Цитирай Първоначално написано от KykL1chkAa
ako lipswat 4uvstva v taq vryzka nqma smisyl da prodyljava spored men..te sa nai-vajni spored men..ima li gi vsi4ko 6e e super,no sled namesata na biv6i i novi spored men tva nqma smisyl da prodyljava,za6toto ni6to ne ostava sy6toto...nqma smisyl da varva6 v ne6to koeto sam vijda6 4e nemoje da prodylji,ako oba4e kakto ti taka i tq jelaete da bydete zaedno za tova vreme kvo vi pre4i..oba4e sled tva razdqlata ako tq zamine 6te e o6te po tejka!
Мдам права си и то много Само че аз ясно (поне според мен) съм и казал че не няма да се съберем отново, обаче тя не иска да го разбере понеже лятото съм бил еди къв си и съм и казал еди кво си.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
какво да направиш-не й пишеш изобщо и толкова. По-ясен намек от това...............
да това също беше решение до едно време, после започна с SMS-и всяка вечер по 2-3 (не мога да си сменя номера) и дори идва до вкъщи няколко пъти в които ми говори колко ме обичала и как тя нямала нищо общо с бившия си (въпреки че сега пак живее на старото място при него в апартамента където са на квартира с още 4 човека). И след като и кажа че не искам да слушам повече започва да плаче.

Писна ми вечееее