- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дойде с ръцете в джоба на Свети Валентин!!!
пъро се научи да не допускаш ЕЛЕМЕНТАРНИ правописни грешки , за да мога да съм сигурен в това , което съм ти прочелПървоначално написано от Анонимко
2ро , ако исках само секс , нямаше да съм с нея повече от година , нали ?
3то имаш още годинки и акъл да натрупаш , за да наречеш себе си жена.. в момента си жалко подобие на това , което жена означава .. в момента си тъпа шундра най-общо и мило казано
4то - какво по дяволите значи това? :
Първоначално написано от Анонимко
Вие продължавате, а ?
Баааси...![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
xaxaxxaxaa...ooooo nemoga koi v momenta se pokazva kato tapa stisnata 6yndra aidee xoi se vapitai nqkade kak da se darji6 kam edno momi4e garanciq 4e zanapred takav nikoi
nqma te trae elemntarnik deto pi6e vav forum4eta aidee 4aooo nqmam namerreniq se nalivam s teb dostata4no jalko podobie na mom4e si
отивай да си гледаш сериалите ... с кривите ти представи освен да се възползват от теб , друго няма да правят "истинските момчета"Първоначално написано от Анонимко
късмет в живота .. ще ти е нужен
п.с. скоро чакам тема в "Секс" : Моля ви хора , бременна съм !!
xaxaxaxa ti ako se nari4a6 istinsko mom4e vzemi se gramni ti kazax ve4ee ti si jalko podobie ako neznae6 endo vreme da si bil kavaler se e priemalo za majetsveno ti ne si ni6to ot tva togava zakvo govorim i moito mom4e povqrvai mi imam dosta pove4e akal ot teb da znaq kvo praq
ако за теб кавалер е човек , на който всички ласки са свързани с пари - като това за сметката , да ти купи дюнерче , да ти плати входа за дискотеката - значи си много пропаднала . Това , което аз съм направил за моето момиче , вярвай ми , никой няма да направи за тебПървоначално написано от Анонимко
А сега чао , нали си тръгваше ?
Не те знам мъжко, женско ли си...Първоначално написано от Анонимко
но си хипер ограничено същество
и дразниш със съществуването си.
Аааа женско си.
Добре, ще направиш добро на света, ако изчезнеш в дън земя.
Как може момиче да говори така ? Едно, че не можеш да пишеш.. и второ.. няма второ.
Любовта не е рози и платено кафе...
За мене Свети Валентин е един обикновен нормален ден...защо само на тоя ден всички се сещат да обичат и да подаряват подаръци,през останалото време не се ли обичат,не си ли подаряват подаръци дори без повод просто така...за момчето може също това да си е обикновен ден и да е решил че не е нужно точно на този ден да ти показва колко те обича...колкото до сметката мисля че ти трябва да си я плащаш,той не е с теб да те издържа... Много тъпо си поступила като си го отрязала за нищо
abe koi vi govori za rozi male mnogo ste sme6ni seriozno mnogo xora sa pravili mnogo ne6ta za men iii mngoo ste zle be marlio i taq marlata sled nego doseq nikoga ne sam pozvolqvala mi pla6tat smetki i kafeta trise pati vi go kazax ma si govorim prosto ei taka za jesta ne e zadaljitelno tva se izrazi v pla6tane na smetkite sme6ni ste! seriozno v momenta kat nqkvi zay4nei papgali povtarqte ne6to bez dori da se zamislqte kvo govorite neka ti se padne na tebe takav ti go pojelavam ai seq ne me zanimavaite elementarni4kite te ei takia va6ki kat vas stranata ni e v takova polojenie drebni dy6i4ki aidee
Нали трябва да се заям за нещо, ма , ШЛЮХО.Първоначално написано от Анонимко
продължавам да научавам нови думи от тебПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Мърла на някой друг,ясно? (ако беше насочено към мен...)Нито ти говоря заучено,нито нищо...не съм казвала,че на тебе ти плащат входа в дискотеката и кафетата и не знам си още какво....не съм изтъквала,че ти е приоритет (не е било лично към теб поне) и не ми пожелавай никакъв,защото моят приятел е такъв-като има пари ще ми купи китка ей така,защото е решил,а не понеже е някакъв псевдо-празник,като поиска може да ми докаже,че ме обича без роза (която между другото е едно от най-гадните цветя,защото доста бързо увяхва) и не ми пука,че до сега ми е подарил нещо само за рождения ми ден и Коледа...не съм с него заради ш*баните му подараци,а заради това,което е той самияПървоначално написано от Анонимко
И спор с тебе не може да се води....убиваш удоволствието с простотията си
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от Lady Death
Хах, при нас на Св. Валентин розите бяха по 5 лв.![]()
По темата - може би си е просто такъв - стеснителенЗнам ли, това че не ти е подарил нищо и не ти е купил подарък не е повод да го късаш. Има и друго - тоя празник не е български и може да не го чувства изобщо като празник и именно заради това да не ти го е честитил.
