.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: 4erna kosa

Guest

4erna kosa

Ot mnogo vreme iskam da boqdisam kosata si 4erna. Skoro zapo4nah da se interesuvam pove4e i razbrah, 4e ne e lesno da se oturve6 ot 4erniq cvqt ... vqrno li e tova? molq vi otgovorete mi ...

Фен
    Град
    софия
    Дам...
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Aninim4ee
    Guest
    Зависи с какво ше се правиш.
    Ако се боядисаш с къна ще се измие бързо- за около месец ..
    Но ако се боядисаш с боя - няма измиване

Guest
    taka e.trqbva da 4aka6 da ti padne i kosata da izraste nanovo.kakuv cvqt ti e kosata?ako e po-tumno kafqva nqma da ima6 mnogo problemi,no ako naprimer si rusa,pomisli mnogo vnimatelno dali da se boqdisva6 i ako po4ne6 ne spirai.

Guest
    ami kosata mi e tumno kafqva ...

xaxkoxaxa
    Guest
    az se boqdisah s kuna i vse oshte imam cherno,a spored men ako si s boq,po-burzo shte padne,shtoto moqta,se otmi mnogo malko,smisul zapa si si cveta i sega chakam da izraste,za da se mahne chernoto

Anonim4ee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xaxkoxaxa
    az se boqdisah s kuna i vse oshte imam cherno,a spored men ako si s boq,po-burzo shte padne,shtoto moqta,se otmi mnogo malko,smisul zapa si si cveta i sega chakam da izraste,za da se mahne chernoto
    Боята не се мие ( е зависи каква ще вземеш .. ако е някоя фалшива..), докато къната се отмива и + това тя не уврежда косата!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Aninim4ee
    da da,mechtai si..predi 2-3 godini se kunosah s nqkva kuna za 1,30 paketcheto,ot apteka Remedium si vzeh 2 i dokato ne mi izrasa kosata si stoeshe chernoto..e ne tolkova nasiteno,kakto v nachaloto,sled polovin godina stana kato na kichuri i pak beshe mn qko..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    вярно е...аз съм с черна коса и преди да ме боядиса за 1-ви път фризьорката ме беше предупредила,че ако ми омръзне просто ще се видя в чудо...обаче вече 3-та година съм си така и си ми е ок

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Майката на приятеля ми е фризиорка,питах я за черното и каза че независимо каква марка боя е се отмива,всичко зависило от косата на една можело да седи мн дълго на друга да не дъжи..за това аз се боядисах черна (от бяло русо) и сега ми се отмива и пак ще се изруся.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    da da,mechtai si..predi 2-3 godini se kunosah s nqkva kuna za 1,30 paketcheto,ot apteka Remedium si vzeh 2 i dokato ne mi izrasa kosata si stoeshe chernoto..e ne tolkova nasiteno,kakto v nachaloto,sled polovin godina stana kato na kichuri i pak beshe mn qko..
    На мене пък с каната супер малко ми издържа...то нормално всеки ден като се мие ... и все пак чак пък толкова да ти е седяла

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Дами аз тва съм го чувала за къната, че израства а не пада Пък колкото до боята тя се отмива с времето...аз ноември някъде с ебях боядисала ама ми беше станало едно гадноо напрао катранено черно, но сле дняколко измивания вече жвета беше доста по нормален...пък с ями е някъв тъмно кафяв....е плаче за ново боядисване, ама едвали ще я огрее

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Колкото до къната...и с нея пробвах...БЕШЕ УЖАСНО!!!Така жестоко ми изсуши косата,че направо още не мога да повярвам и + това така и не се отми...само растеше , растеше и растеше...и най-накрая си я боядисах!То нямаше как просто!Та...относно къна - ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ (вече)

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Мега фен
    Зависи с какво ше се правиш.
    Но ако се боядисаш с боя - няма измиване
    По-скоро за 3 месеца.

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    На мене пък с каната супер малко ми издържа...то нормално всеки ден като се мие ... и все пак чак пък толкова да ти е седяла [/color][/i][/b]
    Луда ли си или глупава? Как ще си миеш косата всеки ден!

Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    Колкото до къната...и с нея пробвах...БЕШЕ УЖАСНО!!!Така жестоко ми изсуши косата,че направо още не мога да повярвам и + това така и не се отми...само растеше , растеше и растеше...и най-накрая си я боядисах!То нямаше как просто!Та...относно къна - ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ (вече)
    1. След къна боята не хваща, така че си помисли дали е било къна.
    2. Явно си се правила с много некачествена къна.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    На мене пък с каната супер малко ми издържа...то нормално всеки ден като се мие ... и все пак чак пък толкова да ти е седяла
    Една от моя клас се каноса преди година и нещо и сега половината й коса е светло кестенява, а останалата черна от каната... Черното си е съвсем нормално и изобщо не се е измило...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си