.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: BOLKI V KOREMA...

Guest

BOLKI V KOREMA...

ZDR, IMAM BOLKI NISKO DOLU V KOREMA, PREDI SEDMICA SAM PRAVILA SEX BEZ PREZERVATIV [MOLQ NE ME ZASEDE I KRITIKUVAITE ZA TOVA], NO MOM4ETO NE SVAR6I V MEN. TA TEZI BOLKI MOJE LI DA SA AZRADI BREMENNOST?

Guest
    emi...vuzmojno e prosto da si pred cikul koeto su6to e variant ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi...vuzmojno e prosto da si pred cikul koeto su6to e variant ...
    mi ne sam, imam o6te 10-15 dni do cikala, no pak i me bolqt babreite zabraih da kaja.
    dali ne e nqkva nastinka ili............

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: BOLKI V KOREMA...

ZDR, IMAM BOLKI NISKO DOLU V KOREMA, PREDI SEDMICA SAM PRAVILA SEX BEZ PREZERVATIV [MOLQ NE ME ZASEDE I KRITIKUVAITE ZA TOVA], NO MOM4ETO NE SVAR6I V MEN. TA TEZI BOLKI MOJE LI DA SA AZRADI BREMENNOST?
    абе ей .. деца ! майка ти не ти ли е казала да сдъвкваш храната преди да я гълташ .. сега болки в корема имала

Guest

Re: BOLKI V KOREMA...

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    абе ей .. деца ! майка ти не ти ли е казала да сдъвкваш хратана преди да я гълташ .. сега болки в корема имала
    molq te seriozno... [-o<

Мега фен Аватара на koalka
    Направи си тест, но не мисля, че си бременна.

Голям фен
    Напълно възможно е болкта да е свързана с бъбреците. Иди до личния лекар да ти изследва поне една урина.

Голям фен
    Град
    Бургас
    възможно е да си бременна щом си го правила без презерватив , но болки 1 седмица след зачеване мн ме съмнява.. болките не са от това може да си настинала или да ти идва.. ако продължават отиди на лекар
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Толкова рано болки ме съмнява. А и след като казваш,че е било преди седмица,а ще ти идва след 2-значи не си била в овулация. Според мен няма повод за притеснение. Вземи все пак тестче!

Мега фен
    Град
    SF
    Дори и да си бременна, което в слу4ая е много малко вероятно, но хипотети4но дори и да си бременна, толкова рано няма да имаш никакви симптоми. Така 4е не е от това. По-скоро може да си настинала, или болките да са от ПМС ако трябва да ти идва скоро

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Според мен това са предменстуални болки, но ако толкова се притесняваш направи един тест. Не смятам, че има повод да се притесняваш!

Мега фен
    На 9-10-11 години мислех, че болките в корема са признак на бременност.

Не мисля,че си бременна!По-скоро е ПМС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си