.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: L-Carnitine

L-Carnitine

Кажете дали ако правя упражнения в нас и като пия Л-Карнитин ще отслабна? Така де...питах и в аптеката ми казаха,че само ако тренираш нещо действа и това го знам, но понеже сега нямам нито пари нито времеда ходя на фитнес искам да ви попитам,дали ако праВЯ упражнения всеки ден ще има ефект?Какви упражнения трябва да правя и п колко?
    10х предварително на всички които отговорят

Айде кажете нещо де! Плс!

nqkoi si tam
    Guest
    e to da ne misli6 4e L karnitina e mn evtin ..po-dobre hodi na fitnes i bez tova ako ne se razm1rda6 L karnitina nqma da ti podeistva

Цитирай Първоначално написано от nqkoi si tam
    e to da ne misli6 4e L karnitina e mn evtin ..po-dobre hodi na fitnes i bez tova ako ne se razm1rda6 L karnitina nqma da ti podeistva
    Знам колко е и днес си купих, но исках да питам дали ако права упражнения в нас ще отслабна?

Голям фен
    Град
    sofia
    mi ne mislq...ne sum mn zapoznata no mi kazaha 4e samo s kardio trenirovka pomaga...az su6to iskah da si vzema no se otkazah....zaradi posledstviqta
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    mi ne mislq...ne sum mn zapoznata no mi kazaha 4e samo s kardio trenirovka pomaga...az su6to iskah da si vzema no se otkazah....zaradi posledstviqta

Kvi posledstviq ve xahxahxhxa ?
    wtf

Guest
    ako ne se pravi kardio deinost pri vzemaneto na karnitina se e*ava maikata na 4erniq drob. a tezi uprajneniq sig za ukrepvane na muskolite i ne sa kardio deinost; taka 4e ako 6te vzema6 po4vai da bqga6 ili da kara6 kolelo ili da ska4a6 na vaje ili pak tam da si pravi6 ne6to koeto si znae6

Guest
    o6te ne6to: toi su6to taka 6te e neefektiven i ako ne go kombinira6 s nqkakva dieta
    ako puk e na Nutrim ili nqkakuv drug bulgarski su6to

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    По принцип мой приятел отслабна с Л-Карнитин без да прави упражнения. Зависи много от това колко кила имаш да смъкнеш. Доколкото съм чувала, Л-Карнитин се изписва на хора с доста наднормено тегло като един вид лекарство. Много трябва да се замислиш преди да го почнеш и да се консултираш с човек, който разбира от тия неща точно по колко трябва да взимаш. А ако си набор 93 и си решила да го пиеш... просто си за убиване. Но това си е твое решение. Повечето хора искат без да правят каквото и да било да станат фотомодели. Това не е нито полезно, нито лесно...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    1.Ще отслабнеш с Л-карнитин без упражнения кога си видиш ушите без огледало . Стой цял ден пред хладилника/тВ/компа и чакай да свалиш нещо
    2. Кви последствия бе 0_o защо по дяволите не се поинтересувате първо и тогава да изказвате "компетентни"мнения
    3. За подходящи упражнения провери в : http://www.bb-team.org/women/000618.php

Дарлинг, ти още нямаш 14 години, не ти е нужен Л-Карнитин, просто ако мислиш че си тръгнала да качваш кила промени храненето, спането, много спорт, плуване, тенис

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    1.Ще отслабнеш с Л-карнитин без упражнения кога си видиш ушите без огледало . Стой цял ден пред хладилника/тВ/компа и чакай да свалиш нещо
    2. Кви последствия бе 0_o защо по дяволите не се поинтересувате първо и тогава не изказвате "компетентни"мнения
    3. За подходящи умражнения провери в : http://www.bb-team.org/women/000618.php

2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    2. Кви последствия бе 0_o защо по дяволите не се поинтересувате първо и тогава не изказвате "компетентни"мнения
    3. За подходящи умражнения провери в : http://www.bb-team.org/women/000618.php

Кажи кое е смешното да се посмеем и ние

Смешни са годините и, и акъла

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от streetfight1@abv.bg
    Смешни са годините и, и акъла
    Щом има мерак..Почвам да се замислям дали изобщо имате няква представа какво е това Л-карнитин и за какво служи

Повече от фен
    Град
    lunata
    Glezorana, повярвай ми, имам представа за какво служи и как действа.

