.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 146
    Голям фен
    za6to mn hora si mislqt 4e mom4eto trqbva da pla6ta smetkite zadaljitelno?tva e glupavo.ok praznik moje da e bilo,no na men mi e mn tapo priqtelqt mi d ami pla6ta smetkata kogato i da bilo!toi sa6to e na djobni pari,ne mi e priqtno da me izdarja kato postoqnno mi pla6ta smetkite.neudobno mi e da mi q plati dori edin pat!
    a v tvoq slu4ai ti sama preceni:1vo priqtelqt ti moje da ne obi4a praznikat Sv. Valentin i da ne go s4ita za praznik.t.e. po tazi logika moje zaradi toav d ane ti e kupil podarak,cvete ili t.n.
    no ako toi se darji taka postoqnno.zareji go ne se zanimavai.100% 6te si
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Какво???? не ти е подарил нищо и не ти го е 4еститил дори...и на тва се вика мом4е...мила ще си намериш друг.Правилно си постъпила като си му казала 4е не искаш да го виждаш.Заеби го

Супер фен
    Град
    Мбабане
    пак като не е дошъл с хyя в ръка....

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))

Re: Дойде с ръцете в джоба на Свети Валентин!!!

Цитирай Първоначално написано от Heartbreak Hotel
    Дам наистина... до последно се надявах, че нещата ще потръгнат... че той ще спре да се държи като простак и да се прави, че не знае какво да прави на среща с момиче... но това вчера просто преля чашата.
    Не стига, че не ми поднесе абсолютно нищо за празника, ами дори и не ми го честити!!!
    За капак ме остави сама да си платя сметката, баш на празника!
    Не мога повече така, не издържам... това не е връзка, а изтезание. Хубаво, преглътнах факта че сама си плащам сметката. Преглътнах фатка, че не се виждаме с дни, ама това снощи... беше капака на простотията. Защо един път той не направи компромис със себе си, бе мамка му!? Толкова много ли исках?! Исках просто едно цвете, едно уважение... айде майната му на цветето, знам че е стиснат за пари... ама поне да ми беше честитил бе мамка му.
    Той само твърди, че го е грижа за мен и, че ме харесва... но вече месец от както излизаме не ми го е показал.
    Снощи бях много разстроена и му казах, че повече не искам да го виждам. Моли ме да му дам втори шанс, а аз му казах че достатъчно пъти му прощавах. Според вас какво да направя?
    ХАхАхаахахАхАхА Гадна,пропаднала,лигла...."П еглътанала факта,че сама си плаща сметката"..,......леле как ме издразни....ти луда ли си?!Длъжно ли е момчето да те издържа,ма!?Човека не уважава празника..не го празнува...логично е да не ти го чистити или да не ти подари нещо,,,,Ти що не празнуваш Ханука?! Ти под среща какво разбираш?!Нека позная...излизате=>ти си поръчваш от най-скъпото,в най-скъпото кафе=>той ти плаща сметката=>ти си доволна,че момчето и сигурна,че си със заможно момче,което "не е стиснато.."....леле.................

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Дам наистина... до последно се надявах, че нещата ще потръгнат... че той ще спре да се държи като простак и да се прави, че не знае какво да прави на среща с момиче... но това вчера просто преля чашата.
    Не стига, че не ми поднесе абсолютно нищо за празника, ами дори и не ми го честити!!!
    Не мога повече така, не издържам... това не е връзка, а изтезание. Хубаво, преглътнах факта че сама си плащам сметката. Преглътнах фатка, че не се виждаме с дни, ама това снощи... беше капака на простотията. Защо един път той не направи компромис със себе си, бе мамка му!? Толкова много ли исках?! Исках просто едно цвете, едно уважение... айде майната му на цветето, знам че е стиснат за пари... ама поне да ми беше честитил бе мамка му.
    Той само твърди, че го е грижа за мен и, че ме харесва... но вече месец от както излизаме не ми го е показал.
    Снощи бях много разстроена и му казах, че повече не искам да го виждам. Моли ме да му дам втори шанс, а аз му казах че достатъчно пъти му прощавах. Според вас какво да направя?
    ХАхАхаахахАхАхА Гадна,пропаднала,лигла...."П еглътанала факта,че сама си плаща сметката"..,......леле как ме издразни....ти луда ли си?!Длъжно ли е момчето да те издържа,ма!?Човека не уважава празника..не го празнува...логично е да не ти го чистити или да не ти подари нещо,,,,Ти що не празнуваш Ханука?! Ти под среща какво разбираш?!Нека позная...излизате=>ти си поръчваш от най-скъпото,в най-скъпото кафе=>той ти плаща сметката=>ти си доволна,че момчето и сигурна,че си със заможно момче,което "не е стиснато.."....леле.................
    мнмн ама мнмн си права сажалявам за предното мнение ...не беше вярно ся се позамислих по сериозно....ти вено си мнм тъпа как можеш да очакваш да ти частити като не го празнува.....!?!!?!!??!ти си мнм митана МА мършо ти се имаш не неква принцеса ВЕ тои да не е син на Родфелер хубао някои път тряаа да се плати сметката на момичато ама ......пфффф ьхаьхах ти ко напраим МА....лигла смотана....надута си ама мнмн...земи та си намери некои като теб остаф момчето намира....!!!Патака смотана
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от POLA^_^

