaja na kvo se drazni moito puhche(leleee,ako me chue,che go naricham taka,she mi izbie zubite)
taaa mn se drazni kogato:
- se ligavq,a toi se opitva da bude seriozen;
- mi obqsnqva 2h neshto super skuchno i malovajno(obache kazva vs podrobnosti) i razbere,che ot okolo 1h i 55min ne go slusham;
- zakusnqvam(i nikoga po moq vina,vinagi mi se e sluchva neshto 'neobiknoveno' i mu go razkazvam,za da ne me ubie nasred ulicata)
- ako produljitelno vreme si igraq s 'nego',a sme na publichno mqsto(na tova nai se drazni)
i mai e tva.ama taka kato gledam nadali bi me razkaral zaradi nqkoi ot teq gluposti,oshte poveche,che shte se jenim![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Момчетата според мен се дразнят на : лигавост,чувствителност,са мосъжаление,прекалено обсебване,повърхност(повеч ето де)...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Много ме нервират лигли ии досадни момичета. Дразни ме също прекаленото самочувствие. Това е в общи линии![]()
Чувствителност ? Защо това да ме дразни ?Първоначално написано от Ice_Queen
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Ligavi i s prekaleno visoko samo4uvstvie bez pokritie a su6to mnogo me draznaqt takiva koito vsu6tnost sa na po 16 a se imat za mnogo golemi i se pravqt 4e sa videli vsi4ko ot jivota ili s edna duma mnogo samonadeqni![]()
q daite nqkoi primer .. razkajjete slu4ka :P![]()
чувствителност ?Първоначално написано от Ice_Queen
егати изродите ни изкара .. кой не иска до него да има човек , който е чувствителен ?![]()
иначе напоследък момчетата много късат заради т.н. "задушаване" - момичето не го пуска никъде без нея и т.н.
Ето неща които мене ме дразнят когато присъстват в дадена връзка:
- липса на свобода
- прекалено самочувствие
- липса на уважение
- липса на чувство за хумор
- не знае кога да спре
Е това е маи всичко, ако се сета нещо друго ще си едитна поста![]()
ot ligavi i na momi4eta s koito nqmam kakvo da si kaja(sduhani) nai-mnogo se draznq
Като момиче бих казала 4е в едно момче наи-много ме дразни когато му кажа не6то сериозно а тои почне да се лигави и не възприема не6тата такива каквито се опитвам да му ги кажа...дразни ме когато запо4не да приказва за бившите си приятелки освен ако аз не проявявам интерес,дразни ме когато излиза с тях "просто" на кафе,дразни ме когато не ми обръ6та вниманието което заслужавам и от което се нуждая....дразни ме когато ме кара да ревнувам,об6то взето тва е за което сега се се6там.. :P
Но ако има тема:какво от това което прави ми харесва............6те напиша много пове4ееее... \/
:P
-=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-
За да скъсам едно момиче не е нужно тя да е виновна. Може просто да съм осъзнал че нямам чувства към нея и секса с нея да ми е омръзнал.![]()
Но дразнещо е когато момичето не ти вярва, задушава те , мисли си че си само нейн и тн... Такива навлеци трябва да се късат по най бруталния възможен начин.
2т. системно
ахахах не сру ,тва явно е рядкост,аз обаче съм го срещалаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
мен ме дразни думата незнам![]()
sam ne moga :P
Даааааааааааааааа често срещана.Първоначално написано от ODB36
![]()
2т. системно
dobre charlotte.girlПървоначално написано от ХодещСъвет
a KykL1chkAa blagodarq ti ama mnenieto ne mi pomogna \
/ a tova sus zadushavaneto ... daite neshto drugo.. az bqgam ot nego (ili pone moje taka da se kaje)
![]()
Първоначално написано от Amayo
хахаах...тва да,ама кажете кво да се отговори,когато те затрупват с безсмислени въпроси или ти е все тая къде ще се ходи...аз се опитвам да избегна тая дума,ама понякога просто няма начин
Да, определено едно момиче, когато се лигави мн ме дразни. Или пък ако се лигави, то поне да не е примерно в центъра пред всички [не че съм срамежлив(даже въобще), ама все пак]. И да, опредлено се дразним от така нареченото 'задушаване'. Да, вярно е, че обичаме да се мотаме с приятелките си, но това пък да не е 24/7(сигурно и вие момичета). А пък онова момиче, което изтърси простотията, че ние не сме харесвали момича, които са чувствитлни определено не е вярно. Нямаме нищо против тях. Също така не обичаме прекомерното количесто грим. Все пак не става за ядене. А, също и нечистоплътните момичета, със сигурност и момичетата не обичат нечистоплътни момчета. Това е в общи линий, то другото вече си е персонално, зависи си от човека.
Respect.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.