![]()
ми ти си напраила квото трябва зарежи го и тва е...тои се държи като пълен идеот........!!!!Първоначално написано от Heartbreak Hotel
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Първоначално написано от OtherDimension
Dobre go kaza
Sveti Valentin ne e pravoslaven praznik a katoli4eski mn qsno 4e nqma da ti go 4estiti...
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
вие ще разберете ли ,че за много момчета този празник не съществува !
този празник е такъв , в католическите страни
БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТАКАВА -> това не е български празник !
всичко е въпрос на принципи !
не стига ,че има 8 март , а сега и на тая измишльотина подаръци искате
, нагли същества такива!
Аз съм с момиче от над 1 година , но това ,че не съм и подарил цветя , не значи ,че не я обичам .. и тя го осъзнава . разликата е ,че е на 18 , а не пикла на 13-14
14 февруари е ден на виното и българските винари , а не ден на к*рвите - материалистки
da suglasna sum do nqkade s tova,moje bi toi ne e ot tezi koito za4itat praznika,no ako e taka pone e trqbvalo da ti kaje,zatova mislq 4e prosto ne e djentalmen
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Аз имам един въпрос - а ти беше ли му купила нещо?Първоначално написано от Heartbreak Hotel
![]()
2т. системно
Първоначално написано от OtherDimension
=D> =D> =D> ЕВАЛА !
Ако ти беше купил подарък,цвете и ти беше платил сметката сега щеше ли да си влюбена ?
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Отностно някой постове пуснати преди моя.. които обявяват момичето за материалистка... бих казала, че не е такава, а просто ще и е много по-добре да си делят сметката например!!!
Да не би пък нейните родители да бачкат за да му плаща неговите сметки?
Просто трябва да има баланс.
Празника може и да е католически, но защо тогава въе всеки магазин преди 14/02 се намират някакви сувенирчета символизиращи любовта.
Според мене.. едно момче и момиче .. чувстващи се влюбени биха си изкарали един Св.Валентин ... винаги когато си иска, но пък защо и да не е на 14/02? Така де..
По темата:
И аз изкарах един такъв подобен Св.Валентин, но ако приятеля ми по-принцип е чак толкова стеснителен.. нямаше да издържа.
По-добре сега отколкото после..
Иначе сама си прицени колко го харесваш и т.н.
Защо да си слагаш главата в торбата, щом това е само началато, ако наистина си решена да скъсаш с него явно и не го харесваш чааак толкова много... Може и да го пропуснеш.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Абе вие ще разберете ли, (към момчетата се обръщам), че това е важен ден за една жена!
Както за вас е важно да се напоркате неимоверно много, така и жената иска малко внимание в този ден!!! И не ми излизайте с номера, че бил католически празник... дрън, дрън... Като не ни уважавате "лиготийките", ходете с мъже!!! Всяка жена иска да се чувства специална, на този ден... обичана. Ами представете си как се е чувствало въпросното, момиче когато е виждало връстничките му с цветя и други подаръци, а тя дори едно "обичам те" не е получила.
