.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: L-Carnitine

Цитирай Първоначално написано от streetfight1@abv.bg
    Цитирай Първоначално написано от sledko_f>93
    2 пъти седмично по 40-50 мин става ли? Хмм.. имам чуството ,че е малко!
    всеки ден бягане 40-50 мин, 1-2 пъти седмично плуване, 1-2 пъти седмично фитнес (аеробика, тае-бо)
    една хубава (изпълнима) диета
    Мерси мн Аз съм от 8 на даскало и се чудя дали става вечер да тичам?
    А плуването може ли да се замени с нещо друго,защото наще не ме пускат да ходя на басейни заради хлора и т.н.?

2-3 пъти седмично по 1 час тенис на корт, има доста движение, а и е страхотен спорт

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    фитнеса му е майката.. с подходящите упражнения и упоритост всичко се постига, и има доста упражнения които натоварват същите мускулни групи като при тениса например, друг е въпроса че при тениса "тичането" зависи от партньора отсреща докато при фитнеса ако не си достатъчно инат сядаш и почиваш , за това фитнес+упористост= чудеса ... е все пак трябва и с храната да внимаваш, пий повече вода ако толкова прегладняваш защото ти запълва стомаха и ти минава глада поне временно.. тва го казвам от личен опит
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

С фитнес наистина може да се постигне резултат, но лично според мен много трудно, а и много хора могат да се съгласят, че е малко скучно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Hyper
    С фитнес наистина може да се постигне резултат, но лично според мен много трудно, а и много хора могат да се съгласят, че е малко скучно
    Ти не отиваш там да се веселиш , ако искаш да ти е весело отиваш на цирк

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    този коментар не ти е много присъщ, иначе имах предвид, че когато нещо се прави с желание и доставя удоволствие, резултатите от него няма да закъснеят

Град
    ®България...®
    този коментар не ти е много присъщ, иначе имах предвид, че когато нещо се прави с желание и доставя удоволствие, резултатите от него няма да закъснеят
    Ти пък от къде знаеш кое ми е присъщо кое не , самия фитнес на мен ми доставя удоволствие ... то трябва да си го направиш , за да ти доставя удоволстие . То като отидеш на фитнес без никво желание..нормално е да няма резултати..

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    отслабва се много от него , на мен тряньорката ми по балет ми го даде понеже след лятото бях качила много и за една седмица свалих 10 кила

Ти пък от къде знаеш кое ми е присъщо кое не
    Явно съм се заблудил!

Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    отслабва се много от него , на мен тряньорката ми по балет ми го даде понеже след лятото бях качила много и за една седмица свалих 10 кила
    "10 килограма за една седмица", ти си феномен , разкажи по-подробно как става тази магия

Град
    ®България...®
    Вярно си някъв феномен това ми звучи супер невъзможно...освен ако не си карала на карнитин и вода

Повече от фен
    s l-carnitin i ypr y vas nqma da stane ak oti4a6 dam ama s ypr ne l-carnitina deistva po drug na4in i e aktiven samo pri aerobno natovarvane ako iska6 efekt bez ti4ane si kupi fat burner

Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]s l-carnitin i ypr y vas nqma da stane ak oti4a6 dam ama s ypr ne l-carnitina deistva po drug na4in i e aktiven samo pri aerobno natovarvane ako iska6 efekt bez ti4ane si kupi fat burner
    Аз вече свалих 5кг....но, какъв е този фат бънър

Град
    извън всякаква реалност
    Вярно си някъв феномен това ми звучи супер невъзможно...освен ако не си карала на карнитин и вода
    ами то се пие само с течности

Град
    ®България...®
    ами то се пие само с течности
    О не думай . Искаш да ми кажеш , че цяла седмица си карала на вода и Л-карнитин

Град
    извън всякаква реалност
    не е сложно

]s l-carnitin i ypr y vas nqma da stane ak oti4a6 dam ama s ypr ne l-carnitina deistva po drug na4in i e aktiven samo pri aerobno natovarvane ako iska6 efekt bez ti4ane si kupi fat burner
    а бе горски, що пълниш на момичето главата с глупости, ти ако беше баща щеше ли да дадеш на 13-14 годишната си дъщеря да пие бърнър , чул си и ти нещо

Повече от фен
    ahum s ydovolstvie 6te i dam tova e suvsem obiknovenna dobavka i prosto e smehotvorno vsqkvo otricatelno deistvie

]ahum s ydovolstvie 6te i dam tova e suvsem obiknovenna dobavka i prosto e smehotvorno vsqkvo otricatelno deistvie
    Коментари от този род трябва да се трият, много ти разбита простата главица от добавки, село !!!
    Смехотворното в случая си ти

Re: L-Carnitine

Абе по-добре не взимай L-Carnitine.. Яж ябълки и ходи на тичане или каквото и да било аеробно упражение, имай малко търпение и ще има резултати.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Коментари от този род трябва да се трият, много ти разбита простата главица от добавки, село !!!
    Ето един съвестен човек в тоя форум. Аз казах моето мнение вече за Л-Карнитин. Не мисля, че човек, който НАИСТИНА има проблеми с килограмита, трябва да го взема. А под проблеми с килограмите визирам НАДНОРМЕНО ТЕГЛО! Пък и последствията от тия всичките глупости идват по-късно, но това не намалява отрицателното им действие. Мислете малко за здравето си. Всеки иска да остабне като лежи по цял ден и сменя каналите на телевизора, но... не става.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си