.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 146
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    хахаха..Като се замисля, че с моя се караме кой да плати.....
    i nie taka
    И ние.
    Баси смешката е. Настава истинска борба понякога.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Ало, малката! Гаджето не ти е бавачка! Ако искаш да ти е клиент, е друг въпрос.

...

Какво не е длъжен бе хора?!...разбира се че е длъжен,ако не сметката и подаръка-то поне едно "Обичам те!" е могъл да подари,предполага се че щом е с нея е така.Той щом на Св.Валентин(БГ празник или не...без значение)не се е сетил да и каже какво значи тя за него,кога ли ще се сети?!...и втори шанс иска,колкото да не е сам сигурно
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Ne moga da razbera momchetata dlujni li da sa da plashtat smetkata vinagi?az lichno nikoga ne ostavqm nqkoi da mi plashta,shtoto posle se chuvstvam dlujna...Za praznika - mojelo e da ti chestiti da...ama ne vseki go praznuva.Za rozata si prava - vid uvajenie e vse pak mojelo e da se prajali....Gadnichko e da ochakvash i nishto ama ne e kraq na sveta.
    Izvoda - ti prosto ne iskash momche kato nego.Shtom ne ti e dobre nameri si nqkoi,koito bi napravil vsichko tova za teb.uspeh
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен

Re: Re

Цитирай Първоначално написано от vladi81
    Абе ти щом търпиш такива унижения, значи ти си виновната, не той. Сама си си избрала да бъдеш с такъв човек. Според мен мила заслужаваш медал Орден Стара планина Іва степен, просто защото никоя нормална и поне малко уважаваща себе си жена не би могла да търпи такъв човек. Кажи какво те е държало при него дори и до сега?
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Guest
    eiii ti toq v celiq forim deto naliva kraino vreme e da se spre66 a nemisli6? ti si vqno dosta ograni4en 4estno kak moje da ima laina kat teb seriozno tuka negvorim za smetki a gvorim pone za blagodarnost koqto vzaimno da izrazite vs epak toq 4ovek ti e dla 6tatslivi migove i zaslujava edno cvete ti si nqkav stisnqk koito qvno mama i tati dobre sa go vazpitali da se stiska ama nevijda6 li 4e pokazva6 kolko si jalak i q se spri s teb obidi tuka kam jenite kurvi i murvi tii da ne si po hybav i tuka momi4eta kraino vreme mu zapu6ete ystata kvo se saglsqvate s nqkav kompleksar bixte li iskali takav kat toq za priqtel aidee razkrai se sme6ko

Guest
    eiii ti toq v celiq forum deto naliva kraino vreme e da se spre66 a nemisli6? ti si qvno dosta ograni4en 4estno kak moje da ima laina kat teb seriozno tuka negovorim za smetki a govorim pone za blagodarnost koqto vzaimno da izrazite vse pak toq 4ovek ti e dal 6tatslivi migove i zaslujava edno cvete ti si nqkav stisnqk koito qvno mama i tati dobre sa go vazpitali da se stiska ama nevijda6 li 4e pokazva6 kolko si jalak i q se spri s teq obidi tuka kam jenite kurvi i murvi tii da ne si po hybav i tuka momi4eta kraino vreme mu zapu6ete ystata kvo se saglsqvate s nqkav kompleksar bixte li iskali takav kat toq za priqtel aidee razkrai se sme6ko

napalno sam saglasna s teb nie iskame prosto 1 uvajenie ne stava vapros za parite i podaracite a za malkite jestove na koito vsqka 1 jena se radva i se 4uvstva naistina obi4ana! Za kvo ti e maj kato nz i na praznik kak da se darji s teb! jenite se radvat na 1 hubava duma na 1 mil jest no koi li da se seti za tova!!! az pone se radvam 4e priqtelqt mi ne e takav....a i si mislq 4e mn malko sa ostanali kato teb ako ne e taka....gorkite jeni ne im pojelavam da imat takav maj koito ne znae kak da se darji s 1 jena i kak da q napravi 6tastliva!!!

gostenkata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    1во не всички са длъжни да уважават този "празник" .. ако е така от къв зор ще ти го честити ?
    следователно няма да ти купи нищо...
    2ро ти си супер гадна пикла ... ИЗТЕЗАНИЕ е това ,че си плащаш сметките ? какво по-нормално от това дриско малка ... парите , които има той техните ги изкарват с пот на челото .. от какъв зор на тебе ще ти плаща сметките ? .. за да спесстиш парички за коланче нали ?
    от такива като тебе ме е гнус и ме отвращават !

П.С. и ти , и тези отгоре сте материалистки и заслужавате да си гниете сами до края на живота
    mnogo to4no go kaza.sorry no az sa6to mislq 4e tva 4e ti e gadje ne e dlajen da ti pla6ta smetkite.kak moje da nari4ate tova neuvajenie??
    ne vi li e neudobno da vi pla6tat smetkite znaeiki 4e tva sa parite na tehnite koito koi znai kolko sa se ma4ili da gi iskarat.nqmam dumi prosto,a posle si4ki kazvat 4e ne sa materialistki i e bilo po vajno za tqh haraktera....

