- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дойде с ръцете в джоба на Свети Валентин!!!
Дам наистина... до последно се надявах, че нещата ще потръгнат... че той ще спре да се държи като простак и да се прави, че не знае какво да прави на среща с момиче... но това вчера просто преля чашата.
Не стига, че не ми поднесе абсолютно нищо за празника, ами дори и не ми го честити!!!
За капак ме остави сама да си платя сметката, баш на празника!![]()
Не мога повече така, не издържам... това не е връзка, а изтезание. Хубаво, преглътнах факта че сама си плащам сметката. Преглътнах фатка, че не се виждаме с дни, ама това снощи... беше капака на простотията. Защо един път той не направи компромис със себе си, бе мамка му!? Толкова много ли исках?! Исках просто едно цвете, едно уважение... айде майната му на цветето, знам че е стиснат за пари... ама поне да ми беше честитил бе мамка му.![]()
Той само твърди, че го е грижа за мен и, че ме харесва... но вече месец от както излизаме не ми го е показал.
Снощи бях много разстроена и му казах, че повече не искам да го виждам. Моли ме да му дам втори шанс, а аз му казах че достатъчно пъти му прощавах.Според вас какво да направя?
Абе ти щом търпиш такива унижения, значи ти си виновната, не той. Сама си си избрала да бъдеш с такъв човек. Според мен мила заслужаваш медал Орден Стара планина Іва степен, просто защото никоя нормална и поне малко уважаваща себе си жена не би могла да търпи такъв човек.Кажи какво те е държало при него дори и до сега?
Достатъчно прощавала .. хах..
Заеби го. Ще си намериш друг.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Сега,че си си платила сама сметката-не е лошо-и аз снощи си платих моята част сама! Тоя гадже ли ти е? Защото поне 1 честит празник и 1 обичам те всеки може да каже на този ден,дори да няма пари. И моя не се е охарчил за цвете,но пък беше ходил до лозето си и ми беше набрал,а това доста по-мило. Парите не са оправдание,за да зарадваш човека до себе си. И аз нямах пари за картичка и за това му направих сама-излезе зле,но пък съм се постарала АЗ. Като цяло пичът не е за теб и не му давай следващ шанс. Майната му!
Пфф... т'ва пък на Св. Валентин да ти дойде така...
А и т'ва за сметките... чак пък винаги ти да си плащаш сметката... Остави го, ще си намериш друг.![]()
Колкото до парите... айде моля ви се една роза е 1-1.50лв. далеч не са много пари, явно просто не знае как да се държи с момиче и е стиснат даже.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
1во не всички са длъжни да уважават този "празник" .. ако е така от къв зор ще ти го честити ?
следователно няма да ти купи нищо...
2ро ти си супер гадна пикла ... ИЗТЕЗАНИЕ е това ,че си плащаш сметките ? какво по-нормално от това дриско малка ... парите , които има той техните ги изкарват с пот на челото .. от какъв зор на тебе ще ти плаща сметките ? .. за да спесстиш парички за коланче нали ?
от такива като тебе ме е гнус и ме отвращават !
П.С. и ти , и тези отгоре сте материалистки и заслужавате да си гниете сами до края на живота
ПФФФФФФФФФФФФФФ!!!Разкарай го тоя!Не стига че едно цвете не ти е купил ами и те е накарал сама да си платиш сметката!!!Майната му!!!да се чупи!Втори шанс ли?!Защо да му го дадеш?За да ти трови нервите още ли?!Мани го тоя!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
БОЖЕ ?!? КАК Е МОГЪЛ ?! КАК ТАКА НЕ Е ПЛАТИЛ СМЕТКАТА ? СЕЛЯНИН , МАЛОУМНИК , НЕЩАСТНИК , ИДИОТ , КРЕТЕН , БОКЛУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от AnIcHkAtA
КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА МОМЧЕТА.........
..еми има и те презират к*рви като теб !
Любовта не се измерва в цветя,подаръци и плащане на светки. Той може да е луд по теб без и да му хрумва че така ще ти стане приятно.Някой момчета изобщо не се замислят за тези неща . За това че е забравил да ти честити..да наистина е неприятно. Ако е бил само този случай,о.к може да си затровиш очите,но ако това ..отношение на ... абе кефя се да те мляскам,ама не заслужаваш внимание е системно..опитай да говорите,обясни му и после ако решиш късай .![]()
На мен винаги ми е било неудобно да ми се плащат сметките,дори и момчето с което имаме общо 2 години ..пак ми става някво кофти..