Впредвид 13-14те й години... мисля, че не зависи от мерака. Не и трябват никакви добавки и диети, та тя в момента расте !
    wtf

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Glezorana, повярвай ми, имам представа за какво служи и как действа.

Впредвид 13-14те й години... мисля, че не зависи от мерака. Не и трябват никакви добавки и диети, та тя в момента расте !
    Говоря за по горни мнения не конкретно за някой , защото това не е първата тема за Л-карнитин и се убеждавам , че изказват доста некомпетентни мнения ... а колкото до възрастта и ,сега и да и казваме да не ги пие ако е взела решения ще си ги пие...Въпреки , че аз лично не бих ги пила ако бях на нейната възраст ,организма и все още не се е развил..Не сме и никви , за да и казваме какво да прави и какво не .. нали?

Град
    in the city of nightmares
    абе момиче не си ли чувала,че има листовки с продуктите които купуваш!там подробно пише кое за какво е..... ето ти малко инфо "...Продуктът е с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективен в съчетание с диета и подходящ двигателен режим. Повишава енергийните възможности и мускулната издръжливост по време на тежки физически натоварвания, спомага за бързото възстановяване и преодоляване на неприятните стресови реакции." из нета има доста инфо относно тея неща просто си размърдай малко пръстите и ще намериш каквото ти трябва айде успех

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    GLeZoRanA, аз не претендирам, че разбирам много от тия неща, но със сигурност знам, че този мой приятел отслабна с 20 кг с Л-карнитин именно със седене пред телевизора. Сега обаче има адски много проблеми със сърцето и черния дроб. Не знам подробности, но със сигурност е вземал по-големи дози.

Guest
    А то колко таблетки (по 500мг) трябва да се вземат дневно?

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А то колко таблетки (по 500мг) трябва да се вземат дневно?
    До 69кг-1
    над 69 - 2 таблетки
    CooL^GirL^^^ 100% е било така!

Л-Карнитина помага за намаляване на теглото, когато се взима, но се правят и упражнения. Много рядко се отслабва без натоварване. Понякога обаче се наблюдава и обратния ефект, ако се приема без да се правят упражнения. В случая то действа като хранителна добавка. Препоръчва се прием на 1-2 капсули дневно (1 капсула преди спорт или физическо натоварване и 1 капсула – 1 час вечер преди лягане на гладно).
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

2 пъти седмично по 40-50 мин става ли? Хмм.. имам чуството ,че е малко!

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    да ме извинявата ама като пиеш л- карнитин и седиш пред тв-то не може да се отслабне посмъртно.... само при условие че спреш да ядеш.. и то това няма връзка с л-карнитина. самата добавка- карнитин не стопява нищо сама.. задачата и е при тренировка да се изразходва енергията от подкожните мазнини, затова л-карнитина се пие на гладно за да може именно тази енергия да се използва а не на поетата храна и ако си купувате л-карнитин не щадете пари - препорачителните марки са : Musashi, Optimum nutrition, Nutrim ... а относно тренировките вкъщи.. надали са много ефикасни защото се предполага че човек вкъщи няма уреди , а най - много някакви дъмбели...
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Цитирай Първоначално написано от sledko_f>93
    2 пъти седмично по 40-50 мин става ли? Хмм.. имам чуството ,че е малко!
    всеки ден бягане 40-50 мин, 1-2 пъти седмично плуване, 1-2 пъти седмично фитнес (аеробика, тае-бо)
    една хубава (изпълнима) диета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си