- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mmm parvata liubov
ami tazi tema e mn vajna za me n i pove4eto hora taka 4ere6ih da pi6a za tova i bih iskala i vie da spodelite az mn rano otkrih svoqta 1va liubov na 15 i ve4e obi4ah mn silno i ne moga da go zabravq a vie sk1pi priqteli razkajete ne6to za va6ata p1rva liubov obi4ate l iq o6te kakvo ste prejiveli spodelete kakvoto poiskate az s1m nasre6ta da pro4eta vsi4ki va6i problemi za6toto t1rsq hora s koito sme prejivqli tova neveroqtno 4uvstvo
Първата ми ЛЮБОВ, а не лиготия, беше на 18 годишна възраст. Бях доста сдухана и беше странно...
На тази 'първа любов' за която искаш да ти кажа даже не й помня физиономията... камо ли пък какво ми е било. Не помня имам кратка памет.![]()
Като ти дават - взимай. Като те гонят - взимай и бягай!
Първата ми любов ли? Всичко преди нея беше някакво измислено.. и неистинско и лишено от смисъл. Любовта дойде и преобърна целия ми живот, начин на мислене, действия спрямо някои неща. Но тя си замина.. Вярвам, че както беше първата, така и ще е последната...![]()
Такъв е живота..![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Ам аз още не съм имал РЕАЛ ЛОФ!![]()
Every moment is another chance...
Аз доста съм разказвала.Но на 15 години и още съм с него.
До скоро си мислех че съм я срещнала...в последствие разбрах че не е тя,а дойде след нея...Много по-силна ,изпепеляваща , трудна и изпълнена с тъга..![]()
![]()
Изиска адски много време за да я осъзная,за да си задам въпросите,отговорите ,жертвах и наранявах и ме нараняваха..Кой знае обаче.Най-близката ми приятелка ми казва:Спокойно,скоро ще има и друга.
Но в интерес на истината не съм сигурна че искам друга..И предпочитам да няма друга.
Поздрав- To the moon and back![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първата любов...ако изобщо може да се нарече така, беше на 12 години. Беше смешно. Е тогава не ми беше изобщо смешно де. А последното ми влюбване, което не може да се сравни с останалите, трае по-малко от година. За съжаление не съм с това момче. Именно той е единствения, на когото съм казвала, че го обичам...и той е този, който най-много ме е наранявал
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
ами за съжаление по едно време определено си мислих че съм влюбена до уши ама си беше чиста детска лиготия... (не че ся сам много голяма ама в сравнение с тогава...)![]()
Ами бях на 14г. беше мн отдавна.И общо взето бях мн влюбена и наранена и беше мн тъпоИ сега като се сетя колко страдах чак ми става смешно как съм могла да бъда такава глупачка.Абе всъщност искам да залича тоя период от живота си и никога да не се сещам за тоя човек защото го ненавиждам дано да му се връща тройно.
![]()
БОЛКА БОЛКА БОЛКА... и САМО БОЛКА.. И продължава да боли.....
1-ва Любов = Разочарование + Немислима БОЛКА !!
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Pyrvata liubov be6e na 13 godini sega sym na 15 i vs o6te toi mi e nai-golqmata liubov
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Първата любов-бях на 15..Много силни чувства,много красиво изживяване,много сълзи,много любов..Имаше от всичко по много в тази връзка..Сега това момче ми е най-добрия приятел и е най-прекрасния човек,когото познавам..Но вече всичко е стара история-минало e.И сме само фр. сега-и двамата сме много щастливи от този факт:P
П.С вече не сме заедно де![]()
f@nt@zi@
ne mislq 4e pyrvata lubov moje nqkoga da se zabravi tq ostava dulbok otpe4etyk v teb!ne mislq 4e na 15-16g moje da izpita6 istinska lubov tva e zalugvane prosto,vidql nqkoi 4e kazva obi4am te na priqtelkata i toi o6te nesiguren v 4uvstvata si "zaobikva priqtelkata si"....hora ne se lujete taka a i ne lujete drugite po tozi na4in.qvno vse o6te sa malko horata koito istinski obi4at i go pravqt po naistina krasiv na4in...vyzhi6tavam i se....no tova stava s te4enie na vremeto izklu4eno e za men da zaobi4a6 nqkooi za 1-2 sedmici....Samo si predstavete ako trqq da se razdeli6 s edno mom4e sled 2-sedmi4na vryzka i sled 2-godi6na vryzka......mnogo po trudno e,Ti ne moje6 da opoznae6 edin 4ovek za 1 sedmica....nujna e vreme ..za tova ne e neobhodimo da se prebyrzva,hodete 2-3 sedmici pogovorete i sled tva ako naistina mislete 4e iskate da bydete zaedno prodyljete otn6eniqta sii...Pri men stana taka-vlubih se na 17g po4ti vednaga sled kato zapo4nahme da izlizame i moga da kaj a4e dosega otno6eniqta mi kum 4oveka ne se promeniha no za tva vreme go opoznah mn pove4e...prosto riskuvah!