парите не са всичко!!!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
Според мен този човек ,не те уважава и не те обича и ако те харесваше щеше да ти честити и щеше да ти подари нещо!А,това което каза за сметката прозвуча,че ти искаш да ти плаща сметката,например мен ме е срам някой да ми плаща сметката,предпочитам аз да си я платя.Но никога не ми се отдава тази възможност,той не ми дава да плащам![]()
А,това момче с което си била преди не заслужава и да го погледнеш!
Ако според него любовта се доказва като ти казва ,че те харесва и държи на теб според мен ,не е така!
е тва вече е прекалено! мацко що го търпиш? ние момичетата не заслужаваме такова отношениеае остави подаръците сметката но поне можеше да ти го чистити! не вярвах че все още има такива момчета!!! той не те заслужава ще си намериш друг и наистина ще разбереш че с теб могат да се държат като принцеса дори само от жестовета и начина на говорене! Остави го този света е пълен с мъже но истински мъже а не като този мухльо!!
![]()
Awe hora tva e Sveti Valentin.edna jena jelae kolkoto i da e malko poove4e uvajenie na tozi den-edna kitka kvo tolkoz-1-2 lv e ako ne podari6 na priqtelkata to kvo zna4i?egati mom4eto,a pak tva da ne ti plati smetkata ve4e e unizitelno za nego...neznam...no ne mislq 4e tva e doraslo mom4e
-=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-
Момичета, момичета...
Чакайте аз да кажа:
НЕ МЕ ЕБЕ дали ще ми бъде честитено на Св. Валентин. Това е един измислен празник. За мен всеки един ден с моя слънчо е празник и не се нуждая от подаръци и разните му там. Това, че не е купил цвете и не ти е честитил...,та и сметката не ти е платил ..,че длъжен ли е ??
Или това е лошо възпитание ??
вие ще разберете ли ,че за много момчета този празник не съществува !Първоначално написано от KykL1chkAa
този празник е такъв , в католическите страни
БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТАКАВА -> това не е български празник !
всичко е въпрос на принципи !
не стига ,че има 8 март , а сега и на тая измишльотина подаръци искате
, нагли същества такива!
Аз съм с момиче от над 1 година , но това ,че не съм и подарил цветя , не значи ,че не я обичам .. и тя го осъзнава . разликата е ,че е на 18 , а не пикла на 13-14
14 февруари е ден на виното и българските винари , а не ден на к*рвите - материалистки
Приемете го
Има хора , които го почитат тоя празник - тяхна воля
но не карайте едно момче да си престъпи принципите и усещанията заради вашите такива
Първоначално написано от OtherDimension
То има пикли на 18 които също не го разбират тва! Яко е да ти се подари цвете,ама не е яко сама да си го искаш и изпросваш.
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ice_Queen
не знам , нямам думи аз ...
чак да се възмущават - трагедия изживявяла , ау-ау
и видиш ли той трябвало да плати сметката с половината надница на баща му за деня ... тц-тц
Не виждам какъв е смисълът само в един ден да се показва обичта. Толкова е насилствено. Когато има любов не е необходим специален ден, за да си покажете, че се обичате. С любим човек всеки ден е празник. Да приятно е да има един специален ден в годината, признавам си, че и аз го чествам, но не само него (всеки ден с приятеля ми е прекрасен). Така че не виждам смисъл да се разочароваш само заради 14. По-гадно е, че се държи така винаги.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
OtherDimension,
стига с тая сметка. Разбрахме вече.
Не е важно дали й плаща сметката или не, едно цвете не е пари, това е уважение.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
вземи си го сама тогава .. Защо да ти подяравам цвете , след като аз не почитам св валентинПървоначално написано от Lady Death
Това, че не и е подарил цвете не означава, че не си я обича и че не я уважава.
Само да кажа..
Нито за 6те месеца с приятеля ми получих цветя, нито за годишнината.
Но това не означава,че не държи на мен и не ме обича повече от всичко...
Некой тоя празник не го зачитат. Все пак да незабравяме, че е католически и привнесен от 15тина години в Б-я.Първоначално написано от Heartbreak Hotel
А за плащането на сметката не е длъжен да плаща и твоята. Особено ако и двамата не работите и вземате парички от мама и тате.![]()
Аз съм момиче- Приятелят ми работи,а аз не. Той изкарва пари,а на мен ми дават такива,но АЗ си плащам сметките. По-скоро се редуваме-1 път плаща той, 1 път аз,но то е все същото. Когато имам повод да почерпя-черпя,както и обратното. Не искам да съм му длъжна. Не разполагам с много пари,но мога да си позволя 1 сок!Първоначално написано от OtherDimension