.

Виж резултатите на анкетата: Как оценявате "Имението"?

Гласували
3. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • СУПЕРРР сериал,много ми хареса!

2 66,67%
  • Добър е

1 33,33%
  • Става,ма можеше доста по-добре...

0 0%
  • Ужас

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Имението-мнения,отзиви,коментари...

Точно преди няколко минути свърши един от любимите ми сериалчета- 'Имението'. Мноооого ми е кофти защото си свикнах да си го гледкам,а свърши...
    Както и да е...Според мен финалът беше прекрасен!Имаше моменти в които се скъсах от смях направо! Мария Тереса и Сантос са СУПЕРРР! Иначе сериала-много готин,велик,невероятен направо THE BEST!

Хайде изкажете си мнението за сериала,актьорите,финала абе изобщо...всичко свързано с La Tormenta.

ADIOS LA TORMENTA
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

само да те питам защо няма като възможен отговор "не съм го гледал/а"?

Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    само да те питам защо няма като възможен отговор "не съм го гледал/а"?

аха добави и това като вариянт за да гласувам

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Guest
    gotin serial be6e.otna4alo go sledqh redovno,no posle zaradi u4ili6teto kato bqh 2 smqna go poizpusnah dosta i sega 4ak poslednite nqkolko epizoda gi izgledah.interesno film4e.haresva6e mi.

И отговора е...Защото мисля че е по-редно да гласуват само хора които са го гледали,защото въпроса е "Как оценявате Имението?" Тоест,ако хора които не са го гледали да не гласуват.

Еххх свърши...
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

=D> споко не се сдухваи след 2-3 дена ще почне почти същата умряла сапунка,със същите "герои" и със същите имена като "хосе...","падре....","химена и тем подобни насрани имена а и плюс тва по тел;евизията дават нон стоп сапунки нтъй че не губиш

препръчвам ти ако имаш кабелна вместо да гледаш ТОВА...да си пуснеш Фокс лаиф и там се забавлявай...там са яките сериалчета

Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    =D> споко не се сдухваи след 2-3 дена ще почне почти същата умряла сапунка,със същите "герои" и със същите имена като "хосе...","падре....","химена и тем подобни насрани имена а и плюс тва по тел;евизията дават нон стоп сапунки нтъй че не губиш

препръчвам ти ако имаш кабелна вместо да гледаш ТОВА...да си пуснеш Фокс лаиф и там се забавлявай...там са яките сериалчета
    съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си