- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КОЯ ДА ИЗБЕРА
запознах се с две момичета едното на 15 а другото на 16 и незнам коя да избера.еданта е умна и с много як характер а другата е много красива и имаме почти едни и същи интереси.КАЖЕТЕ СИ МНЕНИЕТО!
E preceni s koq ti e po-priqno da si govorish i s koq mislish,che imash budeshe... Az bih predpochela umnata vse pak krasotata ne e vsichko. Ne znam zavisi si ot horata.Ne mojesh da slagash na kantar 2 momicheta samo po purvichnite neshta...Opoznai gi i togava reshi \/
Първоначално написано от plambeto
easy, фърли монетка
I am in your fridge stealing your foodz!!
Nz koq ima po golqm biust (rofl)Първоначално написано от plambeto
![]()
nomaka mn ma radva s mneniqta si![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
не ме карай да се изчервявам ^^Първоначално написано от DeathRogue
![]()
Nomak ima6 li skype e?!Ako ima6 dai nick ili me nameri mene
dolu pi6e skype imeto mi pod vsqko mnenie
леко баце, недей така, ще тръгнат некфи слуховеПървоначално написано от DeathRogue
имам познати тука да не стане некой съкътлък :P и бай дъ уей туй доле му се вика Сигнатурка
![]()
наистина опознай ги повече,и се опитай да разбереш с коя ти е по-приятно да прекарваш времето си.А иначе сигурен ли си ,че и двете са ти "навити" ..щото тука може много да умуваме коя да избереш ,но сигурен ли си ,че и тя ще те иска \Първоначално написано от plambeto
/
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
Офтопик: Знаех си аз, че има нещо сбъркано в тебе, то кво било :РПървоначално написано от n0mak
Онтопик: Прекарвай повече време с тях и сам ще си прецениш.
I love you...
Ами ти сам трябва да решиш,а не да питаш други хора коя да е, но все пак тази на 16.![]()
Умната с якия характер![]()
Ако красивата е глупавичка, по-добре избера умната.![]()
Ti si mn zle we za kvo mu e umnata?!Da ne moje da q vkara v legloto li!?Първоначално написано от `Death`Whore`
Ae izbirai ednata i tva e nqa kvo da sa razpravqme pove4e!
Хаххахаххаа.
Misli malko predi da kaje6 ne6to :P...Emi taka e ako zeme umnata nqma sex!Първоначално написано от `Death`Whore`
Избира 1.... губи другата.... ако не избере нищо... според мене ще е най-добре
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
1. Мисля, преди да пиша.
2. Кажи ми 1 смислена причина, поради която с умно момиче няма секс. Да знам, защото аз доста секс съм видяла, а имам завиден акъл.
6to samoocenka li si pravi6?!
1-vo neka nqkoe mom4e kaje koq e po lesno da vkara6 v legloto
blondinka ili brunetka
покани ме на 12-тия си рожден ден , за да ти обясня..Първоначално написано от DeathRogue
Да, самооценка си правя. Аз говоря с теб, не с "някое момче", отговори ми ти. А интелигентната жена също има нужда от секс. А и и да чакаш 2-3 седмици, какво толкова, е баси! Ти ако си свикнал да ебеш блондинки на 1-вата среща, е друг въпрос.
Sorry pi4 toi minaПървоначално написано от OtherDimension
predi 2 godini
можеш ли да ми покажеш и обясниш връзката между интелигентност и желание за секс ? защото май само на 14 се вижда..Първоначално написано от DeathRogue
Ok de ee seki burka...sorry nqmam namereniq da se karam s vas![]()