к'о да ви кажа.. живот.. и те горките у4ители - много ми е жал за тях оба4е това не ги оправдава.. погледнете го от друга гледна то4ка..
ба4кат за 250лева (не сЪм сигурна ама някъде там) а вси4ки са толкова умни и са у4или толкова много... после идват и у4ениците.. ама ние с ни6то не им помагаме.. признайте си не обиждате ли у4ителите.. ами онази тема с у4ителските прякори.. това е гавра.. да и на мен ми бе6е сме6но.. но те не заслужават това.. заслужават да ги уважаваме , поне малко! вие няма6е ли да сте стресирани направо.. след цял ден в който всеки клас с който се сре6тнете се състезава кой 6те вдигне в стаята с краката на горе най добре .. или кой клас 6те вбеси най много у4ителката.. не ги оправдавам да ни обиждат замярат удрят или каквото о6те искате, ама и ние сме виновни .. Към автора: пробвайте веднъж в някой 4ас да се държите прили4но - пазете ти6ина , вър6ете това което госпожата ви казва, подгответе се.. и после ми кажи дали дори веднъж е пови6ила тон или ви е обидила с не6то