- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да сваля едно момиче?!?!?
Абе хора се ме е срам и немога да сваля едно свястно момиче,много ми е тръдно,моля помогнете ми.Без момиче ми е мноооого тъпо.Чудя се на една дали да призная ама тя ше каже андругата и тай ,ше се разччуй из целия клас.Абе моля ви помогнете!![]()
И какво от това че ще се разчуе? Голям чеп ко мислят другите![]()
Като ти дават - взимай. Като те гонят - взимай и бягай!
awe zle ..
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Действай бе, пич!Първоначално написано от Момчето
Покажи на момичето, че не ти е безразлична, кани я навънка, излизайте по-често и като усетиш, че е момента й признай! Не е трудно!
![]()
Every moment is another chance...
А навън какво да правим?Дай малко идеи!Радвам се ,че някой най после ми отговори.![]()
Просто като видиш някое момиче, което да ти хареса, трябва най-напред трябва да й покажеш, че я харесваш и без да избърваш после да я поканиш да излезете.
se si mislq che ako si pasiven nqma da stignesh daleche.ne moje i da se suobrazqvash s mnenieto na dr ,tova dali shte se razchue ne trqbva da te pritesnqva.za tova deistvai puk kakvoto stane
Отиди и и кажи всичко!Каквото мислиш,каквото ти е на сърцето.И кво като се разчуе-пука ти. shemetaa го каза-наистина кво ти пука че ще се разчуе да не си първи клас?!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
q ne se izlagai nali si mom4e nema momi4eta da te svalqt ti nali ima6 dostoinsto pak ako tq ne te haresva 6te vidi6 po natatak kakwo 6te pravi6 ,no sa deiswai smelo napred:)
Tu es un r