Мега фен
    На някои хора не са им нужни подаръци, за да се почувстват обичани. Други неща са важни.

Guest
    abe xora negovorim za pari ee 6to ste tolkova elementarni 4esno...ii ve4e go izkaraxte milionite deto se 4ypili tqxnite da ba4kat edno sok4e e 1.20 ama ne e vaprosa za smetkite interesno mi e kak moje viq da razsajdavate taka interesno mi kak moje mladite maje da sa stanali takiva nikoga ne sma davala da mi pla6tat smetkite ii stiag s teq smteki be kvo gi govorq i az gvorim za edno kafe aii molq vi se gorkinkite mom4enca niq ku4kite jenite vi izqdoxme pari4kite aide kompleksari zatva takia kat teb stisnati nqmat imat pari pak nikoga moga ti kaja drebni du6i4ki

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    дразните ме д'е*а
    мъжът не е длъжен да плаща сметката и да купува подаръци - ако иска да плаща ще иде в публичен дом
    кво уважение, кви 5 лева има хора, които са твърдо против Св Валентин, бях шокирана, когато 2-ма приятели ми подариха рози тая година
    може все пак да е нямал пари
    може да не е влюбен в теб, затва да не ти честити празника и да не казва, че те обича
    и последният, може би най-верен вариант - Той може просто да е дърво (не намирам по-подходяща дума) и да не се е сетил въобще какъв ден е
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    xaxaxa offf kvi kurvi kvi pet leva be male sme6ni4ki ste kat 4yqt xorata za pari ii mi stava sme6no kolko jalki stavat ! tva si e do 4ovek ii do principi!

кво уважение, кви 5 лева има хора, които са твърдо против Св Валентин, бях шокирана, когато 2-ма приятели ми подариха рози тая година

:точно казано не секи го празнува и един от тях съм аз
    Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P

ne stava vapros za parite ! moqt podarak za sv.valentin be6e prezentaciq na power point no nemojete da si predstavite kolko 6tastliva me e napravila tq ne be6e ni6to osobeno prosto ima6e na6i snimki i po nqkolko dumi na vsqka ot tqh! i imah 4uvstvoto 4e moq podarak e nai hubav!!! taka 4e iskam da kaje 4e podaraci mogat da se napravqt i bez pari vajnoto e da ima6 jelanie no problema e 4e ne vseki go ima!!! za sajalenie...

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    хахаха..Като се замисля, че с моя се караме кой да плати.....
    i nie taka
    И ние.
    Баси смешката е. Настава истинска борба понякога.
    И ние за тва се караме ххаха
    А до авторката ще кажа, че е ебаси тъпата... Не е длъжен да ти плаща сметката. Ако той го иска ок... Ама просто тва са си неговите пари, ако иска ще ги харчи за теб.
    И не всички празнуват тоя супер малоумен празник. Даже някои хора като мен дори не го зачитат като такъв.
    Не е длъжен да ти лиже земята под краката само щото бил някъв си празник ебаси...
    И OtherDimension си е напълно прав...
    Голямо чудо, ти си с него защото го харесваш или щото искаш някой да ти плаща сметките ебаси?
    I love you...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Alerta

И OtherDimension си е напълно прав...
    Голямо чудо, ти си с него защото го харесваш или щото искаш някой да ти плаща сметките ебаси?
    алилуя ! има трезво мислещи момичета в този свят и в този форум [-o<

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Да не е длъжен,но можеше да купи едно карамфилче за 60 стотинки нали ? Или да откъсне некфо цветенце от градинка..кокиченце или и аз не знам.Даже мен повече би ме трогнало и ме е трогвало както си вървим и хоп китка или некфа тревичка Важни за малките жестове наистина.И аз не очаквах нищо от моя приател,но той ми подари..Явно се е сетил за мене и по този начин доказа,че знача нещо за него ? Не винаги едно обичам те е достатъчно...Нужни са и деиствия.Аз лично се уморих да споря с него на тема сметка и го оставям да плаща,когато иска..Но е и друг въпроса,че понякога купуването на едно сокче от 70 стотинки от павилиьонче може да те направи щастлив ? Тя е искала само малко нежност,а вие и се нахвърляте.Добре ще ми кажете ли сега,че няма да се зрадвате ако приятелят ви дойде с едно цветенце на срещата ви ? Или да ви е купил гривничка или нещо от сорта ? Нима няма да се зарадвате или ще кажете " офф бегай бе аз искам думи не жестове" ? Всяка жена има нужда от малко внимание,от една прегрътка или дори от едно плевелче откъснато от междублокова градина?

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    1во не всички са длъжни да уважават този "празник" .. ако е така от къв зор ще ти го честити ?
    следователно няма да ти купи нищо...
    2ро ти си супер гадна пикла ... ИЗТЕЗАНИЕ е това ,че си плащаш сметките ? какво по-нормално от това дриско малка ... парите , които има той техните ги изкарват с пот на челото .. от какъв зор на тебе ще ти плаща сметките ? .. за да спесстиш парички за коланче нали ?
    от такива като тебе ме е гнус и ме отвращават !

