- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Само се сдухвам... :(
Здравейте.. сега си стоя в нас и се гледам в огледалото.. виждам мургавото ми лице и се чудя .. как ме възприемат другите, дали някой ме мисли за циганин ( не съм много черен прсото съм си мургав ) И само се обвинявам. Много хора ми казват че така изглеждам супер и всеки иска да има моя тен и затова ходях на солариум. За момичетата съм чул че по-голямата част от тях харесват момчета с тен. Дайте някой съвет да не мисля само за това. Подрепете ме.. кажете къде съм прав и къде греша. Мерси за вниманието
awe pi4 spoko we kvo ti puka za mnenieto na drugite
gledai sebesei badi samouveren v sebesi![]()
greshish v tova,che prekaleno mn se vglejdash v detailite.nqkoi momicheta haresvat po-murgav tip momcheta/muje,drugi puk predpochitat 'rusa kosa+sini ochi' tip Barbie(est v mujki variant).tva e,za vseki vlak si ima putnici,ne mojesh da se haresvash na vsichki.az puk sum mn mn svetla i tova men me drazni-lesno izgarqm,mn mi e chuvstvitelna kojata i taka.samo deto ne mu otdelqm prekaleno golqmo znachenie,svikvash i tva e.koito ne me haresva da go duha
tochka
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Друг ти е проблема - тена е само фасадата. Но ти сам трябва да си го откриеш - тук не те познаваме и не можем да ти бъдем много от полза.
Колкото до тена - мургавите момчета изглеждат добре.
Мерси ще се постарая да не се вглеждам толко...
Първоначално написано от m.j.a.
Колкото и да се вглеждаш няма да промениш нищо. На мен лично не би ми направило впечатление такова нещо. И знаеш ли...хората може да не обърнат внимание на тена ти, но вероятно ще забележат тъжното ти лицетака че се усмихни и да не ти пука-имаш много други качества, а този твои 'недостатък' не го оценявам дори като такъв
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Hareswam po tymnite momcheta ... teq belite kato platna,koito da im se chudish dali sa jiwi li ne ... neee ne sa po moi wkus!A i wsushtnost kwo ti puka .. ti si takyw,nikoi nqma twoqta identichnost ! Radwai si se![]()
Е ти пък, не се сдухвай заради това! Това че си мургав има и своите предимства! А пък и мургавите си имат чар и от не малък![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
имам мургави приятели, които са по-харесвани от белите![]()
Последно си мургав по рождение или ходиш на солариум?
По рождение
to samo tova ostavashe,da hodi na solarium i da se sduhva,che e murgavПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...