.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    тайна пък :P
    Guest

въпрос кво да правя

харесвам едно момиче(от мойто училище) от одавна (5 месеца) и всичко започна добре запознах се с нея ..... а ве общо бая се опознахме .... лошото е че почти само през скайп си говорим и пишем искам да излезем , каня я, а тя не не иска.Последния път като я видях (беше сама и нямаше никой др) и не се сдържах и й казах чувствата си към нея тя някво много студено реагира или не знаеше кво да прави ли не знам и на същия ден в скайп ми каза че не иска да станем нищо повече от приятели не съм бил нейн тип а аз съм мил такъв вика че съм й един от най- добрите й приятели ама не мога да съм САМО приятел с нея не издържам не мога да я оставя щото си нямате на идея колко я харесвам пфф от много одавна не съм се влюбвал така та кажете няква идея ...... щото нямам си на идея кво да правя и как да постъпя с нея ...........

Мии, пич, няма кво да се залъгваш! Оставяй я директно! Вече е късно да си оставате приятели, просто забрави за нея и най-мого за 1 седмица ще ти мине Гадно е, ама не винаги любовта е споделена! Пък и щом се държи така с тебе, не заслужава да тъжиш толкова по нея!
    Every moment is another chance...

Ще те посаветвам от женска гледна точка: аз мн мразя като сам отказала на някое момче да продалжава да тича след мен,щом веднаж сам казала не значи е не и не искам да имам нищо общо с него и ако продалжава да ми досажда ми става още по-противен така че ако виждаш че нямаш никав шанс я остави не е единствената .но ако все пак мислиш че има някви надежди се бори ....бори се за любовта ...дано си заслужава , стискам палци

Мега фен Аватара на koalka
    Не я харесваш толкова време, спокойно.А относно това-не знам какъв е проблема, след като момичето ясно ти е казало, че иска да бъде само приятелка с теб.Да, знам, харесваш я, ама нищо не можеш да направиш на този етап.Останете си приятели, но просто се опитай да влагаш по-малко чувства.А и се благодари, че не е като някои момичета, които като им кажеш, че ги харесваш и те после те отбягват.

Еми щом иска да сте само приятели по - добре си останете такива. Не винаги любовта е споделена за съжаление.

Фен
    Град
    Sofia
    пич спри да и обръщаш внимание,ако те потърси - супер,ако не - да си бие фала и тва е,жените никога няма да се свършат на света
    sam ne moga :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ODB36
    пич спри да и обръщаш внимание,ако те потърси - супер,ако не - да си бие фала и тва е,жените никога няма да се свършат на света
    може да не свършат,но тя е единствена и все още много я обичам

Фен
    Град
    Sofia
    както мацката по горе казва,не я търси повече,тя сигурно вече е свикнала да си около нея и да я охажаш и тн. ако имаш волята да спреш да я търсиш,тя ще почне да се чуди защо вече не и обръщаш внимание,ще почне да я човърка отвътре,защото малко или много е свикнала с теб и има шанс тя да те потърси аиде успех ти пожелавам

Guest
    а ако нямам тая сила да я оставя

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от тайна пък :P
    а ако нямам тая сила да я оставя
    ми губиш...

Правила за публикуване