П.С. и ти , и тези отгоре сте материалистки и заслужавате да си гниете сами до края на живота
    Макар и доста крайно изказано, подкрепям с 2 ръце. Аз толкова ли съм нещастна, че приятеля ми не признава Цв. Валентин за български или православен празник? Е като му се появих с подарък, до вечерта отговори. А да и сметките си сама плащам. И кво да лягам да мра ли ?!

Guest
    ox trezvomisli6ti .ti 4yva6 li se? negovorim za smetki vseki den be tva e eidn pat v godinata iii pak stia s teq pari vajnoto e 4e ni6to ne e naprail zakvo da bade s takav niq jenite sme nesigorni v pove4teo slu4ei vse s epritesnqvamne dlai mom4eto nqma dqa xlatne po dryga dali mu zadrajme trapkata s ne6to takova dori i malko bi bila po-spokoina.ii tuka teq momi4eta deto go podrepqt toq sa basi i jenite ..nqmam dumi toq ponapred vika kurvi murvi seq tuka se prai na interesen malee..taq tvoita rpiqtelkja e tolkva zabludenka gorkata ama iska6 ot neq vsi4ko nali sex mex ala bala vinagi krankata jenite i amko moje te svi4ko praqt q viq s racete v kba ste ailqka a?

Супер фен

Re: Дойде с ръцете в джоба на Свети Валентин!!!

Цитирай Първоначално написано от Heartbreak Hotel
    Дам наистина... до последно се надявах, че нещата ще потръгнат... че той ще спре да се държи като простак и да се прави, че не знае какво да прави на среща с момиче... но това вчера просто преля чашата.
    Не стига, че не ми поднесе абсолютно нищо за празника, ами дори и не ми го честити!!!
    За капак ме остави сама да си платя сметката, баш на празника!
    Не мога повече така, не издържам... това не е връзка, а изтезание. Хубаво, преглътнах факта че сама си плащам сметката. Преглътнах фатка, че не се виждаме с дни, ама това снощи... беше капака на простотията. Защо един път той не направи компромис със себе си, бе мамка му!? Толкова много ли исках?! Исках просто едно цвете, едно уважение... айде майната му на цветето, знам че е стиснат за пари... ама поне да ми беше честитил бе мамка му.
    Той само твърди, че го е грижа за мен и, че ме харесва... но вече месец от както излизаме не ми го е показал.
    Снощи бях много разстроена и му казах, че повече не искам да го виждам. Моли ме да му дам втори шанс, а аз му казах че достатъчно пъти му прощавах. Според вас какво да направя?
    Явно е тъпак...Остави го...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ox trezvomisli6ti .ti 4yva6 li se? negovorim za smetki vseki den be tva e eidn pat v godinata iii pak stia s teq pari vajnoto e 4e ni6to ne e naprail zakvo da bade s takav niq jenite sme nesigorni v pove4teo slu4ei vse s epritesnqvamne dlai mom4eto nqma dqa xlatne po dryga dali mu zadrajme trapkata s ne6to takova dori i malko bi bila po-spokoina.ii tuka teq momi4eta deto go podrepqt toq sa basi i jenite ..nqmam dumi toq ponapred vika kurvi murvi seq tuka se prai na interesen malee..taq tvoita rpiqtelkja e tolkva zabludenka gorkata ama iska6 ot neq vsi4ko nali sex mex ala bala vinagi krankata jenite i amko moje te svi4ko praqt q viq s racete v kba ste ailqka a?
    Нем и казвай каква жена съм,ако обичаш Просто моето мислене е доооста по-различно...и няма нищо лошо в романтиката-напротив аз си падам адски много по нея,но да задължиш някой да ти го показва на някакъв празник (който се празнува от ш*баните американци) е повече от глупаво А щом се съмняваш в чувствата му-твой си е проблема! Не ми купи златна гривна (примерно) за Св. Валентин,но едва ли една година седи при мене,просто за разнообразие....я се стягайте,моля ви се
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    xaxaxa ma koi vi govori za zlatni grivni i za takia gluposti samite viq neznaite zkavos porite li4no az mrazq da mi podarqvt ne6ta 4yvstvam se dlajna mrazqt da me 4erpqt obi4am da se 4yvstvam samostoqtelna oba4e to tva govori kav 4ovek e do teb takav koito e stisnat i po kasno nevijdam kakav maj moje da bade i kak 6te si bie jenata i decata 4e mu zimali pari4kite iii pak vi kazvam vmania4avate s e po teq smetki tva za 2lv v eidn den ot godinata za nqkoi aide molq vi se stiuga s teq gluposti toi taka qvno i e pokazal 4e ne mu puka mnogo qsno 4e 6te go zareje nqma da mu se ynijava q

Tesinka
    Guest
    Moje da e imalo prichina,koi znae.Moje da ne e imal dostatuchno pari ili puk da ne uvajawa praznika.... vsi4ko moje.Ako tolkova iskash da znaesh go pitai. Ama puk ne smqtash li 4e malko nahalitet si padash 6tom za twa mu praish problem.Pitai go i shte ti kaje.

Супер фен
    И все още никой не ми е отговорил-4ти юли празнувате ли го?!
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си