Мноу ясно съгласен съм с Пола а също и със Seizure of Power

АА моля ви махнете тая тема че се дразня секи път когато я погледнаа

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    хаха хаха хаха ! ! !
    Идва на Св.Валентин с празни ръце
    Не ти честити праазника
    Казва че те харесва ,но не го показва
    Оставя те да си платиш сметката
    ЧЕ Е ПЪЛЕН ИДИОТ !!!

Град
    ХмХмм... като се замисля проблема май е в автора на темата ..
    ПОЛА напълно съм съгласен с теб .
    Момчето не е длъжно да ти плаща сметката .
    Не е длъжен и да ти честити ако не празнува празника . Ама що ли няма да го празнува ..
    Е и ние не празнуваме Рамазан Байрям хахха

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    1-во момчето не е длъжно да ти плащта сметките,тва че ти си научена така си е твой проблем.Колкото до това че си се засегнала задето не ти е честитил- да тъпо е но пък може да си има своите причини както казаха другите.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Е то си го пише кристално - "дойде с ръцете в джоба" - кви си мислиш че са правили там? Все пак е денят на любовта, а любов не можеш да правиш без мазен к-ур вали така. Демек момчето си е било в час и изобщо не е виновен че не е знаел че трябва вместо любов да дава е трябвало пари да дава. Курвиииии върнете ми паритееееее
    аз ще ви върна ебанетоооооооооо.
    2т. системно

zz
    Guest
    Я кажи ти какво му подари?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zz
    Е аз питах преди три страници същият въпрос ама никой не посмя и да ми го уважи поради неизвестни за мен причини.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Е то си го пише кристално - "дойде с ръцете в джоба" - кви си мислиш че са правили там? Все пак е денят на любовта, а любов не можеш да правиш без мазен к-ур вали така. Демек момчето си е било в час и изобщо не е виновен че не е знаел че трябва вместо любов да дава е трябвало пари да дава. Курвиииии върнете ми паритееееее
    аз ще ви върна ебанетоооооооооо.

Trqbva li da ste tolkova brutalni ne se govori za e*ane,a za jest
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest
    Ox ne nemoga q prestanete elementarni stee basi za kvi goelmite smetki golmiete problemi maina go napraxite tva gvori za 4oveka 4e e tsinat i drebnav 4e e egoist i se prai na interesen golemiq majkar li kvo .tq 6t mu varvi zad gaza toi 6te i vika''vrii ma'' nikoi sebeyvajava6to s emomi4e nqma da go napravi zatva prosto se gramenete s teq izvodi ne go praznyval neznam si kvo kato ne go praznnyva 6to ne go e yto4nil po-rano i da i kaje 4e za nego tova ne e praznik a q ostavil da o4akva ne6to zatva s toq nomer hi4 ne izlizaite ...izvoda toq si e epalen prostak ii zaslujava edin 6yt!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Мм, като цяло май темата си пада доста попресилена. Св. Валентин .. айде моля ти се, ти на колко си ? на 14-15 ? Защо още се хващате на глупости, нито празника е наш, нито нищо .. Все 1 тва е единствения ден, в който можеш да покажеш на даден човек колко значи за теб...
    А щом момчето се изявява цял месец като кретен, какво очакваш? Нито цветето, нито подарък, нито измисления католически празник са важни. Не може да очакваш от някой да бъде нещо, което никога не е бил! Може би си просто много наивна.. За сметката нещата са доста относителни, за това няма да ги коментирам. Чудя се само, защо си се заблуждавала цял месец? Сега се оплакваш от една твоя грешка...

Ох и на мне ми се е случвало с тая разлика че ас го търпях половин година както и да е за сметката не е толкова фатално ам ада не ти честити и празника на мен бифшото ми гадже ми го честити 3 пъти амм равилно си постъпила той едва ли ще се промени и при още 10 шанса ако много го обичаш опитаите пак ама ако можеш бес него по-добре оставете нещата така...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    заебавай го без да се колебае6...явно не те е заслужавал
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

DJ MiLeN
    Guest
    Хей мойто дете ти в едно момче материялното ли търсиш?Не мога да разбера повечето момичета казват че не търсят материалното в дадено момче,а като не ви платят сметката и не ви подарят нещо на тоя измисления празник Св.Валентин и веднага започвате идиот селянин и прочие до 9-то коляно.Да наистина гадно е това което е направил до някаде.Кофтито е че не ти е честитил празника,а колкото до сметката мисля че не е длъжен.Аз пък толкова яко си изкарах на 14-сти направо си умрях от кеф.Нямах гадже но си излизах с една сладуранка заформяше се нещо прекрасно.Казах и че ще излезем но няма да празнуваме св. валентин,а трифон зарезан и тя се загласи.Излязохме си вечерта ходихме на ляво на дясно като се видяхме и честетих празника гушнах я отидохме на кафе след това отидохме до тях изпратих я и се прибрах в нас и няма и седмица след това станахме гаджета и всичко си ние 6.Мойто дете явно тоя пич не е за теб.Така че савета ми е бий му шута и да не ти пука.Поне аз така направих с бившата си приятелка.Почти същото като твоето само че проблем с сметките и подаррците нямаше проблем просто момичето много ме лъжеше и на края ме изкара виновен за края на нашата връзка.Така че не се колебай ами бий му шута!

