- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- L-Carnitine
Мерси мнПървоначално написано от streetfight1@abv.bg
Аз съм от 8 на даскало и се чудя дали става вечер да тичам?
![]()
А плуването може ли да се замени с нещо друго,защото наще не ме пускат да ходя на басейни заради хлора и т.н.?
2-3 пъти седмично по 1 час тенис на корт, има доста движение, а и е страхотен спорт
фитнеса му е майката.. с подходящите упражнения и упоритост всичко се постига, и има доста упражнения които натоварват същите мускулни групи като при тениса например, друг е въпроса че при тениса "тичането" зависи от партньора отсреща докато при фитнеса ако не си достатъчно инат сядаш и почиваш , за това фитнес+упористост= чудеса ... е все пак трябва и с храната да внимаваш, пий повече вода ако толкова прегладняваш защото ти запълва стомаха и ти минава глада поне временно.. тва го казвам от личен опит![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
С фитнес наистина може да се постигне резултат, но лично според мен много трудно, а и много хора могат да се съгласят, че е малко скучно
този коментар не ти е много присъщ, иначе имах предвид, че когато нещо се прави с желание и доставя удоволствие, резултатите от него няма да закъснеятПървоначално написано от GLeZoRanA
отслабва се много от него , на мен тряньорката ми по балет ми го даде понеже след лятото бях качила много и за една седмица свалих 10 кила![]()
Явно съм се заблудил!Първоначално написано от GLeZoRanA
"10 килограма за една седмица", ти си феноменПървоначално написано от evil lady in black
, разкажи по-подробно как става тази магия
Аз вече свалих 5кг....но, какъв е този фат бънърПървоначално написано от [Lucifer
![]()
ами то се пие само с течностиПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
а бе горски, що пълниш на момичето главата с глупости, ти ако беше баща щеше ли да дадеш на 13-14 годишната си дъщеря да пие бърнър , чул си и ти нещоПървоначално написано от [Lucifer
Коментари от този род трябва да се трият, много ти разбита простата главица от добавки, село !!!Първоначално написано от [Lucifer
Смехотворното в случая си ти
Абе по-добре не взимай L-Carnitine.. Яж ябълки и ходи на тичане или каквото и да било аеробно упражение, имай малко търпение и ще има резултати.
Ето един съвестен човек в тоя форум. Аз казах моето мнение вече за Л-Карнитин. Не мисля, че човек, който НАИСТИНА има проблеми с килограмита, трябва да го взема. А под проблеми с килограмите визирам НАДНОРМЕНО ТЕГЛО! Пък и последствията от тия всичките глупости идват по-късно, но това не намалява отрицателното им действие. Мислете малко за здравето си. Всеки иска да остабне като лежи по цял ден и сменя каналите на телевизора, но... не става.Първоначално написано от Hyper