Не плаща, сметката (абсолютно всеки джентълмен трябва да се бръкне за 30 стотинки - това не са много пари и вместо да ги даде за цигари и алкохол да ги даде, за уж обичаното от него момиче, така че стига сте ми скачали, че били много пари!!! И тук изобщо не става дума, за парите - а за едно простичко уважение!!! или може би момичето е трябвало да му влезе в положението, че няма пари и тя да почне да му плаща сметките, от съжаление?! Щом си тръгнал да сваляш едно момиче - ще спазваш етикета, ако ти се свидят 30 ст. и предпочиташ да си ги изпоркаш (защото съм сигурна, че въпросното момче би предпочело, да ги изпие или изпуши, пред това да ги задели за нея), значи не си дорасъл да излизаш с момичета!
Ами.... той сметката не й е платил... тя подарък очаква... хах
Между другото - момичето не е задължено да поднася подаръци. Тя трябва да е тази, която да бъде ухажвана, обичана, глезена...
Накрая стигнахме до извода, че тя просто си губи времето с тая утрепка. Това е. Зарязвай го и не си трови нервите. Отдавна е трябвало да го направиш.
Определено пича е![]()
Зарежи го, само като разбрах за сметката че не я е платил.. Как може такова безобразие.. Лично аз никога не бих го направил..
Не, не просто тоя е безобразник
![]()
Любовта е по-силна от всичко
Ole boje vie tazi tema q napravihte svetoven problem. I kakvo ot tova ne i e podaril nishto i ne se e oharchil za neq . Emi izvinqvai mnogo vie ste bili zaedno samo 1 mesec ... az kato napravih 1 mesec s priqtelqt mi ne iskah da mu priema podaryka z arojdeniqt mi den pak kamoli da mi plashta toi smetkite. Che nali i toi trqbva da te opoznae da znae koga iskash nesjnost romantika ... i koga iskash da si seriozna . Emi toi ot kade d aznae che tozi praznik e tolkova vajen za teb . Za men lichno ne e vapreki che vse pak shtqhme da idem na vecherq no dori ne se i vidqhme .. zashtoto si imashe prichini s kolatat. A tova kolko chesto se vijdate ... emi ne e zaduljitelno vseki den da si s gadjeto ( ne sym taiz koqto da go kaje ama) a pak i ima vreme dokato veche stane vreme da iskate da budete zaedno vseki boji den . Prejivei go golqma rabota i ne stava vapros dali uvajavash sebe si ... a kak mislih po tozi vapros. I az uvajavam sebe si no znam koga e prekaleno da podarqvali sa mi no veche en iskam naradvah se na takiv neshta shte ti doide i na teb vremeto ima vsqkakvi muje . A zashto toi trqbva da si promeni misleneto a ne ti ?! A za smetkatata prosto trqbva da se razberete vapreki che az go namiram za normalno to e vse taq dlai shte se reduvate ili shte si plashtate po otdelnu. Nito ti si prava nito toi! Prejivei go ne e svetoven problem!
хаха баси нещастника, аз по принцип се чувствам ядски неловко ако момиче иска да си плати сметката или да делим, затва винаги изчаквам да отиде до тоалетната и тогава плащам , тактика малко![]()
пп заеби го тоя
Podkrepqm te za tova koeto kazva6, no ne e nujno da obijda6 drugite vseki si ima sobstveno mnenie. Nie s moq priqtel daje za praznika ne uspqhme da se vidim, no 2 dena po-kysno si pihme vinci v zadu6evna kompaniika v edna kvartalna kry4mi4ka. Kogato boi4a6 daden 4ovek nqma zna4enie dali e Sveti Valentin, ti pokazva6 liubovta si prez cqloto vreme i ne sa nujni razni podaryci, za da se dokazva tova.Първоначално написано от OtherDimension
A po temata: Tova koeto e napravil na praznika ne dokazva ni6to. No ako se dyrji studeno s teb ili "prosta6ki" zna4i nqma smisyl da prodyljava6 6tom ne ti e priqtno. I posledno edin vypros kym avtorkata: Za6to smqta6 4e trqbva da ti pla6ta smetkata? Po sy6tata logika za6to ti ne mu q plati6, nali e praznik![]()