.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 146
    Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    ПФФФФФФФФФФФФФФ!!!Разкарай го тоя!Не стига че едно цвете не ти е купил ами и те е накарал сама да си платиш сметката!!!
    БОЖЕ ?!? КАК Е МОГЪЛ ?! КАК ТАКА НЕ Е ПЛАТИЛ СМЕТКАТА ? СЕЛЯНИН , МАЛОУМНИК , НЕЩАСТНИК , ИДИОТ , КРЕТЕН , БОКЛУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА МОМЧЕТА.........

..еми има и те презират к*рви като теб !
    Аз съм момиче- Приятелят ми работи,а аз не. Той изкарва пари,а на мен ми дават такива,но АЗ си плащам сметките. По-скоро се редуваме-1 път плаща той, 1 път аз,но то е все същото. Когато имам повод да почерпя-черпя,както и обратното. Не искам да съм му длъжна. Не разполагам с много пари,но мога да си позволя 1 сок!
    нещо на теб да съм казал ?
    обърнах се съм подрастващите лигли ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от KykL1chkAa
    Awe hora tva e Sveti Valentin.edna jena jelae kolkoto i da e malko poove4e uvajenie na tozi den-edna kitka kvo tolkoz-1-2 lv e ako ne podari6 na priqtelkata to kvo zna4i?egati mom4eto,a pak tva da ne ti plati smetkata ve4e e unizitelno za nego...neznam...no ne mislq 4e tva e doraslo mom4e
    вие ще разберете ли ,че за много момчета този празник не съществува !
    този празник е такъв , в католическите страни
    БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТАКАВА -> това не е български празник !
    всичко е въпрос на принципи !
    не стига ,че има 8 март , а сега и на тая измишльотина подаръци искате
    , нагли същества такива!
    Аз съм с момиче от над 1 година , но това ,че не съм и подарил цветя , не значи ,че не я обичам .. и тя го осъзнава . разликата е ,че е на 18 , а не пикла на 13-14
    14 февруари е ден на виното и българските винари , а не ден на к*рвите - материалистки

Приемете го

Има хора , които го почитат тоя празник - тяхна воля
    но не карайте едно момче да си престъпи принципите и усещанията заради вашите такива
    Абе баща ми е директор на винпром-Свищов,ама пак подари на майка ми сърце и я заведе на вечеря. да,празникът е католически,но все пак какво лошо има да си намериш още 1 повод да си с любимия!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от KykL1chkAa
    Awe hora tva e Sveti Valentin.edna jena jelae kolkoto i da e malko poove4e uvajenie na tozi den-edna kitka kvo tolkoz-1-2 lv e ako ne podari6 na priqtelkata to kvo zna4i?egati mom4eto,a pak tva da ne ti plati smetkata ve4e e unizitelno za nego...neznam...no ne mislq 4e tva e doraslo mom4e
    вие ще разберете ли ,че за много момчета този празник не съществува !
    този празник е такъв , в католическите страни
    БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТАКАВА -> това не е български празник !
    всичко е въпрос на принципи !
    не стига ,че има 8 март , а сега и на тая измишльотина подаръци искате
    , нагли същества такива!
    Аз съм с момиче от над 1 година , но това ,че не съм и подарил цветя , не значи ,че не я обичам .. и тя го осъзнава . разликата е ,че е на 18 , а не пикла на 13-14
    14 февруари е ден на виното и българските винари , а не ден на к*рвите - материалистки

Приемете го

Има хора , които го почитат тоя празник - тяхна воля
    но не карайте едно момче да си престъпи принципите и усещанията заради вашите такива
    Абе баща ми е директор на винпром-Свищов,ама пак подари на майка ми сърце и я заведе на вечеря. да,празникът е католически,но все пак какво лошо има да си намериш още 1 повод да си с любимия!
    еми щом трябва да имаш повод , за да си с любимия сте го закъсали бая

Супер фен Аватара на Barbie
    Мацка, няма какво да страдаш по въпроса. Първо - сметките - тийнейджъри сте, няма какво той да ти плаща сметката.
    Второ - цветето, подаръка, честитката - ами, той е преценил, че няма повод да ти честити и толкоз.
    Разбирам, че искаш малко романтика и внимание, но той явно не е особено сантиментален. Ако това толкова те притеснява, не агонизирай, ами поговори с него. Намекни му, че имаш нужда от тези малки лиготийки в любовта. Ясно ми е, че искаш да се чувстваш обичана и че малките жестове биха те накарали да се чувстваш така (просто важи за всеки човек...), но трябва да приемеш приятеля си такъв, какъвто е...или да говориш с него и да направите компромис и двамата. (И стига драми )

