- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moje li savet?
Здр на всички!Темата може и да ви изглежда тъпа,но просто имам мужда да споделя.Ходя с едно момче от 3 месеца.Много го обичам.Казвала съм му го а и той на мен също.Много се карахме за това,че не му вярвах докато един път осъзнах че това може да провали връзката ни.Замислих се защо му нямам доветие толкова.Като се "огледах" наоколо осъзнах,че той полагаше наистина големи усилия за да спечели доврието ми.Наистина спечели го,но страшно много ме е страх,че може да го загубя.Той ми е казвал,че не търси друга,но ако срещне по-добра от мен нямало да ме лъже и да ми изневерява а щял да скъса с мен и след това да бъде с другата.Каза ми също,че поддържал връзки с момичетата с които се е сабирал преди,защото какво щял да прави след като скъсам с него.Именно тези думи ме карат да се чувствам така.Как бихте реагирали на това което написах по-горе и какво бихте си помислили?
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Не знам какво разбираш под това да поддържа връзки?Ако просто е приятел с тях, това няма нищо лошо.Само да не са прекалено близки.Недей да си мислиш такива неща, защото от тези караници връзката ви може наистина да се съсипе.И ако наистина те обича, няма да те зареже за първата срещната, а това ще стане с времето, ако чувствата му охладняват постепенно.Сега просто бъдете щастливи и не мисли как ще те зареже и нещо подобно, защото това са излишни терзания.Няма смисъл...
казвал съм го вече - тука всички сте намерили "любовта на живота си" много се обичате![]()
така няколко месеца до следващата "любов на живота ви" и живота си тече ли, тече в любов![]()
Ne sum kazala 4e e lubovta na jivota mi.Kazah 4e go obi4am!
За 3месеца и вече хлътнали до уши...какви са тези неща не мога да разбера.....и какво от това че подържа връзка с старите си приятелки....да ти е изневерил, да те е наранил или нещо подобно...просто се подсигурява!А за ревността кфо да говорим...не трябва да се притесняваш..щом постоянно ти показва че те обича просто му повярвай
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
=D>Първоначално написано от Seizure of Power
=D>
е, добре, ся ако ше цепим косъмаПървоначално написано от Анонимко
каза, че много го обичаш
пак влизаш в категорията "голяма любов"
Mislq 4e toi naistina te obi4a i nqma da te izostavi o6te dulgo vreme.Първоначално написано от FireSweet
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Predi da trugnem nie se razminavahme 1 godina i se haresvahme.Poneje az 6tqh da se mestq da jiveq na drugo mqsto i ne6tata se oburkaha.Posle kato se vurnah toi be6e s druga,koqto zarqza zaradi men.Taka 4e ne mislq 4e ne6tata sa ot 3 meseca.
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Първоначално написано от sledko_f>93
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
emi kfo se korka6 6tom sa ot po-odavna,a i nqma pri4ina da si vaobrazqva6 takiva ne6ta...pluvai si spokoino po te4enieto obi4aite si se govorete si vsi4ko i 6te si budete OK
![]()
....a tfa za dr momi4eta te ti kazaha predi mene,mom4eto qvno se podsigurqva
...ne se hva6tai za nai-malkoto
...sama kaza 4e pravi vsi4ko za teb
![]()
...uspeh za napred...
![]()
![]()
4ovek tva e div kysmet..da se obi4ate i 2-mata!prosto se naslajdavai na tva koeto ima6!i zaebi pritesneniqta!kogato obi4a6 nqkogo i si4ko e supe...prosto nqma6 pri4ini da poglejda6 dr....zakrepi ne6tata m/u vas i ne se trevoji izob6to za dr momi4eta okolo nego!![]()
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi