- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дойде с ръцете в джоба на Свети Валентин!!!
Боже, Боже ти нормална ли си ми кажи?!?!?!
Свети Валентин е празника на ВЛЮБЕНИТЕ. Ти кво очакваш? За един месец да се влюби в тебе и да ти поднесе света на тепсия? Много ме дразните децата като говорите такива малоумни простотии!!! Вземи се замисли малко кво приказваш, че се излагаш!
И защо пък си решила, че мъжете задължително тряа да плащат сметката?!?!?!?! е тва вече направо ме вбеси! всеки си плаща за себе си - така е най-правилно!
Когато излезна с ново момиче и в края на "срещата" ми пусне тоя абсурден молещ да платя сметката поглед, си плащам свойто и си заминавам без да обяснявам и без повече да се занимавам с нея! Не е въпрос на стинатост, а на принципи! Черпенето е с повод, а не щото сте се родили с дупка отдолу!!!
Ако бях на мястото на въпросното момче, и разбера кви ги мислиш, щях да те зарежа моменталически.
ami vij naistina li misli6 4e edno cvete 6te opravi ne6tata da te svetna az podarih buket 7 4erveni rozi po kurier a tq samo mi pisa po skype mersi no nqma6e nujda tolkova i se svide6e edin sms ili da mi se obadi a da ne govorim 4e az po4nah 4ata![]()
а с баща ти дебнете ли ги отзад в очакване да пръднат?Първоначално написано от LO6IQ
я не ми пробутвай съжаление, на вас ви е екстра като има кво да ви опъва кожата и да нямате бръчки, налиЧерпенето е с повод, а не щото сте се родили с дупка отдолу!!!![]()
значи щом не ти е платил сметката и не ти е купил нищо значи е простак така ли?еее как ги мразя такива като тебе "ми тои не ми плаща сметката аууу простак" човека не е длъжен да ти я плаща бе земи порасни малко ако бях на негово място щях да ти хвърля една гора бои...незнам вече какво да кажа според повечето от вас ако един човек те харесва значи тряа да ти плаща сметката да ти казва абсолютно постоянно че те обича и да стои постоянно до тебе ама като стои до вас и после офкате "ама тои не са отлепя от мене" абе и вие не знаете какво искате![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Доста убидно от негова страна. Аз също бих се убидила, ако приятелят ми не ме беше уважил поне малко.
П.С Не ми е за парите, имам пари, но мисля, че на 14ти, 8ми март и подобни празници, би могъл да ми плати сокчето, когато аз имам повод- рожден ден, шофьорска книжка и т.н аз плащам. Така, че майната им на шибаните пари./гледайте, накарахте ме да използвам и цинични думи/ Важен е жеста. Да, св. Валентин е католически празник, но е факт че на тази дата заведенията са пълни, факт е, че във всеки магазин има плюшени сърчица и е факт, че се купуват. Така, че тъжно е само ти да не получиш и капка внимание.
oxx stiga s taq tema ve4e ne mi ostanaxa dumi da sporq zaglsna sam s momi4to preid men tva e jast izqdaxa vi pari4kite ve4e stisnati mom4enca pak iskate posle ,momi4eto vsi4ko prvai za vas d avi podarqva podarci da spi s vas da e mila da se razbira s priqtelite vi da e s perfectan viziq i po vazmojnsot i ymna i vsi4ko i se skapvame za da sme takiva a aviq kvo mislete se za golqmata rabota ..minaliq den nai dobrata mi priqtelka bila s eidn na kafe za vtroi pat parviq pat kogat izlezli donesli smetkata i tq izvadila pri i platila i za dvamata i oniq ni6to izob6to ne si naprail ostata dori da kaje 4e 6te plati i negovata polovina na drygiq den sa6ttata rabota platila pak i negovata smetka eee kav e toq qq se razkraite viq ste stanali 4isti putki majete razbiram ne vi se pla6ta dori i na 14 fev edno sok4e ama da pla6tame i va6te nestiga 4e vsi4kite pederasi stanaxa aiii molq vi se
Много нападнахте момичето. Според мен тя не е виновна. Просто има такава ценностна система и така са я възпитали. Дължи се на средата в която расте. Свикнала е да излиза с батковци, които я черпят пък тя да им се издължава в натура. Не й се сърдете. От друга страна по никакъв начин не оправдавам постъпката и поведението на момчето. Дори и да не признава този празник, поне е можел да се държи по-мило и по изключение да плати поне този път.
Знаете ли, аз имам една теория, че понякога любовта си е честа бартерна сделка. Когато я споделих тук обаче преди време /ето вижте:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...dc9f783b15747/ бях нападнат от доста момичета, най-вече от небезизвестната тук Готина мацка, които ми наприказваха куп неща от рода на "Щом си мъж, значи трябва да изкарваш достатъчно пари, за да има възможността да излиза и контактува с жени. Никоя жена няма да се хване с мъж, който не предлага нищо, не става въпрос толкова заради материалната страна на нещата, а за това, че един мъж, ако е способен има възможността и да изкарва достатъчно пари."; "Не казвам,че правилно да чакаш всичко на готово и да си търсиш спонсор едва ли не,докато обикаляш по фризьорските салони и кафетата.Но коя нормална,зряла жена ще се обвърже с някой,който няма перспектива,не е деен,задоволява се с малкото,което има и не върви наникъде.Какво семейство можеш да създадеш?Докато си млад,нищо освен чувствата ти няма значение.Когато сметките за ток,телефон,наем,бебе,кола и т.н. завалят ти става ясно,че само с чувства не се създава дом,или се създава” “една любов само къща не храни и че колкото и силна да е тази любов, ако нямате пари да си платите парното започват проблеми, скандали и т.н.” ; “Според мен ако един мъж е умен и способен, може да изкарва пари, може да сваля жени.”, “Мога да ти кажа, че повечето жени харесваме умните и способните мъже, а такива обикновено съвсем естествено имат и достатъчно пари,”
И така, милите момичета наистина мисля, че до известна степен имат право. Не всички /ако ми прочетете поста ще видите, че съм дал и противоположни примери/, но повечето момичета в БГ са с нагласата, че някои ще ги съпортва цял живот пък те ще си седят и ще си чешат ки..риците, както казва Кембълът.
Честно казано и на мен ми е писнало от някакви мърли, които ме питат дали съм си изплатил апартамента, каква кола карам, колко ми е заплатата и т.н. Заради това предпочитам да живея сам и когато ми се приискат плътски съпреживелици, да отида на правилните места, да си платя и да бъда перфектно обслужен.
И като за финал искам да ВИ кажа да не се сърдите на авторката на темата. Не е единствена, много са като нея, просто така е възпитана.
А вие не сте ли се замисляли, че това момиче пуска темата след поредица от гадни постъпки, безразличие, невнимание и така нанатък. Може би се е надявала, че на празника ще бъде различно, ще излезнат, ще и подари цвете, ще се държи като кавалер и ще даде 2лева за нея. И вие озлобени хора взехте, че се захванахте за тези 2 лева, които вместо да даде за нея е дал за цигари... Мисля, че веднъж в годината всеки може да отдели 2 лева за приятелката/ приятеля си. Вместо да и дадете съвет, вие я нападнахте защото иска малко внимание.
da mnogo qsno zatva gvorim tapo e taka vsi4ki sa se vmania4avet maina kat 4eli kvo li iskala ve4e
Съгласен с с тебе, но ако найстина има поредица от гадни постъпки, безразличие, невнимание и така нанатък явно тя е голяма балама да е още с него и да очаква нещо различно на Св. Валентин.Първоначално написано от malka_sladuranka
ee da ama kat si go xaresva6 to nepita mngo priqtelki taka mogat s aplani prostaci ama vse ne s eosmelqvat da sksat vse se nadqvat se promenqt ne6tata normalno se nadqva
Но любовта е сляпа. Правят се компромиси, но авторката явно е прекалила с тях..Първоначално написано от vladi81
лелеее.... има хора,на които изобщо не им трябват нито подаръци,нито някой да има плаща сметката,независимо дали е Св.Валентин или не и не се оплакват защото знаят че въпреки всичко човека който харесат е до тях....това им стига.
А ти си взела да се оплакваш,че не ти платил сметката,че не ти купил подарък и нз си кво! Ти май само това гледаш..?
А за неговото държание незнам какво разбираш че се държи като простак...
А може би момчето не знае как да покажае чувствата си .. или де да знам.Но според мен те харесва..щом иска 2 шанс.. едва ли ако му е било все едно за теб ще ти иска 2 шанс.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Е това е пичПървоначално написано от Heartbreak Hotel
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
А вие не сте ли се замисляли, че това момиче пуска темата след поредица от гадни постъпки, безразличие, невнимание и така нанатък. Може би се е надявала, че на празника ще бъде различно, ще излезнат, ще и подари цвете, ще се държи като кавалер и ще даде 2лева за нея. И вие озлобени хора взехте, че се захванахте за тези 2 лева, които вместо да даде за нея е дал за цигари... Мисля, че веднъж в годината всеки може да отдели 2 лева за приятелката/ приятеля си. Вместо да и дадете съвет, вие я нападнахте защото иска малко внимание.
to4no taka e..moyto gadje su6toto no go turpq..no tfa si e mu4enie..zaebi go toa..
Гадна мъжка постъпка...Но мъжете са такива,винаги усират работата
mila tfa koeto e napravil e prosto vyrha na prostotiqta az tfa ne moga da si go obesnq uj ta ubicha bi dal sichko za tebe apak edin podaryk ne moi ti kupi ...nz spored men ako mn go obichash mmu dai vtroi shnas,noo nz kak shte se dyrji toi kym teb
bahtiii neshtasnika ako pita6 mene)
emi ti kvo izpitva6 kam nego?ako ne go obi4a6 go razkarai 6toty e nepokist ne zaradi tva 4e ne ti e podaril ni6ty ili ne e ptail smetka daje ne ti e 4estitil t.e toi ne namira ni6ty specialno v tozi t.k praznik t.e ne obi4a nikogo,kamo li teb :P
Заеби го.Друг ще си намеришПървоначално написано от Heartbreak Hotel
.Дееба к'во толкова има да земеш една шибана роза и да я поднесеш,както му е реда...не струва милиони.Ама и ти си си виновна щом го търпиш
.Ще ме прощаваш...[b][/b]
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
браво =D> ей това вече е мнение =D>Първоначално написано от OtherDimension