- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как изкарахте празника :) ?
Така сладури..
всеки днес е празнувал каквото му е на сърцето. Разкажете вие как сте изкарали (или прекарали
хах) ? Доволни ли сте и бяхте ли с любимия човек ?
Аз...хм..изкарах прилично,освен че бях меко казано тъжна,ама компанията си каза думата и вс накрая беше на 6Щеше ми се да прекарам по друг начин,но ..чакам догодина
... Ае,мен ме чака виното,вие сте
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Не бях с приятеля ми, но не е болка за умиране, че не съм била точно на този ден с него.Е, искаше ми се много да се видим, но не заради празника, а защото много ми липсва.Но утре ще се видим.![]()
ne sum dovolna ot praznika.. nai setne ne sum sama.. i mislq da go zareja i dnes e 14ti zna4i shte go zareja na 16tii i mi e super koftiii ama.. nqma smisul kato ne mi haresvapraznika go prekarah na centara :P v studa
abe ne be6e mn`studeno ama studenko si be6e :P i razdavahme prezervativi i valentinki
![]()
Ми аз преди няколко дена си зарязах момичето така че празнувах Трифон Зарезан ама дори и да бях с гаджето май пак щяхме за празнуваме Трифон Зарезан![]()
С мнооого ракия и пловдивски мацки.
wtf
Прекарах много добре празнувах и двата празника първо Трифон Зарезан с приятелките ми и след това със гаджето ми и беше много добре!Доволна съм от деня това е най-хубавия Св.Валентин!
ми по добре неможеше да се изкара....като по филм беше....бях с любимия човек сутринта....на едно легло обсипано с рози на светлина от свешти с валентинка посредата и правихме любов...после я изпратих за училище тука следва малко скъб за нея че не е до мен....но после я зех от училище и се разходихме малко нищо че беше гадно времето...и споле си лежахме в нас докато не я изпратих предималко!!!!по добре неможе да бъде благодаря и за празника които с които си подарихме едно незабравимо изживяване....!!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
А ми при мен беше мн приятно,защото отидох сутринта на училище,но се оказа че имаме само 2 часа и отидох на кафе с копманията.След това се видях и с приятеля ми,разменихме си подаръчета (мн символични,но така си се бяхме разбрали) и до обяд се гушкахме....после той отиде на училище и аз се върнах при компанията,за да поливаме празниците![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Внимаай да не им напрайш нещо ! Искам си ги здрави и читави обратно !Първоначално написано от Овесения
Цял ден у нас, болничка съм и не съм си подавала носа навън, но без това днеска е ужасен ден.. нямам настроение за нищо..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Цял ден нищо не правих. вечерта излязох с приятеля ми,пихме по 1 коктейл и ужасихме едни стари дами на съседната маса с развратното си поведение. После се поразходихме и се прибрахме. Имах и неочаквано допълнение км подаръка-течен шоколад и цветя. Беше по-добре от миналата година,защото бях с любимия и цяла вечер си казвахме колко се обичаме!
прекарах си добре,все пак си бях с моя мъж
Ооо страхотно беше ...
Празнувах Свети Валентин с приятелката ми която е страхотна.хапнахме, пийнахме вино, и ест прекарах незабравимо още повече че пробвахме нещо ново в секса
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
mi super prekarah,tragnah s mom4eto koeto haresvah i mi be6e super gotino \/ da ne vikam dqvola ama sam na 7 moto nebe
изкарах си страхотно.бях на гости у един приятел и стана голям купон.но за жалост свърши![]()
Първоначално написано от Ice_Queen
Mina kato vseki obiknoven den...Sku4en i bezmislen
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Видях се със стари познайници, пихме винце...общо-взето беше хубаво.![]()
Аз точно вчера бях зарязана...по-най гадния начин...
Ohoooooo be6e veliko!!! \/