аз като и подарих нищо не й попречи да ме зареже на следващия ден като беше толкова сдухала че незнаеше какво да каже а и вадех думите с ченгели

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от zz
    Е аз питах преди три страници същият въпрос ама никой не посмя и да ми го уважи поради неизвестни за мен причини.
    искам и аз да чуя

Фен
    Град
    Монтана
    о мале..ако питаш мен дай му още един шанс търпяла си 1 месец..още седмица най-много нищо няма да ти стане..а ако не се промени покажи му вратата..
    аз на Св. Валентин таман мина 12 и пращам смс-чета с текст "Обичм те!" и някви мили неща и я познай..получавам следното съобщение "Спъ бе! и аз те обичам!"....смятай..ест после се реваншира ама ..как сам се ядосвала същата вечер и от яд не можах да заспя..не го оставих така де..размина се само със "СПИ!..е тва е..човека да не иска да е мил с тебе!!!"...след което като бях на училище дойде време за неговия реванш..беше мн мил няма какво да спорим..ама получи "На училище съм БЕ!"..и натам др неща му писах..
    тъй че изобщо не се впечатлявай..момчетата тва 14 го нямат за нищо..мойта любов не знае че на 14 е трифон зарезан камо ли св. валентин..много е зле с датите
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Град
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    ПФФФФФФФФФФФФФФ!!!Разкарай го тоя!Не стига че едно цвете не ти е купил ами и те е накарал сама да си платиш сметката!!!
    БОЖЕ ?!? КАК Е МОГЪЛ ?! КАК ТАКА НЕ Е ПЛАТИЛ СМЕТКАТА ? СЕЛЯНИН , МАЛОУМНИК , НЕЩАСТНИК , ИДИОТ , КРЕТЕН , БОКЛУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА МОМЧЕТА.........

..еми има и те презират к*рви като теб !
    OTHER DIMENSION , ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ =D>

Град
    А защо ние трябва да ви плащаме сметките .. ?
    Има такива момичета със богати родители .. и както казва баща ми :,,и в гъза си пари имат" ходят на даскало със по 10 лева на ден .. копуват си каквото им скимне .. има и момчета който се чудят как да си съберат парички за хамбургер .. Защо пък момичето да не плаща сметката ? така ще мога да ям колкотто си искам , ще си поръчвам от най скъпия сладолед и палачинка с шоколад (хаха шегичка ).. то така вие момичетата много на аванта я карате .. аа сега ще си събера паричките да си купя нови дънки ,а тои глупака нека плаща .. има и такива ,дето само се лепват на богати с тази цел.

Абе мамка ви, 14-ти отдавна мина кво продължавата да пишете в тъпата тема за джобовете.
    А защо ние трябва да ви плащаме сметките .. ?
    Има такива момичета със богати родители .. и както казва баща ми :,,и в гъза си пари имат" ходят на даскало със по 10 лева на ден .. копуват си каквото им скимне .. има и момчета който се чудят как да си съберат парички за хамбургер ..
    Ми щото така е прието, и да ревеш и да не ревеш се тая. Поне не кървиш секи месец и не пикаеш клекнал. А да и ше пораснеш голям и силен а нема да си останеш слаб и дребен. Тва достатъчно ли е ?
    Шегуувам се шегуувам се, сега да не ме линчувате... просто пак проблеми с тъпата приятелка.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Guest
    Боже, Боже ти нормална ли си ми кажи?!?!?!
    Свети Валентин е празника на ВЛЮБЕНИТЕ. Ти кво очакваш? За един месец да се влюби в тебе и да ти поднесе света на тепсия? Много ме дразните децата като говорите такива малоумни простотии!!! Вземи се замисли малко кво приказваш, че се излагаш!

И защо пък си решила, че мъжете задължително тряа да плащат сметката?!?!?!?! е тва вече направо ме вбеси! всеки си плаща за себе си - така е най-правилно!
    Когато излезна с ново момиче и в края на "срещата" ми пусне тоя абсурден молещ да платя сметката поглед, си плащам свойто и си заминавам без да обяснявам и без повече да се занимавам с нея! Не е въпрос на стинатост, а на принципи! Черпенето е с повод, а не щото сте се родили с дупка отдолу!!!

Ако бях на мястото на въпросното момче, и разбера кви ги мислиш, щях да те зарежа моменталически.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си