-=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-
pomnq li kolko bqh godishna 12 13i 4oveka be6e neveroqten... oshte si spomnqm kak prosto nqmah turpenie da go vidq da go gushna da go {} olee super mi e promil mozuka..Toq pi4..
i vse oshte ne moga da namerq neshto koeto me drazni u nego..
Първата ми любов.. имам три първи любови така да се каже![]()
Най-първата - в първи клас, Юли се казваше момчето, супер сладурче, колко бяхме гаджета, сетете се сами, но бяхме много сладки, подари ми и едно плюшено мече, на което пише "I Love You" и още си го пазя :P
Детската ми любов - бях 5-6 клас някъде и се влюбих в едно момче, с което се запознахме на един лагер, някъде 1 година не се чухме, загубихме си телефоните, после още една година свалки и 7 за 8ми клас тръгнахме![]()
И вече истинската ми любов, бях на 15 години, когато се запознахме и тръгнахме .. ходихме 8 месеца и малко, от година и нещо сме разделени, но аз малко или много все още го обичам..
А другите ми гаджета не са били нищо сериозно.. харесвала съм ги, но не и обичала...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
malko sa horata koito pravqt razlika mejdu"haresvane" i "vlubvane" i LUBOV!kato dete kva lubov moje da izpitva6?tova e prosto nqkvo fizi4esko privli4ane....haresvane.. edva kato stane6 na 16-17g moga da se syglasq 4e nqkoi se e vlubil...
-=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-
даже мога да кажа,че не искам да чувам името му...толкова съм угорчена от това,което той ми причини...обичах го да,но той ми разби сърцето и не изпитвам абсолютно нищо освен омраза към негосегашната ми връзка все едно съм на седмото небе
а с този когото бях преди това ме нарани доста...KykL1chkAa искам само да ти кажа,че не съм на 16-17 години и пак съм лудо влюбена в приятеля си така че не си мислете,че и по малките от 16-17 годишна възраст не се влюбват...
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Първата любов .. начинът , по който се чувствах , докато бях влюбена , беше невероятен . Онова усещане в стомаха , всичките красиви мигове и спомените , които остават ..Мисля , че никога няма да забравя първата си любов . На почти 17 години съм , а въпросното момче го срещнах на 14 . Осъзнавам сериозността на думите , които казах горе , но и знам , че ще стане точно така .
Искаше ми се да имам само красиви спомени от връзката си , искаше ми се да няма никакви мигове на болка в отношенията ни , но знаейки , че не съм била обичана и оценена , споменът за онова , което съм мислила , че имам и никога не съм имала , ме сдухва ..
Като се замисля .. колко лесен и добър беше животът ми с него . Всичко беше подредено , нямаше усложнения , всичко беше красиво .. и си вярвах , че дълго ще е така . Запазих в сърцето си всяка частица щастие от връзката си , но въпреки това болката не може да бъде забравена . Съмнява ме , че времето ще излекува празнината , може би просто някога няма да ми пука толкова много .
Няма да помня първата си любов , заради пеперудките в стомаха ми и заради странното усещане , което изпитвах , когато знаех , че ще го видя и целуна .. всичко това е лигавата част на нещата. В мен ще остане сериозната , колкото и да знам , че този човек , който някога е бил така добър и невероятен , вече не съществува , а е заменен от друг , който никога не бих харесала , ако го познавах преди .
Още на втория месец от тази толкова трудна връзка аз знаех , че в мен винаги ще има следи от него .. и си е така . ( Жалко , че неговият отговор тогава беше : "Успокой се " ) . На много неща се научих от това момче , неща , които завинаги промениха светогледа ми . Неща , които убиха повечето ми чувства и ме накараха да сляза на земята .
Та .. с малко думи казано първата ми любов беше много болка и много любов . Много сълзи и много щастие ..
За жалост не винаги първата любов е последна .. но вярвам , че занапред пак ще обичам , макар и не по този начин [:
vsi4ki mislite za p1rvata liubov naistina za mom4eto s koeto ste hodili p1rvo ili s tozi s kogoto ste se celunali vijte moqta p1rva liubov sre6tnah na 15 sega s1 mna 18 bqhme s nego 7 meseca prez koito naistina ne misleh 4e nqkoga 6te se razdelim no taka stana 4e toi me zzaarqza za6toto me obi4a neznam za6to no o6teme obi4a i iska da e smene za6toto i az s1m negovata golqma liubov kakt o toi moqta nadqva mse vse o6te da sme zaedno nqkoi den i iska mtova da stane skoro za6toto ve4e 1 godina 4akam i ne e do men neznam koga no toi 6te e moi