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    не мога да разбера за какво спорите изобщо Не ти е платил сметката...ти малка ли си че да ти я плаща?!Не ти е подарил подарак..тук вече стаа по сложното...може да го е направил защото няма парички..може да го е направил защото си е мислил че той ти е достатъчен подарък!Признавам малко е глупаво да не подариш дори едно цвете на приятелката си...дори и да не го признаваш празника,можел е да го направи за да те зарадва да и да ти покаже че си обичана...!Било мъчение кат е мъчение какво праиш при него...или си с него или не... а не да ми ревеш като някфа пикла и говориш глупости...ние не можем да ти отговорим! Като имаш зор отиди го питай и да ти е мирна главата...ай успех

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

anonymous485803
    Guest

RE

1во не всички са длъжни да уважават този "празник" .. ако е така от къв зор ще ти го честити ?
    следователно няма да ти купи нищо...
    2ро ти си супер гадна пикла ... ИЗТЕЗАНИЕ е това ,че си плащаш сметките ? какво по-нормално от това дриско малка ... парите , които има той техните ги изкарват с пот на челото .. от какъв зор на тебе ще ти плаща сметките ? .. за да спесстиш парички за коланче нали ?
    от такива като тебе ме е гнус и ме отвращават !

П.С. и ти , и тези отгоре сте материалистки и заслужавате да си гниете сами до края на живота

ЕВАЛАТА, ЕВАЛАТА, ЕВАЛАТА!!!
    Напълно си прав. Това важи за всички момиченца които са с нагласата, че някои ще ги носи на ръце, пък те само ще си ............
    Поздравявам те пич, изключително правилно разсъждаваш!

Мега фен Аватара на koalka
    Остави тези неща за празника и сметката.Не издребнявай.Разбирам, че си искала да ти подари нещо и си го очаквала, но не винаги става това, което искаме.Но по-важното е, че се държи така през цялото време и не показва своите чувства.Ако не ти се търпи това полжение-се раздели с него.Явно на теб ти е писнало...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ееее, авторке, ама и твойта не е лесна
    чак мен ме заболя сърцето.... да не ти подари поне едно от онези непоносимо тъп... ъъъ.. прекрасни сърца "и лове у", или поне едно балонче....
    да не ти честити празника, несъществуващ в православния календар.... тцтцтц
    и сметката.... тука направо избухвам в ридания, признавам си
    не знам как не си посегнала на живота си още
    поне сресан ли беше ?

Повече от фен
    Еми...Щом ти е писнало изхода е ясен Наистина се е държал тъпо и може би не си заслужава да си губиш времето с него.
    П.п.:Едното нещо което не ми хареса в поста ти е за сметката.Все пак не сте женени,той не е длъжен да те издържа!Едно е той ако има пари и иска да плати да я плати-разбирам,че на всяко момиче би му било приятно.Но,все пак,не очаквайте винаги такива неща,защото момчетата на тази възраст в повечето случаи не работят,т.е. имат толкова пари,колкото и вие и да плащат двойна сметка може да им дойде вповече

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ами .. верно е било кофти за тебе , ама може би си очаквала прекалено много от него . Ако имаш чувства , просто поговорете , размислете , ако ли не .. бам , бай . Ще си намериш друго сладурче .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    stara zagora
    ami da lo6o vyzpitanie....tva e specialen den za men...i se symnqvam ako tvoqta priqtelka go otre4e,a i ne samo tq,tozi den trqbva da e razli4en ot ostanalite...ti ako ne i zeme6 edna kitka,ne q po4erpi6 ne6to ili nekva druga iznenada sega ne se se6tam...kyv kavaler si?kyv priqtel si? no ti si re6ava6..ti znai6 nai dobre...
    -=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Пфф... т'ва пък на Св. Валентин да ти дойде така...
    А и т'ва за сметките... чак пък винаги ти да си плащаш сметката... Остави го, ще си намериш друг.

Колкото до парите... айде моля ви се една роза е 1-1.50лв. далеч не са много пари, явно просто не знае как да се държи с момиче и е стиснат даже.
    ...розите бяха от 6 лв едната до 10 обикалях с един приятел за подаръци и ги видях...така че айде стига е била 1-1.50 освен ако не е от онези малките,къси...полу-овяхнали и т.н. като ще подарява такава по-добре изобщо да не го прави...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    stara zagora
    ave hora tolkova li ste....edin pyt se praznuva tozi den v godinata,ako togava ne ti podari edna roza,koqto struva nekvi si 5lv na kude e trygnal prosto.....e**si gadjeto det ima6!
    -=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-

Радвай се че щом е такъв поне сте се видяли а аз даже не се видях с моя приятел предния ден замина по работа и още не се е върнал чухме се по телефона е поне ми беше взел подарък предварително и ми го подари ч негов приятел де нз какво да те посъветвам явно и твоя и моя нестават за нищо да постъпят така на 14 02... нямам думи....

