- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- redno li e da sme podvastni na priqtelite si?
Zna4i spored men tova e golqm problem za bylgarskite u4enici.Imam mnogo priqteli koito si provaliha jivota kato zapo4naha da piqt i pu6at samo za da sa pri "gotinite" e sorry ama si gledaite rabotata az 6te hodq da se trovq samo da sym pri "nai-qkite v daskaloto"????Nali moje da sym ot qkite s ne6to dobro:ucenki,dyrjanie dori i dr ne6ta..... Spored vas trqbva li tova da byde normalno ejednevie na u4enicite????
ти май не си от "готините" щом така се жалваш тука хмм..Първоначално написано от ZoLeTo
I am in your fridge stealing your foodz!!
Абре всеки си избира какво да му е ежедневието, до колкото това е възможно. Някои решават да се правят на големите гъзари, други не. От кои ще бъдеш ти, зависи изцяло от теб. Това, че не къркаш и не пушиш всеки ден не те прави задръстен.Първоначално написано от ZoLeTo
![]()
Еми ако пиенето и пушенето е до такаа степен проваляне на живота то тогаа 90% от българите имат провален живот.Споко,на колко години си?![]()
ми аз не пуша, не се друсам и не пия като прасе и съм си пичага и ми е гот\
/ ...а тея дето го правят, за да са интересни и тея които им се връзват са жалки същества и мое да палят на някъде,че ми писна от такива..
to tva na kolko godini sam nqma zn ama tva 4e ne sym ot "nai-qkite"v daskalo ne mi pre4i da sym predpo4itana pre tqh![]()
vze mi dumite ot ustata..Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
Наистина не е много хубаво, че повечето тийнове пушат и пиян, но тва си е техен проблем(на тези коит пушат и пият)!!!
редно е човек да е подвластен на приятелите си до границата на нормалното!Имам предвид да се съобразява с мнението им, но не да направи нещо супер тъпо "защото те го правят"...
tozi tip hora ne sa dobri priqteli. istinskite priqteli ti mislqt dobroto a ne te karat da si provalq6 jivota. po dobre si nameri drugi priqteli.![]()
oU aZ sE RADVAM 4E VE4E IMAM NOVI FR OSVEN DR i sym mn 6tastliva 4e gi ima i taka...... :P
Въпрос на приоритети и това каква е представата на човек за "готино"...'щото примерно аз не намирам гъзарчетата за особено готини...
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
ami ne e hubavo da podrajava6 na nqkogo samo za da si sred "gotinite",no v karq na krai6tata vseki si re6ava kakvo da pravi
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Никога не съм смятам че трябва да съм подвалестен на някой било то и приятелите ми докато имам глава на раменете и мога да мисля ще съм подвластен на собствените си решения.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.