Мега фен
    Град
    Utopia..
    лигли

Супер фен
    Е*и му майката....да ви се не знае и в материалистките дето сте повечето (четох само първата страница,после не знам какво е ставало...) И какво,по дяволите,като не ти е платил сметката?! От 1 година съм с приятеля ми и рядко ми плаща сметките,това да е попречило на връзката ми по някакъв начин? В пълно умопомрачение съм На 14 нито бяхме на романтична вечеря,нито ме гледаше влюбено в очите,докато ми рецитира стихотворение написано специално за мен,нито ми изпрати плюшена мечка по курер....пихме бира и се спуквахме от смях с още 10 човека и мога да кажа,че си изкарах перфектно,не защото е 14 февруари,а защото бях със хора,на които държа (което може да се случи и всеки друг ден)!! Свети Валентин е адски глупаво нещо...да ви питам като е тоооолкова важен за вас този празник,празнувате ли и 4 юли?! Пфуууу........

П.С. Ако,искате ме нападайте-не ми пука,просто празника е глупав и се дразня как може да става причина за раздяла.
    П.С.2 И не,не се извинявам за острите думи
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Е*и му майката....да ви се не знае и в материалистките дето сте повечето (четох само първата страница,после не знам какво е ставало...) И какво,по дяволите,като не ти е платил сметката?! От 1 година съм с приятеля ми и рядко ми плаща сметките,това да е попречило на връзката ми по някакъв начин? В пълно умопомрачение съм На 14 нито бяхме на романтична вечеря,нито ме гледаше влюбено в очите,докато ми рецитира стихотворение написано специално за мен,нито ми изпрати плюшена мечка по курер....пихме бира и се спуквахме от смях с още 10 човека и мога да кажа,че си изкарах перфектно,не защото е 14 февруари,а защото бях със хора,на които държа (което може да се случи и всеки друг ден)!! Свети Валентин е адски глупаво нещо...да ви питам като е тоооолкова важен за вас този празник,празнувате ли и 4 юли?! Пфуууу........

П.С. Ако,искате ме нападайте-не ми пука,просто празника е глупав и се дразня как може да става причина за раздяла.
    П.С.2 И не,не се извинявам за острите думи

подушвам ,че сме от една порода !!!

П.С. Нитцше е велик , но за него жените са само за удоволствие .. при жена ли отиваш?-не забравяй камшика!
    таа как така го харесваш?

абе бий му шута явно ти няма никакво уважение...главата високо и да не ти пука търси някой,който да ти подхожда!!!!!!
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Guest
    Iha Da ne si izlizala s biv6iq mi?

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Не съм прочел целата тема, ма ще се изкажа... Бе т'ва свети Валентин е празник за пубери и комплексари според мене. Ако ти трябва повод (и то комерсиален празник) за да покажеш на любимия човек, че го обичаш значи има нещо сбъркано... Но нали съм задръстен и некомпетентен...
    Сега за Трифон Зарезан... на мене повод да се натряскам не ми трябва, но на празник е по-'арно. Само дето отказвам алкохола... но на всички пиЕндурници - Наздраве!
    В заключение: аз ще празнувам св. Галфон. Празник на ВСИЧКИ глупаци! Ние не се делим на раси и религии, за разлика от вас... мозъчните! На този ден простаците се организират и се вършат простотии (като този пост). И най-хубавото е, че св. Галфон е всеки ден!
    Последна умнотия: всички ще изгнием в гроба... влюбени, пияни, прости, сложни, даже и модератори.
    Честит празнки на всички императрици и най-вече на имперсите (момчета, свободен съм). Чувствайте се свободни да ме псувате. Приятен ден и весели празници, независимо какво празнувате! Извинете за вниманието!
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Супер фен

П.С. Нитцше е велик , но за него жените са само за удоволствие .. при жена ли отиваш?-не забравяй камшика!
    таа как така го харесваш?
    Ми всеки с предпочитанията си... Ницше харесвал удоволствието от женското тяло,авторката обича парите....разликата издва от там,че единият е останал в историята,а другият едва ли ще стигне много далеч с разбиранията си
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    Град
    Utopia..
    вярно , вярно

Голям фен
    Град
    София
    Не е пък длъжен да ти плаща сметката. Имаш си пари предполагам, тва, че сте гаджета, не значи, че трябва да те залива с пари. А и, много се извинявам, лично мнение, обаче Св. Валентин е супер тъп празник. Ако ви трябва ден, в който специално да си показвате любовта, а иначе не, значи...ми не говори особено добре за вас. Вярно, че по тоя начин се чувстваш обичана и желана, обаче не е нужно да е 14 февруари, за да си подарявате малки подаръчета или да си обръщате внимание и да си показвате, че се обичате. Но това си е мойто мислене.

Голям фен
    Еми то..тоя празник по принцип не е християнски и не всички го уважават...А пък де да знаеш може да не е имал пари ли не знам...
    Ти си прецени...
    хахаха..Като се замисля, че с моя се караме кой да плати.....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    хахаха..Като се замисля, че с моя се караме кой да плати.....
    i nie taka
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си